lauantai 8. toukokuuta 2021

Viime aikojen suosikit - Kengät top 5!

Viime aikoina kelit ovat sallineet avoimempien kenkien käyttöä, joten kokosin tähän postaukseen top 5 käytetyimmät kengät viime ajoilta. Aivan ihania kenkäpareja - tikkarikenkiä lukuunottamatta kaikki ovat olleet jo vuosia käytössä eli käyttöä on kertynyt niin keikoilta, festareilta, työssä, arjessa ja kaupunkipäiviltä. Voisi siis sanoa, että jokainen pari näistä on todella hyvät jalassa ja käytössä. Nyt vaan toivotaan, että loputkin lumet sulavat ja pääsisi käyttämään avoimia kenkiä myös ensi viikolla!

Minna-Parikka-tikkarikorkokengat-pinkit 

Minna Parikka tikkarikorkokengät 

Olen edelleen pöllämystynyt siitä, miten mukavat nämä tikkarikorkokengät ovat jalassa! Tikkarikorot ovat mielettömän hyvät jalassa, tuntuu kuin ei olisi kenkiä ollenkaan. Nahka on todella pehmeä ja miellyttävä käytössä. Myös korko on sijoitettu oikeaan kohtaan niin, että kengillä on todella helppo kävellä ja painopiste ei tule liian eteen tai liian taakse. Näitä kenkiä rakastan! 

Minna-Parikka-tikkarikorot
Kuva; Maria L. / IG: @m4r14_


Minna-Parikka-Pfeiffer-3

Minna Parikka Pfeiffer

Nämä ovat myös yhdet mukavimmista Minna Parikan kengistä ja siitä kertoo se, että käytän näitä joka ikinen viikko vuoden ympäri. Näistä minulle olisi mennyt myös 36- koko, sillä tämä 37 on mukautunut jalkaan sen verran paljon, että sukkisten kanssa kantapää pääsee lähtemään kengästä. Eli toisin sanoen laitan näihin Tacco slip- mokkapalat kantapään kohdalle estämään tämän lipsumisen sukkahousujen kanssa. Aivan mahtavat kengät ja miten kestävät! Suosittelen, jos löydät jostain käytettynä. 

Minna-Parikka-Pfeiffer

Calvin Klein nahkanilkkurit

Vaihdatin näihin nahkanilkkureihin vetoketjut, toisiin vasta vuoden vaihteessa. Näiden kenkien nahka on uskomattoman pehmeää, jonka lisäksi näiden maiharimainen kumipohja on todella pitävä myös talvella. Nyt kostealla kelillä nämä ovat todella hyvät käytössä, sillä varpaat eivät kastu ja lian saa pinnasta kostealla rätillä helposti pois. Calvin Kleinin kenkien lesti sopii omalle jalalleni todella hyvin ja siitä syystä minulta löytyykin useammat Calvin Kleinin kengät kenkähyllyltä.

Calvin-Klein-mustat-nilkkurit

Bronx_korkokengat_peeptoe_kengat_vintage_olkalaukku

Bronx Shovel peep-toe nilkkurit

Nämä ovat ihanat! Erikoiset, eikä tule vastaan katukuvassa. Mielettömän kestävät, nämä ovat noin seitsemän vuotta vanhat. Tämä malli sopii hyvin keväälle ja keväisiin asuihin. Kengät ovat suunniteltu niin, ettei rikkoontuvia osia ole - vain korkolappuja tarvitsee vaihdattaa suutarilla silloin tällöin. Joku voisi näihin nauhojakin vaihtaa välillä, mutta itse pidän siitä, että nämä ovat tyylikkäät mustat ja sopivat kaiken kanssa yhteen. Usein valitsen vain värikkäitä kenkiä, mutta kyllä näissä mustissakin on sitä jotain! 

Bronx-nahkanilkkuritOutfit_Guess_stud_heels

Guess niittiremmikengät

Nämä olivat korjattavina talvella, sillä unohdin nämä Camaroon eli pakkaset tekivät tuhojaan. Lähes koko pohjat irtosivat pakkasen vaikutuksesta, joten Joensuun Verstaalla suutari liimasi pohjat kuntoon, vaihtoi korkolaput ja lisäsi puolipohjat. Pohjat olivat jo todella kuluneet runsaan käytön takia, joten puolipohjilla saan kengille rutkasti lisää käyttöikää. Myös Guessin lesti istuu jalalleni todella hyvin ja Guessin kengät, sekä vaatteet ovat laadultaan hyviä, joten Guessia löytyy kenkähyllyltä ja vaatekaapista. Nämä kengät olivat aivan ihana alelöytö aikoinaan ja ovat olleet käytössä todella kauan. Ihanat niittikengät ja hyvät jalassa! Näissä on sopivasti seksikkyyttä, rockia ja koron korkeus on myös just hyvä. 

Tsekkaa myös tästä postauksesta lisää mukavimpia korkokenkiä. 

Mitkä näistä ovat siun lempparit? 

High_heels_with_studs_Guess

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)