perjantai 11. joulukuuta 2020

Mukavimmat korkokengät top 8 - Kenkäjoulukalenteri, luukku 11

Täällä ollaan taas uuden luukun parissa ja tässä paljastuukin omaan jalkaani kaikkein mukavimmat korkokengät vinkiksi myös teillekin. Tässä postauksessa on kolme halvempaa kenkäparia ja muut ovat merkkikenkiä, jotka olen ostanut vuosien mittaan. Kaikki kengät ovat olleet minulla käytössä jo pidempään eli on helppo arvioida ja verrata mitkä ovat mukavimpia kenkiä kaikista kengistäni. 

nilkkatatuointi_lkbennett_london_shoes Calvin_Klein_nahkanilkkurit  

Calvin Klein nahkanilkkurit


Nämä nahkanilkkurit ovat parhaimmat talvella ja näitä käytän eniten kovimpina pakkaskuukausina. Todella lämpimät, mutta tyylikkäät nilkkurit rosoisella kumipohjalla. Näissä käytetty nahka on pehmeämpää kuin missään muissa kengissäni ja alusta asti Calvin Kleinin nilkkurit ovat istuneet jalkaan todella hyvin. Vaikka näissä on korkea korko, niin kenkien pehmeys tekee sen, että ne ovat ihanat jalassa. Ehdottomasti parhaat talvikengät, joita voi käyttää myös keväällä ja syksyllä, kun on vähän viileämpää. 

L.K. Bennett


Kilpikonna- kuosilla varustetut korkokengät mieheni osti minulle Shopbop- verkkokaupasta. Näissä lesti on todella hyvä jalalle, vaikka korko on korkea ja kapeimpia korkoja mitä minulta löytyy. Ostaisin jatkossakin L.K. Bennettin kenkiä laadun ja istuvuuden puolesta, mutta en ole törmännyt minua miellyttäviin kenkämalleihin nyt pitkään aikaan. Näiden kohdalla muuten suutarikin kehaisi laatua ja lestiä, Bennett on kuulemma ollut pitkään tunnettu laadukkaista kengistään! Ja ovathan nämä nyt omaa luokkaansa, parhaimpia ja kauneimpia kiiltonahkaisia kenkiä mitä minulla on kenkähyllyllä. 

Kiinnitä huomiota erityisesti tuohon pintaan ja kuviointiin, niin kaunis - näyttää tummalta kaukaa katsottuna, mutta lähempänä erottuu kuvio selvemmin. 

LKBennett_korkokengat tortoise_print_highheels


Gucci Metallic Gold Sandal


Tästä irronneesta kengänpohjasta ja muita tarinoita sisältävästä postauksesta varmaan luitkin jo näistä Guccin ihanuuksista. Nämä olivat rakkautta ensisilmäyksellä ja onnekseni nämä ovat ihanat myös jaloissa, mutta mitä muutakaan voisi odottaa näin pehmeältä nahalta? Tai kevyimmiltä kengiltä, mitä olen koskaan kokeillut ja käyttänyt? Näissä jalat eivät menneet kipeiksi Helsingissäkään seikkaillessa, kun kävin kiertämässä kirppiksiä, käytiin ystävien kanssa Blog Awardseissa ja illanvietossa - kaikki samana päivänä ja samoilla kengillä. Kenkiä ei tarvinnut ottaa pois kertaakaan, eivätkä jalat väsyneet. 

Nämä ovat kalleimmat kengät mitä minulta löytyy, mutta ovat ehdottomasti olleet joka sentin arvoiset ja näin pidemmän käytön jälkeen näkee kyllä, miksi Guccin kengät maksavat. Siihen on syynsä, uskomattoman mukavat korkokengät näin korkealla korolla! Nämä ovat minulle sellaiset kengät, että nämä jättäisin itselleni, jos pitäisi luopua lähes kaikista kengistä. Vaihtelu virkistää, mutta ai että, tämä pari on täydellinen kaikkine puolineen. Kullansävy on myös upean syvä, eikä liian kylmänsävyinen. 

Indiedays_gaala_asu_ompelimo_rokita-5 Indiedays_gaala_asu_ompelimo_rokita-9 Minna-Parikka-Mint-leo-Pfeiffer


Minna Parikka Pfeiffer


Minna Parikan Pfeiffer- ja Blanche- korkokengät ovat ehdottomasti kaikkein mukavimpia korkokenkiä jaloissa. Pfeiffer on käytössä tukeva, korko on maltillinen ja silti niin kaunis. Pfeifferissä nahka on muotoutunut hyvin jalkaan ja ei kannata säikähtää, jos ostamasi nahkakengät ovat alussa hitusen tiukat, sillä nahka mukautuu jalan mukaan todella hyvin. 

Minulla on näistä koko 37, olisi mennyt koko 36 myös, sillä sukkahousujen kanssa käytän välillä mokkapalaa kantapään kohdalla, ettei kengät luisu irti kantapäästä. Ilman sukkahousuja kanta ei kuitenkaan nouse ja mietin näiden Parikoiden ollessa ihan uudet, että miten nämä muotoutuvat jalkaan. Aivan ihana kenkäpari tämäkin, mutta olen yllättynyt, että näistä on tullut sellaiset "joka päivän" kengät. Sellaiset, joilla jaksan ja jotka valitsen silloin, jos on kiire ja tarvitsen kengät, joilla jaksaa kävellä pitkään. Kuvista näet, minkälaisessa kunnossa nämä ovat kuuden vuoden ahkeran käytön jälkeen! Jos haaveilet Minna Parikan Pfeiffer- korkokengistä, niin osta ne, jos löydät vielä näitä jostain. Aivan ihana kenkäpari ja Pfeiffer- kengät ovat niin kauniit muotoilultaan myös, todella naiselliset. 

Minna_Parikan_Pfeiffer_kengat


Minna Parikka Blanche


Tämä tulikin jo hieman edellisessä postauksessa ja Blanche- korkokenkien, sekä tikkarikorkkareiden lesti on todella hyvä jalassa. Molemmissa kengissä korot ovat aika maltilliset omaan makuuni, mutta todella hyvät kävellä pitkiä matkoja ja tykkään siitä, että kengissä on remmit eli ne pysyvät tukevasti jaloissa. Blanchen ja näiden omien tikkarikenkieni lestit ovat leveämmät, kuin esimerkiksi Minna Parikan kiiltonahkaisissa tai kapeissa kengissä. Mitoitus on sopiva, ei ole liian kapea, eikä liian leveä. Tuntuu hyvältä jalassa ja jaksaa kävellä pitkiä matkoja ilman ongelmia. Todella upeat kengät, kuten alla olevasta kuvasta näkyy! 

Minna_Parikka_Blanche_korkokengat-7


Dame Rose saappaat


Olisin nauranut, jos joku olisi aiemmin sanonut, että parinkympin saappaat Italiasta tulevat olemaan yhdet mukavimmista kengistäni. Nämä ovat tosi hyvät jalassa, en tiedä miten ihmeessä! Pyyntihinta oli näissä 25 euroa, mutta myyjä laski hinnan 20 euroon, kuten meille kävi monessa muussakin liikkeessä Italian reissulla - Italiassa tinkimiskulttuuri on huomattavan erilainen, siskoni kanssa maksettiin suomalaiseen tyyliin mitä pyydettiin ja mitä hintalapussa luki. 

Laitatin näihin talvipohjat ja korjautin muutenkin suutarilla, sillä nämä ovat yksinkertaisesti todella hyvät jalassa ja ne kengät, mitkä laitan jalkaan mennessäni ravintolaan ystävien kanssa. Nyt toki ei tule käytyä, mutta nämä valitsin aina, kun lähdettiin ystävien kanssa viihteelle ja näissä on kyllä illan jaksanut hyvin. Kauniit ja hyvät kengät, sopivat jokaisena vuodenaikana käytettäviksi. 

Mustat-saappaat-Dame-Rose Outfit_Guess_stud_heels


Guess niittisandaalit


Nämä kengät kuuluvat myös edullisempaan sarjaan, sillä nämä olivat alennuksessa, hintaa en enää muista. Vähän heräteostos olivat kuitenkin eli edullisemmat kengät, vaikka ovatkin nahkaa glitter- pinnoitteella. Guess on järkevän hintainen brändi laatuunsa nähden uutena kenkien osalta, vaikka Suomessa hinnat Guessin osalta ovatkin korkeammat kuin Yhdysvalloissa, jossa Guess nähdään halpamerkkinä. En tiedä, johtuuko näiden mukavuus siitä, että nämä ovat todella avoimet vai siitä, että näissä on lesti ja materiaalit kohdillaan. Niin upeat särmikkäät kengät ja Guessin lesti istuu omaan jalkaani todella hyvin, jonka takia minulla onkin varmaan viidet erilaiset Guessin korkokengät. Näitä käytän kuitenkin eniten, näillä pärjää mm. festaripäivän ja vastaavat eli jaksaa kävellä ja seisoa pitkiäkin aikoja. 

Yllä olevan kuvan laastari on jalassa muuten ihan eri korkkarien takia, nämä Guessin niittikorkokengät valitsin seuraavana päivänä jalkaan, ettei mukana ollut kenkäpari hankaisi edellisenä päivänä tullutta rakkoa. :D Näissä on siistit nuo terävät piikit ja niistä tykkään kyllä paljon, alkuun ne olivat vähän terävämpiä kuin nyt. Nämä ovat suutarilla just korkolappujen vaihdossa ja fiksattavina, siksi näitä ei tänä vuonna ole kovin montaa kertaa näkynyt sosiaalisessa mediassa. 

Guess_Stud_heels_high_heels Bronx_korkokengat_peeptoe_kengat_vintage_olkalaukku


Bronx Shovel


Nämä kengät ovat myös kuusi vuotta vanhat, mutta edelleen loistokunnossa kuten kuvista näkyy. Nämä ovat myös hyvät jalassa ja vaikka eivät ole yhtä tukevat, kuin monet muut tämän postauksen kengistä, niin silti näillä on todella hyvä kävellä. Lyhyt varsi tukee nilkkaa hyvin ja näillä on helppo kävellä kesät ja talvet. Näissä Bronxin kengissä pidän siitä, miten nahka kestää ja malli on sellainen, mitä katukuvassa ei todellakaan näe usein. Harvassa umpinaisemmassa kengässä on kärjet auki ja vielä harvempi käyttäisi sellaisia täällä Suomessa. 

Kaunis kenkäpari ja mukavat jalalle, näistä tykkään todella paljon ja käytän näitä usein vuodenajasta huolimatta! Näistä maksoin 34 euroa, piti ihan tarkistaa ja ovat olleet kyllä enemmän kuin joka euron arvoiset näillä käyttömäärillä.

Ihanaa viikonloppua teille. 

Peep_toe_heels_Bronx

2 kommenttia:

  1. Upea ja mielenkiintoinen postaus! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla tällaista palautetta! ❤️ Tänä vuonna on tulossa paljon kenkiin liittyvää sisältöä ja tarkoitus olisi vähän erilainen kenkäkalenterikin toteuttaa. 🤗

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)