lauantai 26. joulukuuta 2020

Asu yksiolkaimisella topilla - kesäfiiliksiä talven keskelle

Tämä asu oli jäänyt julkaisematta heinäkuussa, mutta ajattelin julkaista tämän nyt tuomaan väriä loppuvuoden harmauteen! Aivan ihanan vehreä kesä meillä on ollut tänä vuonna, upeat värit ja miten valoisaa. Tämän asun saisi muokattua talvisemmaksi aika helposti, kun vaihtaisi kengät nilkkureihin ja lisäisi sukkahousut, sekä talvitakin asun kaveriksi. 

Asu-nahkahameella

Toppi - NA-KD
Rannekoru - Coruu
Korkokengät - Guess
Olkalaukku - Cobblerina
Nahkahame - Rokita

Paivan-asu-tyyliblogiin

Ostin tämän kuvan topin, kun näin tämän eräällä suosikkivaikuttajallani Instagramissa. Vaikuttajat vaikuttaa, ostin tämän topin samana päivänä. Mutta on aivan eri vaikutus omalla kohdalla sillä, että näenkö mainoksen Katsomon puolella tai lehdessä, kuin tällä tavalla sosiaalisessa mediassa. Vaatekappale tulee eri tavalla esille tavallisen ihmisen päällä arkitilanteessa ja sain nopeasti vastauksen myös siihen, millaista materiaali on päällä. Sama juttu mainonnan osalta pätee myös tapahtumiin ja vastaaviin - usein tapahtumista saa tiedon vasta jälkikäteen, kun mainontaa ja infoa ei näe yhtään missään. 

Vaaleanpunainen-toppi-muoti-2020

Tästä topista pidän todella paljon yksiolkaimisuuden ja noiden solmittavien nauhojen takia, ihanan erilainen toppi! Tästä yksiolkaimisuudesta pitää muuten vinkata, että jos arastelet käyttää tällaisia toppeja ilman rintsikoita, niin irrota ja pujota toinen olkain alas ja jätä toinen olkain paikoilleen. En ole itse löytänyt täydellisesti istuvia olkaimettomia rintsikoita, mutta ostin joskus sellaiset nyörillä säädettävät itseliimaantuvat kupit, jotka eivät tosin kovin pitkäikäiset ole. Nudenväriset rintsikat ovat parhaat ohuiden materiaalien alla ja seuraavaksi parhaimmat ovat punaiset, sekä pinkin sävyt. Esimerkiksi nude ja punainen ovat parhaimmat valkoisten paitojen alla, muut värit kuultavat helpommin läpi. 

Tähän asuun yhdistin myös yhden lempihameistani eli itsetehdyn tummansinisen nahkahameen, jossa sivut ovat pytonkuvioista nahkaa. Pytonkuvioinen nahka on upeaa, tästä olisi tarkoitus tehdä myös toppi, jahka ehdin muokata yläosaa vielä paremmaksi. 

Guess-slingback-korkokengatPaivan-asu-hameella

Jalassa minulla on Guessin ihanat kengät, joissa on nahasta kuvioituna kukkasia valkoisilla reunoilla, kukkien keskeltä näkyy myös ihoa. Kaunis kenkämalli ja yllättävän hyvät jalassa. Ainakin ottaen huomioon sen, että näiden ostaminen tuli vähän extemporee Helsingissä, kun olin menossa blogitapahtumaan ja jalassani olevista kengistä jäi korkolappu häveyksiin mukulakiville. Eikun suoraan Stockmannille ja sovittamaan kenkiä, ettei tarvitse nauloilla kävellä, liukastella sisätiloissa ja pilata kenkien korkoa. Nämä Guessit ostettiin sieltä ja kiireen vilkkaa tapahtumaan! Mitäs tästä opimme, kannattaa pitää varakenkiä mukana varmuuden vuoksi. 

Asu-yksityiskohdat Coruu-rannekoru-ja-Cobblerinan-laukku Yksiolkaiminen-toppi-ja-selkatatuointi

Tästä asusta tulee jotenkin niin kesä mieleen, mutta pienillä muunnoksilla sopii myös talveen. Pitäisikin jonain päivänä koota asu tämän topin ja hameen ympärille talvityyliin. Hyvä kun joulu on juuri mennyt, niin kieltämättä on tullut mietittyä ja iloittua siitä, että kohta alkaa päivät valoistumaan. Nyt on jo ihana, että lumi tuo valoa niin paljon, mutta päivän pidentyessä sitä alkaakin odottaa jo kevättä. Joko sie alat odottaa kevättä vai odotatko ennemminkin lunta ja kunnon talvea? 

Näillä mietteillä tänään, palataan taas pian blogin ääreen! 

Asu-vaaleanpunaisella-ylaosalla Guessin-korkokengat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)