keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Vieraana podcastissa ja IG:n tykätyin asu marraskuulta

 En olekaan vielä julkaissut täällä blogin puolella marraskuun alusta tätä asua, julkaisin tästä kuvat vain IG:n puolella. Yksi näistä kuvista oli kuukauden tykätyin, yllättävää kyllä! Moni kuva oli tavoitettavuudeltaan parempi, mutta tykkäyksiä tämä asu keräsi eniten marraskuun aikana. Itseasiassa huomasin tämän, kun kaverini kysyi, mikä on ollut marraskuun tykätyin kuva. Lokakuun puolella taas naisvihaan liittyvä juttu keräsi eniten tykkäyksiä ja meni heittämällä koko vuoden suosituimmaksi julkaisuksi. 

Tästä naisviha- aiheesta tulee myöhemmin enemmän juttua, sillä minua pyydettiin puhumaan aiheesta enemmän eri podcastiin. Toisessa podcast- haastattelussa jo ehdinkin käydä ja juttu tulee ulos noin viikon päästä ja jaan sen podcastin sitten myös tänne teille kuunneltavaksi! 

Paivan-asu-Moon-shaped-little-box-blog

Nahkatakki ja pellavahame - Rokita
T- paita - Femme Luxe*
Laukku - löytö Espanjan reissulta
Kaulakoru - Unique Design by Maria
Leveä metallinen rannekoru - siskolta saatu, ostopaikasta ei tietoa
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Nilkkurit - Fuzz
Sukkahousut - Dim Fashion (Sokokselta)

*Saatu blogin kautta. 

Kotimainen-nahkatakki-asussa

Oli hauskaa, kun sain Instagramissa viestiä, että voisinko tulla haastateltavaksi ja tämähän oli ensimmäinen kerta kun puhuin podcastissa. Podcastia olen itsekin miettinyt ja harkinnut, mutta haluaisin tehdä sellaista jonkun kanssa, jonka kanssa kemiat natsaa ja joka voi sitoutua projektiin yhtä paljon, ettei se jäisi puolitiehen tai heikosti tehdyksi. Mutta oli kyllä ihana käydä vieraana podissa ja toisaalta oli hyvä, etten ehtinyt liikaa valmistautua, niin keskustelu on aitoa ja sujuvaa, vaikka moni asia jäi sanomatta. Tottakai nauhoittaminen studiossa alkoi jännittää aloittaessa, mutta mitään mitä puhuttiin, ei ollut etukäteen harjoiteltu, vaan juttelu oli sujuvaa ja rentoa. 

Podcastissa on toki se puoli, ettei ihmisen kasvojen ilmeitä ja eleitä näe, niin itsellä ainakin heräsi nauhoittaessa ajatus, että ymmärtääköhän kuulijat puheet ja mielipiteet samalla tavalla kuin mitä minä tarkoitan. Toivottavasti. Ainakin Kohtaussarja- podcastin juontaja Tarja sai minutkin rentoutumaan ja fiilis oli todella hyvä koko vierailun ajan, selkeästi oltiin ammattilaisen kanssa tekemisissä ja jäi kokonaisuudessaan tosi tyytyväinen olo. Voisin milloin tahansa lähteä uudelleen vieraaksi tähän Pohjois- Karjalaiseen podiin! 

Oli myös ihana, että kävimme tietyt aihealueet läpi ennen nauhoittamista kahvin äärellä, että ei tule kiusallista hetkeä, jos kysymys liittyy asiaan mistä ei halua puhua. Esimerkiksi omalta osaltani perhe ja äitiys jätettiin vähemmälle, koska haluan suojella perhettäni ja erityisesti lastamme sosiaalisen median huonoilta puolilta. Olen itse saanut ihan tarpeeksi kuraa niskaan äitinä ja naisena somessa, enkä samaa halua läheisilleni, enkä varsinkaan perheeni jäsenille. 

Täällä pääset tutustumaan Kohtaussarja- podcastiin, linkki vie Soundcloudin sivuille. Kohtaussarjaa voit seurata myös Instagramissa ja Facebookissa samalla nimellä. Podcastista löydät erilaisia ihmisiä, eri tarinoita ja intohimon kohteita. On todella hienoa, että myös Pohjois- Karjalan alueella ja Joensuussa on ajanhermoilla olevia ihmisiä, vaikka podcasteja täällä ei olekaan niin paljoa kuin Etelä- Suomessa. 

Nilkkurit-luistinnyorityksella Huulilaukku-kiiltonahka Paivan-asu-pellavahameella-3 Paivan-asu-pellavahameella-10

On ihana, että nyt marraskuussa oli useampi mukava asia edessä, kun muuten epidemiatilanne ja töiden epävarmuus vetää mieltä matalaksi. Kaikki positiiviset ekstra- asiat ovat nyt tervetulleita. Nyt onneksi meilläkin on jo lunta tullut ja ulkona on huomattavasti valoisampaa, ei ole säkkipimeää heti kolmelta! Itsellä valoisuus vaikuttaa jonkin verran mielialaan, mutta eiköhän tämä tästä, kunhan päästään pari kuukautta eteenpäin ja alkaa olla valoisampaa kaikin puolin. Viime aikoina on tullut myös soiteltua videopuheluita enemmän, kun ei pääse ystävien kanssa näkemään niin usein kuin haluaisi. Hyvää mieltä ovat tuoneet myös kynttilät, vaahtokylvyt, askartelu, etätreenit ja saunominen - mitä sinä teet silloin, kun kaipaat piristystä pimeään talveen? 

Saa nähdä muuttuuko meillä joulusuunnitelmatkin tämän tilanteen vuoksi, sillä jos altistumisia tulee samaan malliin, niin kukaan ei pääse viettämään joulua eri paikkakunnille sukulaisten kanssa ja silloin pitää ehdottomasti laittaa riskiryhmäläiset etusijalle omien halujensa sijaan. Tilanteen mukaan mennään, ei toinna liikaa paineita ottaa etukäteen - pitää vaan toivoa, että ihmiset malttavat vielä ja muistavat suojella heitä, joille epidemia voi olla kohtalokas. Muutenhan tämä epidemiatilanne ei varmaan olisi mieleen tullutkaan, mutta myös täällä Itä- Suomessa on nyt alkanut olla huonompi tilanne kuin aiemmin tänä vuonna. 

Paivan-asu-syksyyn Mustat-nilkkurit Huultenmuotoinen-laukku Paivan-asu-yksityiskohdat Mustat-Fuzz-nilkkurit Tyyliblogi-paivan-asu-2020

Toivotaan parasta ja varaudutaan siihen, että tilanne etenee samaan kuin maaliskuussa. Toivottavasti te seuraajat olette pysyneet myös terveenä ja muistakaa tehdä mukavia asioita myös, vaikka tilanne onkin erilainen kuin normaalisti. Minun pitää nyt lähteä iltapuuhiin, mutta palataan pian uusien (ja lumisten) asukuvien ja kenkäjoulukalenterin merkeissä! Ihanaa keskiviikko- iltaa sinne ruutujen toiselle puolelle. 

Paivan-asu-pellavahameella-8

2 kommenttia:

 1. Ihanat kuulumiset ja miten hieno juttu, että olet päässyt pariin otteeseen haastateltavaksi! Oot just sellainen vaikuttaja, kenen juttuja on mukava kuunnella ja asiapitoisemmasta sisällöstä vakuutun kyllä aina, kun paneudut aiheisiin niin hyvin ja puhut täyttä faktaa! Kivan pirteä asu tähän synkkään marraskuuhun ja ihanat noi kengät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, ihana kuulla, kiitos! <3 Apua, miehän ihan häkellyn tästä kommentista! :O <3 Vaikuttajana on tietty vastuu, että ei puhu puutaheinää ja toisaalta ei myöskään jaa vaaralliseksi laskettavia vinkkejä tms. mistä voisi olla terveydelle tai muulle haittaa. Omalla alalla on hyvä pysyä kärryillä ja selvittää faktat, sekä arvioida lähteiden todenmukaisuus ja uskottavuus myös, ennen kuin niitä alkaa itse ammattilaisena jakaa muillekin. :)

   Tästä asusta tykkään tosi paljon, tätä pellavahametta tulee käytettyä paljon, kun on niin mukava ja rento päällä. :) <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)