keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Pinkki korilaukku ysäriltä ja päivän asu

Täällä ollaan taas blogin parissa joulun jäljiltä, olen lepäillyt ja pitänyt vapaata nyt jonkin verran. Välillä tekee ihan hyvää pysähtyä. Joulun suunnitelmat meillä muuttuivat aiemmin tämän poikkeavan tilanteen vuoksi ja sama juttu myös uudenvuoden kanssa, sillä nyt on nähnyt sen verran läheisiä ja asiakkaita, että ei voi ottaa riskiä perheenjäsenen kanssa. Mietin, jos lähettäisin hänelle kukkia ja tehdään joku video perheen kesken ilahduttamaan. Eiköhän ensi vuonna jo helpota jonkin verran, pidetään lippu korkealla ja toivotaan parasta! 

Itsetehty-nahkahame-ja-huppari-2

Villakangastakki - Ril's
Hame ja lyhyt huppari - Rokita
T- paita - Femme Luxe
Korilaukku - House
Kengät - Blanco
Kaulahuivi - anopin neuloma
Sukkahousut - Gatta / Leeloo

Pinkki-korilaukku Paivan-asu-pinkilla-takilla-talvi

Tähän asuun halusin ottaa pitkästä aikaa korilaukun, jollainen on varmasti tuttu lähes kaikille 80- tai 90- luvulla syntyneille. Itsekin sain tällaisen lapsena ja kuullessani, että näitä saa taas, kävin tällaisen ostamassa itselleni. Tästä tulee niin lapsuus mieleen, muistan edelleen lapsena lahjaksi saadun laukun ja sen fiiliksen, mikä siitä tuli. Siksi tästä laukusta tuleekin lapsuus mieleen, vaikka onhan se hauska lisä myös asuissa - tyylin ei tarvitse olla niin haudanvakavaa. 

Laukku oli viimeksi asussa mukana tässä pinkissä asussa, joka on yksi kaikkien aikojen suosikeistani! Todella ihana kokonaisuus asusteita myöten. Olen myös muutama vuosi sitten puhunut lapsuudesta ja jakanut muistoja 90- luvulta tässä postauksessa

Blogi-pohjois-karjala Talvi-asu-petroolinvarisella-hupparilla-5 Paivan-asu-ja-korilaukku-90-luvulta-2

Viime aikoina olen käyttänyt tätä hametta lähes kyllästymiseen asti, mutta tämä on sen verran hyvä päällä ja lämmin näillä talvikeleillä. Aina välillä nämä suosikit vaihtuvat, mutta kuten edellisestäkin postauksesta huomaa, niin tämä hame passaa hyvin myös kesäkeleille! Tämä yhdistelmä on talvisempi ja sopi tuulisemmalle päivälle hyvin. 

Sukkahousut ovat myös näin talvella paikallaan ja ostinkin syksyllä ostamieni Oroblún sukkisten lisäksi myös Leeloolta Gatta- merkkisiä sukkahousuja, joissa kuvio on aika samanlainen ja itse sukkikset ovat paksummat kuin samalla kuviolla olevat verkkosukkahousut. Tästä postauksesta löydät asun, jossa minulla on nuo Oroblún leopardikuvioiset verkkosukkikset jalassa

Mustat-korkeat-talvikengat Mustat-talvikengat Talvityyli-ilman-takkia Paivan-asu-pinkilla-takilla Itsetehty-nahkahame-ja-huppari-5

Rehellisesti sanottuna en enää yhtään muista, mitä kaikkea tässä postauksessa pitikään kertoa, sillä keskeytyksiä on tullut tässä kirjoittamisen lomassa niin monta. Huomasin myös tuossa viikonloppuna, että jouluaaton kenkäluukun ajastus ei ollut tallentunut, mutta en tiedä onko vähän hölmöä laittaa postausta enää julkiseksi vai kannattaisiko luukku ajastaa suoraan ensi vuoden kalenteriin. Kerro ihmeessä, mitä mieltä olet! 

Ihanaa keskiviikkoista iltaa teille ja palataan pian blogin ääreen - jonkinlainen kooste on tulossa tästä vuodesta ja tietenkin myös asuja tulee mukavasti. Blogin lisäksi myös Instagramiin ja TikTokiin tulee erilaisia sisältöjä, niistä molemmista löydyn nickillä Moonmillalila ja molemmissa sisältö painottuu tyyliin, muotiin ja kenkiin. Sen lisäksi nautitaan elämästä kaikissa kanavissa. :) 

pinkki-korilaukku-ysarilta Itsetehty-nahkahame-ja-huppari-3 Mustat-talvikengat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)