tiistai 8. joulukuuta 2020

Minna Parikka Goodie - Kenkäjoulukalenteri, luukku 8

  Nämä Minna Parikan kengät ovat ehdottomasti yhdet suosikeistani, mutta olivat alkuun niin epämukavat jalassa, että on mennyt tovi säännöllisemmän käyttämisen aloittamisessa. Näissä väri, design ja kaikki on kohdillaan, niin kaunis kenkäpari ja ennen kaikkea näyttävä sellainen. Minusta nämä sopivat jouluun, sillä tuosta karkkikääreestä tulee lahjapaketti mieleen. Useissa juhlissa olenkin näitä käyttänyt ja nyt viime aikoina olen yhdistellyt arkisempiin asuihin, jolloin tavallisiinkin asukokonaisuuksiin tulee jotain erikoista. 

Minna-Parikka-Goodie-korkokengat-pinkki-glitter-4 Minna-Parikka-Goodie-korkokengat-pinkki-glitter Minna-Parikka-Goodie-korkokengat-pinkki-glitter-7

Tämän kenkämallin nimi on Goodie, useamman vuoden takaisesta mallistosta. En muista, oliko näitä myös muissa väreissä, mutta tämä vaaleanpunainen glitter sopii kenkiin todella hyvin. Varsinkin, kun koristeena on tuollainen liila karkkikääre. Nämä ovat yllättävän hyvin kestäneet talvikäyttöä, kun katsoo kenkien kärkiä alemmasta kuvasta ja korkoja ylemmästä kuvasta. En kuitenkaan ole näiden kanssa varonut mitenkään erityisesti, alkuun tippui hieman glitteriä, mutta se loppui pian ja tämä oli mainittukin Minna Parikan sivuilla tämän kenkämallin kohdalla. 

Kokonaisuus on kyllä upea, eikä harmita yhtään, että nämä olivat alkuun hieman epämukavat, ennen kuin muotoutuivat paremmin jalkaan. 

Minna-Parikka-Goodie-korkokengat-pinkki-glitter-3

Tässä karkkikääre- mallistossa oli paljon erilaisia malleja, mutta suurin osa niistä oli matalia tai hyvin hillityllä paksulla korolla varustettuja mules- mallin kenkiä. Ihastuin itse tietty näihin korkeakorkoisempiin Goodie- korkokenkiin, nämä ovat niin erikoiset, että nämä ovat ihanat! Ehdottomasti hyvän mielen kengät, pitää jonain päivänä asukuviinkin nämä kengät laittaa. Mukavaa tiistaita ja palataan pian asupostauksen, sekä joulukalenterin luukkujen parissa. 

Minna-Parikka-Goodie-korkokengat-pinkki-glitter-9 Minna-Parikka-Goodie-korkokengat-pinkki-glitter-12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)