tiistai 15. joulukuuta 2020

Liukuvärjätyt korkokengät - Kenkäjoulukalenteri, luukku 15

  Tämän päivän luukusta paljastuu liukuvärjätyt kengät ensimmäisen kenkäjoulukalenterin tyyliin. Muuten kalenteri onkin tänä vuonna ollut kattavampi ja huomattavasti työläämpi kuin aiempina vuosina, mutta on ollut aivan ihanaa, että palautteesta päätellen olette tykänneet joulukalenterista tähän mennessä! Monta ideaa jää vielä ensi vuodelle eli kenkäjoulukalenteri jatkuu vuodesta toiseen niin kauan, kuin tämä blogi on pystyssä. 

Nämä todella korkeakorkoiset kengät tilasin ulkomailta vuosia sitten, mutta esimerkiksi tänä vuonna en ole käyttänyt näitä kertaakaan. Korkeus näissä ei ole kovin käytännöllinen arjessa ja lapsen kanssa liikkuessa, mutta spesiaaleina hetkinä nämä ovat ihanat. Harvoihin liukuvärjättyihin kenkiin olen törmännyt vuosien mittaan, vaikka kahdet liukuvärjätyt kengät minulta löytyykin kenkähyllyltä. Kummastakaan kenkäparista ei ole tosin tullut lempikenkiäni, mutta tykkään molempien sävyistä ja molemmat parit ovat kauniita. 

Sergio-todzi-blogi-joulukalenteri-2020-3 Sergio-todzi-blogi-joulukalenteri-2020-6 Sergio-todzi-blogi-joulukalenteri-2020

Yleensä välttelen mukavuuden vuoksi kenkiä, joissa vetoketju on kantapään kohdalla - vetoketju joutuu rasitukselle siinä kohtaa ja usein kova vetoketju hankaa kantapäätä, vaikka alla olisikin ohut alavara suojaamassa. Lyhyempi aikaisessa käytössä nämä kuitenkin toimivat hyvin, mutta pitkinä päivinä suosin sellaisia kenkiä, missä kiinnitys on sivulla tai kenkiä, joissa ei ole kiinnitystä ollenkaan. 

Mustan ja punaisen yhdistelmästä pidän pukeutumisessa, joten tietysti vastaavat kengätkin pitää olla ja kieltämättä kenkähyllyltä löytyy useammat mustapunaiset kengät. Sergio Todzilta minulla ei taida olla muita kenkiä, nämä korkokengät ovat ainoat samalta brändiltä. Toivon, että näitä tulisi käytettyä ensi vuonna enemmän! 

Sergio-todzi-blogi-joulukalenteri-2020-4 Sergio-todzi-blogi-joulukalenteri-2020-5

Ihanaa tiistaita teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)