tiistai 22. joulukuuta 2020

Kaikki Minna Parikan kenkäni - Kenkäjoulukalenteri, luukku 22

Tästä luukusta löytyy kaikki Minna Parikan kenkäni, toivottavasti en unohtanut yhtään paria! Alla video, jossa on viime vuonna ollut kokoelmani Minna Parikan kenkiä, tänä vuonna minulle on tullut kolmet tai neljät Parikan kengät lisää. Ehkä neljät, koska videolla ei ollut kuin yhdet Meltit? Minna Parikkaa toivottiin myös Instagram- kyselyssä tähän joulukalenteriin ja vaikka aiemmissa postauksissa on myös brändiä näkynyt, niin tässäpä vielä luukku pelkästään Minna Parikkaa! 

Minna-Parikan-Blache-korkokengat-pinkki-6 Minna-Parikka-Bunny-Boots-Powder-11 Minna-Parikan-Blache-korkokengat-pinkki-9

Tässäpä siis vielä luettelona kaikki Parikat, joista suurin osa näkyy ylläolevalla videolla;

Selina
Elizabeth
Kicki
Blanche x2
Bunny Sneaks
Pfeiffer
Celeste
Jezebel
Melt x2
Nikita
Goodie
Raw Stiletto
Bunny Boots
Tikkarikorkokengät

Minna-Parikka-Bunny-Boots-Powder-6

Tänä vuonna kenkäkokoelmani karttui vaihtokauppojen kautta puuterinvärisillä Bunny Boots- maihareilla, sekä pinkeillä Blancheilla ja tikkarikorkokengillä, jotka sain täytettyäni 30- vuotta ja toisen parin siksi, että meillä oli juuri ennen synttäreitäni kahdeksas hääpäivä. Aika menee niin nopeasti! Musta- nudet Melt- korkokengät ostin viime vuoden lopussa, joten ne eivät ehtineet viime vuotiselle Minna Parikka- aiheiselle videolle. 

Postauksen kuvista löydätkin ne kengät, jotka eivät ole videolla. Aivan ihania pareja ja minusta on siistiä, että tietyistä suosikkikengistäni minulla on nyt kaksi eri sävyä. Erityisesti Blanchet ovat aivan ihanat myös pinkkeinä, tikkarikorot ovat myös yhtä hyvät jalassa ja mustat Meltit ovat niin kauniit. 

Mikä on sinusta kaunein Minna Parikan suunnittelema kenkämalli? 

Näistä postauksista löydät myös Minna Parikka- aiheista juttua; 


Korkokengat-Minna-Parikka Minna-Parikka-Melt-musta-beige

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)