keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Minna Parikan Blanche pinkkinä - Kenkäjoulukalenteri, luukku 2

Toisesta kenkäjoulukalenterin luukusta paljastuu... Arvaa mikä kenkäpari? Tämä kenkäpari minulla on jo vihreänä, mutta se kenkäpari ihastuttaa niin paljon, että halusin samanlaiset myös pinkkinä. Blanche- kengäthän ne, joita sivusin eilisessäkin postauksessa! Nämä pinkit Blanchet halusin ottaa heti tähän kalenterin alkuun, sillä näitä ei ole vielä nähty blogin puolella. Sain nämä mieheltäni syyskuun lopussa lahjaksi, joten ei ole kovin paljoa ollut satiinikengille sopivia kelejä loppusyksyn ollessa niin sateinen. 

Tässä kenkäparissa lesti on loistava, näillä jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja ja nämä ovat olleet Espanjan reissulla eniten käyttämäni kengät. Nämä kuvat ovat mielestäni parhaimmat kuvat mitä Blanche- kengistäni on koskaan otettu ja todella toivon, että saamme yhtä upeat kuvat otettua myös tästä pinkistä parista. Ehdottomasti mukavimpia kenkiä Parikoilta. 

Minna-Parikan-Blache-korkokengat-pinkki-6 Minna-Parikan-Blache-korkokengat-pinkki-8

Satiini on aivan ihana materiaali kengissä, mutta hieman herkkä. Toisaalta Minna Parikka on käyttänyt satiinikengissään huomattavasti paksumpaa ja jämäkämpää satiinia kuin muut, joten näitä uskaltaa putsata hyvin ja pinnasta lähtee lika helposti. Millekään mutakelille näitä ei kuitenkaan kannata laittaa, mutta kosteutta sietää ihan hyvin, kunhan pohjat ovat huollettu suutarilla eli laitettu puolipohjat suojaamaan nahkapintaa. Suomessa on niin kosteaa ja sataa paljon, että kannattaa huollattaa pohjat ajoissa - itse olen onnistunut pilaamaan yksien kenkien pohjan, kun en pinnoittanut pohjia ("enhän minä näitä kostealla kelillä käytä") ja ne alkavat olla tiensä päässä sen takia. 

Itse käytän kenkäni aina korjattavana ja pohjattavana Joensuussa Citymarketin suutarilla eli Verstaalla, jossa muuten nykyään korjataan myös puhelimien ja tablettien näyttöjä. Jos kengissä tai laukuissa on jotain rikki, niin kannattaa kysyä korjaamisesta ja pyytää hinta- arvio, sillä täällä kengistäni on saatu ehjiä ja käyttökelpoisia. Vaikka itse olen arvellut, että kengät tai laukku ovat tiensä päässä, mutta ne ovat silti saaneet käyttöikää lisää! 

Minna-Parikan-Blache-korkokengat-pinkki-2 Blogi-Minna-Parikan-Blache-korkokengat-pinkki-4 Minna-Parikan-Blache-korkokengat-pinkki-9

Minusta nämä molemmat Blanchet ovat aivan upean sävyisiä, väristä tässä satiinissa tulee mieleen jalokivet - Emerald Green- sävy on ihan ykkönen, mutta nämä pinkit ovat myös kauniit kuin mitkä. En malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä jossain tilanteessa tai juhlissa talven mittaan, muussa tapauksessa joudun odottamaan ensi kevääseen! Aivan ihana lahja kieltämättä, olisin nämä toki muutenkin ostanut Sample Salesta ja nyt minulla onkin kahdet Minna Parikan Blanche- kengät yksien sijaan. Ai että, parasta! 

Minna-Parikan-Blache-kenkablogi

2 kommenttia:

  1. Ooh, mikä herkku täältä luukusta löytyikään!! Aivan ihanat kengät ja kiva kuulla et näissä on vahvempaa satiinia käytetty. Itseäni pelottaa monesti pukea satiinikorkkarit jalkaan, kun olen niin hyvä sotkemaan kengät heti! Siulle sopii kyllä se vihreä sävy täydellisesti, mutta niin myös tää pinkki pukee sua yhtä hyvin! Oi että mä tykkään tästä sävystä, varmasti sen tiedätkin jo.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat aivan ihanat ja mikä parasta, minulla on nyt nämä vihreänä ja pinkkinä! <3 Aivan ihania nää sävyt, jotenkin jalokivimäisen kirkkaita. Joo, näissä on huomattavasti paksumpaa tuo satiini, sen herkkyyttä pelkäsin itsekin alkuun, kun kyse on kuitenkin kolmensadan euron kengistä... Et jos ei kestäkään tai ei saa puhdistettua, kun minusta kengät ovat käytettäväksi, ei koristeeksi kuin tietyissä tapauksissa. :) Mutta hyvin kestävät ja pinta hylkii likaa! <3 Tää sävy sopii kyllä siulle kuin nakutettu, niin kaunis ja kirkas pinkki. <3 <3 ;)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)