sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Parhaat kenkäkaupat verkossa - Kenkäjoulukalenteri, luukku 12-13

Tässä yhdistetyssä luukussa kerron omasta mielestäni parhaat verkkokaupat ja sivustot kenkien ostamiseen. Näissä yhdistyy hyvä palvelu, nopea toimitus ja monista voi tehdä edullisia löytöjä, erityisesti alennusmyyntien aikaan. Näiden lisäksi olen tilannut kenkiä myös Minna Parikalta, mutta heidän verkkokauppansa menee pian kiinni, joten sitä ei tule listalle. Listan yläosasta löytyy verkkokaupat, joista saa uusia kenkiä ja lopusta löytyy sellaiset, joista löytää käytettyjä kenkiä kohtuulliseen hintaan eli käyttämäni second hand- sivustot.

Asusteet_pinkki_laukku_furla_candy_bag_Parikan_Nikita_kengatMinna-Parikka-pinkit-Celestia-kengat       

Kenkien verkkokaupat


Shopbop


Shopbopilta löytyy todella paljon eri merkkejä ja täältä saa laadukkaita kenkiä. Aleosastolta löytyy hyviä alennuksia ja tavara vaihtuu aika usein. Shopbop- verkkokaupasta saa paljon sellaisia kenkiä ja laukkuja mitä Suomessa ei edes myydä, joten kannattaa tsekata täältä, mikäli etsit jotain erityistä! Toimitus on todella nopea ja sivusto on helppokäyttöinen, tykkään. Kuvat latautuvat nopeasti ja koot saa rajattua, että selaa vain niitä kenkiä, mitkä itselle olisivat sopivan kokoisia. Kenkien kuvaukset ovat hyviä ja kokotaulukosta selviää, mikä koko kannattaa tilata. L.K. Bennettin korkkarini ovat täältä tilatut ja kokemus oli todella hyvä, tätä verkkokauppaa käyn selaamassa silloin tällöin.

  Kengat-harrastuksena-Minna-Parikan-kengat


Vamsko

Vamskolle tuli vastuullisesti valmistettujen kenkien mallisto, jonka lisäksi yrityksen asiakaspalvelu on enemmän kuin kohdillaan ja sähköposteihin vastataan nopeasti. Täältä löytyy ihania kenkiä, niin laadukkaampia ja kalliimpia, kuin myös edullisempia. Ihania korkokenkiä löytyy monissa eri väreissä. Vastuullinen kenkämallisto on tällä hetkellä alessa, kannattaa käydä tsekkaamassa - laadukkaasti valmistetut kengät kestävät huomattavasti kauemmin kuin halvat, eikä hinta ole mahdoton, varsinkaan jos sen jakaa käyttövuosilla. Mieluummin yksi laadukas kenkäpari kuin vuoden välein uudet halvemmat.

  Minna_Parikka_Nikita_korkokengat

KipKop Store


KipKop Storesta saa naisellisia saappaita ja korkokenkiä, jonka lisäksi verkkokaupassa myydään myös sukkahousuja. Toimitus on nopea ja tuotteet aina hyvin pakatut. KipKopilta saa edullisempia kenkiä, nahkaisia kenkiä heillä on silloin tällöin saatavilla ja muutamia näyttikin olevan alennuksessa tällä hetkellä. Vaihtuvuus on aika suurta eli ei kannata jahkailla, jos meinaat jotkut tietyt kengät saada.
  Huultenmuotoinen-laukku-ja-Minna-Parikan-kengat-1 

Gucci


Guccilta kengät tulevat todella nopeasti, ehdottomasti nopein toimitus mitä olen koskaan saanut. Verkkokauppa toimii hyvin ja kokotaulukot ovat selkeät, eli oman koon saa helposti valittua. Guccilla pakataan kengät hyvin ja paketin mukana tuli kortti, jonka lisäksi Guccilta taisi tulla vielä sähköpostia kenkien saavuttua, jossa toivottiin kenkien olevan juuri sellaiset kuin halusin. Laadukkaita ja upeita kenkiä, täältä tilaan jatkossakin, mikäli jotkut kengät on saatava. Yhtä laukkua olen Guccilta katsellut, mutta se on niin kallis, että se vaatisi pidempiaikaista säästämistä. 

Spartoo

Spartoolla on uskomattoman laaja kenkävalikoima, sillä heillä on itsellään myynnissä olevien kenkien lisäksi myös yhteistyökumppaneita, joiden kenkiä saat tilattua samasta verkkokaupasta. Spartoolta löytyy edullisia kenkiä, mutta myös laadukkaampia merkkikenkiä. Täältä voit löytää myös sellaisia merkkikenkiä, mitkä ovat muualta myyty jo loppuun. Spartoolla kerrotaan myös merkeistä ja merkin taustoista tarkemmin, joka on aika siisti lisä verkkokaupassa. Kannattaa tsekata myös alepuoli!

  kengat_strasseilla_luciano_barachiniGuess_highheels_satinpumps

Brandosa

Brandos eli nykyään Brandosa myy kenkiä hyvin alennuksin, täältä voit löytää muutamalla kympillä nahkaisetkin kengät. Täältä tilasin nuorempana aina kengät ja viimeisimmät taisin tilata nelisen vuotta sitten. Laaja tuhansien kenkien valikoima ja erikoisempia kenkäbrändejä löytyy paljon, kuten Iron Fistiä ja Sugarfree Shoesia. Viimeisiä pareja voi saada jopa kympillä tai parilla eli kannattaa käydä selailemassa valikoimaa, mikäli tarvitset jotkut tietyt kengät itselle, puolisolle tai lapselle. Aivan ihania kenkiä ja nimenomaan korkokenkiä löytyy paljon, joten sinne siis! 


Second hand- muotia ja kenkiä


Tori.fi

Torista olen tehnyt varmaan eniten löytöjä, sillä siellä valikoima vaihtuu usein ja esimerkiksi Minna Parikkaa saa järkevään hintaan. Yksityisten kanssa kauppoja tehdessä kannattaa ihan aina varmistua siitä, että myyjällä on oikeasti ne kengät - esimerkiksi omia kuviani on käytetty huijaamisyrityksissä Torissa, mutta kuvahaun kautta ostajat ovat onneksi huomanneet, etteivät ne ole myyjän ottamia kuvia ja kaikissa kuvissa on tekijänoikeustiedot kuvatiedostossa itsessään. Sujuvia kauppoja täällä tulee tehtyä säännöllisesti, kunhan on järki päässä ja jättää liian sinisilmäisyyden pois.

  Guess_korkokengat_satiiniavokkaat

Facebook- kirppikset


Facebookista löytyy eri aiheisia kirppiksiä ja juurikin rajatuista kirppisryhmistä löytyy vaikka mitä! Esimerkiksi eri kenkäbrändeille, merkkikengille, -laukuille ja vaatteille on omat ryhmänsä, joista on helppo selata mitä etsii. Tiettyä brändiä saa tietystä ryhmästä ja näin edespäin, eli ei tarvitse selailla ja tehdä hakuja, vaan voit valita esim. koon mukaan kansion ja selata sieltä. Facebookin kautta olen tehnyt useammatkin kaupat, muuten en sivustosta välitä ollenkaan, on paljon toimivampiakin sovelluksia ja sivustoja olemassa. 

Mistä sinä ostat kenkäsi useimmiten? Suosituksia verkkokaupoista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)