maanantai 14. joulukuuta 2020

Unelmien kengät, jotka haluan kenkäkokoelmaani - Kenkäjoulukalenteri, luukku 14

Tässä postauksessa pääset näkemään ja lukemaan, mitkä kengät vielä haluaisin joskus omaan kenkäkokoelmaani. Yhteen kenkäpariin säästän tällä hetkellä, yhdet kengät ovat turhan kalliit ja muut ovat sellaisia, jotka saatan joskus tulevaisuudessa ostaa, mikäli tilanne on sopiva. Aivan ihania kenkäpareja ja suurin osa sellaisia, mistä olen haaveillut jo vuosia! Christian Louboutinin Charleen 100- kengistä otetut kuvat (heti ensimmäisessä kuvassa oleva kenkäpari) ovat itse ottamiani ja muut kenkäkuvista on lisenssillä eli kuvakreditit löydät kunkin kuvan alta. 


Christian-Louboutin-Charleen-100-poudre-korkokengat-4 Christian-Louboutin-Charleen-100-poudre-korkokengat-2


Christian Louboutin - So Kate


Christian Louboutinin So Kate- korkokengät 12 sentin korolla ovat klassikko! Osa sanoo, että nämä ovat epämukavat jalassa, osa taas kertoo pitävänsä näitä töissä ja jaksavansa päivän helposti nämä jalassa. Kapeassa ja korkeassa korossa on sitä jotain, mutta näissä on jotain vähän extreme- henkistä, koska plattaria ei ole lainkaan, vaan nilkka on kohti suorassa kantapään ja päkiän välillä. Näyttää kauniilta, mutta tottumattomalle saattaa olla melkoisen epämukavaa - varsinkin, kun Louboutinit tuppaavat olemaan kapeajalkaisille parhaita. 

Louboutinissa viehättää ylellisyys ja kenkämallien kauneus, vaikka oman kokemukseni mukaan Christian Louboutinin kengät eivät mukavuudessaan yllä mitenkään näiden kenkien tasolle. Monet Louboutineista ovat upeita, nämä So Kate- malliset erityisesti ja nudenvärisistä kengistä löytyy vaaleammillekin ihoille sopivia kenkiä. Aikoinaan, kun etsin nuden värisiä kenkiä itselleni, niin Louboutin oli ainoa, jolta löytyi tarpeeksi vaaleat ihonväriset kengät. Todella monet sävyt taipuvat lämpimään tai oranssiin, mikä ei oikein istu suomalaiselle kalpealle iholle, jos on tarkoitus hankkia mahdollisimman lähelle omaa ihonsävyä olevat kengät. Tämä oli ainakin minulla tarkoituksena, että kengät olisivat ikään kuin jatkoa omille jaloille, eikä selkeää värieroa erottuisi kauempaa katsottuna. :) 

Photo Credit; Yana Vydrenkova / Shutterstock.com


Christian-Louboutin-Charleen-100-poudre-korkokengat-7


Sophia Webster - Chiara Sandals


Näihin kenkiin minä säästän tällä hetkellä ja seurailen, milloin tulee taas toivomaani metallinsinistä varastoon Chiara sandaletteihin. Aivan ihanat kengät, mutta hieman arvokkaammat sellaiset, joten säästöhommissa ollaan ja maltetaan odottaa. Näissä Sophia Websterin perhoskengissä on jotain niin herkkää ja siroa, rakastan erityisesti peilipintaisia siipiä Chiara- perhoskengissä. Valikoimasta löytyy myös aivan ihania tiarallisia kenkiä ja hääkenkiä "Wifey for Lifey"- teksteillä. Tai miten olisi flamingonmuotoinen korko? Tai tähdenlento- kuvioiset kengät? 

Photo Credit; Nataliass / Shutterstock.com


Gucci - Queen Margaret


Mallinimen löytäminen oli työn takana, mutta tämä kenkäpari on ihana! En löytänyt täällä käytettävissä olevaa kuvaa, missä nämä olisivat olleet mustana tai vaaleanpunaisina, mutta alla näet saman kenkäparin vaaleassa sävyssä. Tämä kenkäpari on ilmeisesti vanhempaa mallistoa, ehkä vuodelta 2019 ja kengässä varpaiden päällä on metallinen ampiainen. Aivan ihana kenkäpari, tämän parin olen tallentanut näköjään useaan otteeseen Instagramissa! 

Photo Credit: Grzegorz Czapski / Shutterstock.com


Christian-Louboutin-Charleen-100-poudre-korkokengat-9  

Jimmy Choo - Cinderella- malliston Ari, Avril, Alia, Anilla... 


Värillä ei ole väliä, nämä kengät ovat upeat missä sävyssä vain! Ehkä punaisena olisivat kauneimmat? Hintaa näillä Jimmy Choon kengillä on tosin asusteeksi niin paljon, että näitä en tule varmaan hankkimaan, ellen voita lotossa tai saa jostain tonneja ylimääräistä kenkiä varten. Mies tuossa jo laski, että kun säästät tämän ja tämän verran kuussa, niin ei mene kuin xx kuukautta aikaa saada nämä kengät, jos vaan pysyvät myynnissä niin kauan. :D Upeat kuin mitkä kristalleineen, mutta en kehtaa ja jaksa säästää noin 3500 euroa kenkiin, sillä rahalla saa niin paljon muutakin. Tässä tulee hintakatto kengillä vastaan, järki sanoo ei ja sydän kyllä. Mutta katsokaapa kuinka upea kimallus! Mahtavat kengät, aivan kuin taideteos! 

Photo Credit: Papin Lab / Shutterstock.com


Christian-Louboutin-Charleen-100-poudre-korkokengat-10


Manolo Blahnik - Hangisi sähkönsinisenä


Näistä Manolo Blahnikin kengistä on tullut klassikko Sinkkuelämien myötä, mutta aivan ihana pari on kyseessä! Kuvaa oikeassa värissä ei valitettavasti löytynyt, mutta uskon monen teistä muistavan kyseiset siniset kengät Sinkkuelämistä. Satiinisiksi kengiksi kengät ovat aika arvokkaat, mutta värit tulevat upeasti esille satiinissa ja moni kehuu kenkäparia mukavaksi käytössä. En tiedä tuleeko joskus hankittua vai ei, mutta tämäkin kenkäpari on sellainen mistä tulee haaveiltua ja mitä käyn katsomassa aina silloin tällöin. Käytettynä ehkä voisi ostaa, jos hinta on järkevä ja kengät taatusti aidot. 

Christian-Louboutin-Charleen-100-poudre-korkokengat-3

Mitkä kengät sinulla on haaveissa? Mikä hinta on ehdottomasti korkein, minkä maksaisit kengistä? 

2 kommenttia:

 1. Unelmien täyttymys olisi Louboutinin kengät! Niitä voisi vaikka ihaillen pelkästään katsella. :)
  Yläraja hinnassa olisi kai noin 300€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Louboutinia muuten saa käytettynä tai lähes uutena tuolla 300 eurolla. Viikko sitten Torissa oli paljon erilaisia ja hinnat olivat 180-300e suurimmilta osin. :) Googlaamalla löytyy aitoutussivustoja ja merkkikenkäryhmistä saa myös apua tarvittaessa. Nuista omista Guccin sandaleteista maksoin 650euroa, harvasta kenkäparista suostun maksamaan yli 300 euroa... :) Sophia Websterin Chiarat mihin säästän nyt, maksavat noin 580-680 euroa riippuen yksityiskohdista.

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)