keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Kenkäaiheisia TikTokkeja - Kenkäjoulukalenteri, luukku 23

Löydät minut myös TikTokista nickillä Moonmillalila, kuten Instagramistakin. Olen tehnyt paljon kenkä- ja tyyliaiheista sisältöä myös TikTokin puolelle, joskin nyt joulukuussa aika ei ole mitenkään riittänyt videoiden tekemiseen tämän kenkäjoulukalenterin ja IG:n kanssa. Aion kuitenkin jatkossa julkaista videoita samoilla aiheilla eli kannattaa laittaa tilini seurantaan. Ikäjakauma TikTokissa on nuorempi kuin muissa some-kanavissani, mutta siellä on myös paljon aikuisia tekemässä ja seuraamassa erilaisia sisältöjä.

@moonmillalila

Do you take care of your shoes?👠🤔 ##shoes ##shoetips ##highheels ##deepend ##shoelover

♬ Deep End - Fousheé
@moonmillalila

Long time no shoe videos - here’s new one! 👠 ##shoes ##highheels ##shoelove

♬ Dynamite - BTS
@moonmillalila

I Like Pink... Shoes. 💗💘 ##ilikepink ##pink ##ilikeshoes ##shoes ##fashion

♬ I Like Pink - Maeve Stier
@moonmillalila

I love shoes 👠👠 #iloveshoes #gucci #lucianobarachini #shoelover #mystyle #shoechallengе #shoecheck #suomitiktok #foryou #fyp #fry

♬ I like shoes - Rob Anderson
@moonmillalila

Some beautiful heels for summer ✨👠👠 #shoelover #shoecheck #iloveshoes #highheels #suomitiktok #shoes

♬ original sound - SaucyRavioli
 

Tiedän, että lähellekään kaikki seuraajistani eivät ole TikTokissa, joten tässäpä jaettuna muutama kenkävideo, mitä olen sovellukseen kuvannut ja ladannut. Toivottavasti tykkäät videoista, heitä halutessasi toiveita kenkävideoiden suhteen ja käy ihmeessä tsekkaamassa muutkin kenkävideot TikTokin puolelta! 

2 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta joulukalenterista 🎄🎆
  Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista ja jouluntoivotuksista, toivottavasti teillä oli ihana joulu myös! <3 Mahtavaa, että olet pitänyt joulukalenterista - vikan luukun ajastus ei ollut tallentunut, saa nähdä kehtaako enää julkaista vai siirtääkö suosiolla ajastuksen ensi vuodelle. Paljon kaikkea hyvää uuteen vuoteen! <3 :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)