torstai 17. joulukuuta 2020

Vaaleanpunaiset pitsiunelmat - Kenkäjoulukalenteri, luukku 17

Nämä kengät ovat aivan ihanat ja saavatkin aina kehuja, kun näitä käytän. Vaaleanpunaisen sävy on todella vaalea ja herkkä, mutta kengät ovat malliltaan kuitenkin naiselliset tyttömäisen sijaan.  Näissä ihmetyttää se, miten mukavat nämä ovat jalassa, kun kyseessä on Nellyltä tilatut parinkymmenen euron kengät. Usein edullinen hinta tarkoittaa sitä, ettei kengät ole kovin tukevat jalassa, saati mukavat. Kesän käytetyimpiä ja mukavampia korkokenkiä, jonka huomaa helposti näin vaaleissa kengissä - kengät ovat käyttöä varten ja näitä tulee putsattua kostealla liinalla tai kenkäharjalla silloin tällöin. 

Asu-nahkahameella Vaaleanpunaiset-pitsikengat-nelly

Minulla on itseasiassa myös mustat nilkkurit, jotka ovat myös pitsillä koristellut ja pitsin alla oleva pohjamateriaali on vähän samantyylinen kuin näissä, mutta paljon kovempaa sellaista. Niissä materiaali ei anna paljoa periksi, joten ne eivät ole yhtä hyvät jalassa kuin nämä vaaleanpunaiset kärjestä ja kantapäästä avoimet kengät. Tuollainen verkko ei kuitenkaan mukaudu samalla tavalla jalkaan kuin nahka, mutta jos verkko joustaa hieman, niin se tekee jo paljon käyttömukavuuden eteen! 

Tämä todella vaalea vaaleanpunainen on ihanan hempeä väri ja sopii hyvin tuomaan kontrastia nahkavaatteiden tai muuten rokahtavien asujen kaveriksi, kuten tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa. Kantapään yläpuolelta löytyy nyöritykset, joilla saa säädettyä kenkää omaan jalkaan, eikä nauhat hankaa jalkaa kuumallakaan kelillä. Kauniit kengät, ei voi muuta sanoa! 

Pitsikorkokengat-vaaleanpunaiset Pitsinilkkurit_vaaleanpunaiset

Tiedättekö, nämä olisivat aivan ihanat jossain sinisen tai vihreän sävyssä. Esimerkiksi turkoosi, vaaleansininen, petrooli tai tummansininen sopisi tähän kenkämalliin hyvin, oliivinvihreästä puhumattakaan. Oliivinvihreitä kenkiä saisi olla muutenkin markkinoilla enemmän, viime aikoina olen inspiroitunut Instagramissa näkyvistä murretun vihreistä ja oliivinvihreistä saappaista! 

Ihanaa iltaa teille, palataan huomenna taas uuden luukun ja toivottavasti myös asupostauksen parissa! 

Pitsikengat_peeptoe_karjella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)