tiistai 8. joulukuuta 2020

Omat joululahjatoiveet vuonna 2020

*Kuvissa näkyvä kettukuvioinen reppu saatu PR-näytteenä K&O Irinalta, jolla on ompelimo Joensuun keskustassa ja sieltä löytyy reppuja, sekä laukkuja myös pukinkonttiin. Kuvia tuotteista löydät mm. hänen Instagramistaan nickillä k_o_irina

Muutama vuosi sitten teitä kiinnosti yllättävän paljon se, mitä minä toivoin joululahjaksi ja ajattelin pitkästä aikaa julkaista oman toivelistani! Minulla on aika paljon kaikkea eli nämä ovat sellaisia tarpeellisia ja käyttöön tulevia juttuja, jotka tulen jossain vaiheessa hankkimaan joka tapauksessa. 

Ompelimo-Irina-kettureppu-tyyliblogi Musta-talvitakki-2020  

Lapuan Kankureitten tai Sola Saippuan saippuapussukka

Molemmilta kotimaisilta brändeiltä tuli myyntiin kuorivat saippuapussukat, joissa saippuapalan voi käyttää loppuun asti. Hieno idea ja varmasti toimii, tällainen pitää hankkia jossain välissä, kun meillä käyttää kaikki kolme palasaippuoita. Täältä löydät Sola Saippuan saippuapussin ja täältä Lapuan Kankureitten version. Lapuan Kankureitten sauna- ja kylpytekstiilit ovat muutenkin ihania, kotimaisia ja laatu on erinomainen. Pellava on uskomattoman hyvä materiaali myös pyyhkeissä, ihan yllätyin, kun sain sellaisen testattavaksi eräässä vastuulliseen muotiin liittyvässä blogitapahtumassa. 


Sweep kiinnipitokahvat moottoripyöräilyyn lapsen kanssa

Tämä on ihan turvallisuusasia, vaikka itse olen ollut lapsena isän kyydissä ilman kiinnipitokahvojakin, mutta haluan meille nämä käyttöön, mikäli lapsi alkaa kulkea välillä moottoripyörän kyydissä. Helpottaa kiinnipitämistä eli tämä on siis sellainen vyö missä on lapsen käsille sopivat napakat kahvat ja aikuinen laittaa vyön päälleen. Tänä vuonna ostimme pojalle myös ajotakin, lastenkypärä ja ajohousut vielä uupuu. 

Musta-villakangastakki-kotimainen Kotimainen-takki-ja-reppu-asukuvissa  

Rääkki Clothing treenisetti shortseilla

Vaihdoin tanssiryhmää normaalin ryhmän ollessa täysi, kun korona vähensi saatavilla olevia paikkoja ja uudessa salissa on aina todella kuuma. Eli lyhyemmät treenishortsit on tarpeen ja näistä Rääkki Clothingin vaatteista ei näy takamus läpi, ei siis yhtään vaikka miten pyllistelet. Urheilutoppi on myös sen verran hyvin suunniteltu ja napakka, ettei sen alla tarvitse tanssitunneilla erillisiä urheilurintsikoita - kokovartaloshimmy ja korkeammat hypyt ovat sellaisia missä tarvitsisi enemmän tukea, mutta muuten topin tuki riittää hyvin.  

Iittala Essence- punaviinilasit

Krhm. Lempiviinilasini - aivan upeita ja parhaat punaviinille, mutta sattumoisin aina välillä sattuu ja tapahtuu kissojen, lapsen ja kömpelyyden kanssa. Enää on kaksi jäljellä tätä vanhempaa kulmikasta Iittalan Essenceä vitriinissä. Parille olisi vielä tarvetta ja näitä saa myös kahden lasin pakkauksissa, mukava olisi illanistujaisissa, että viinilasit olisivat samanlaiset. Ei tuo viinilasien erilaisuus ole kyllä este ollut, mutta ihan näin kuvaamisen ja esteettisen silmän kannalta. 


Lush kylpypommit, erityisesti Intergalactic

Rakastan Lushin kylpypommeja ja -vaahtoja, mutta en ole nyt käynyt Helsingissä vähään aikaan epidemian takia. Nämä ovat aivan ihania ja tummansinisenä kimaltava Intergalactic on näistä suosikkini. Tilaan aina silloin tällöin useampia kylpypommeja kerralla, mutta nyt ollaan tyydytty halvempiin kylpypommeihin, koska on ollut loppuvuoden aikana synttäreiden, sekä sormusten korjauksen osalta ylimääräisiä menoja. Eli näitä toivon mielelläni, arjen luksusta koko perheelle ja ei ole kauniimpaa kuin tuo Intergalactic- kylpy! 

Ompelimo-Irina-kettureppu-ja-saappaat


Näkymättömät naiset - Caroline Criado Perez

Siskoni on suositellut tätä kirjaa niin, että tämä on ostoslistallani roikkunut tovin, kun en ole käynyt kirjakaupassa pitkään aikaan. Tämän haluan ehdottomasti lukea - tässä havainnollistetaan mm. sitä, miten maailma on suunniteltu ensisijaisesti miehille sen sijaan, että otettaisiin molemmat sukupuolet huomioon muun muassa autojen turvallisuudessa ja älylaitteiden suunnittelussa. Muuten tykkään lukea psykologisia trillereitä, nekin ovat tervetullutta lukemista. 

Musta-villakangastakki-ja-reppu-paivan-asussa


Ilmajoogakangas tai puolapuut leuanvetotangolla

Näistä olen haaveillut jo kauan, mutta nämä ovat sinänsä aika arvokkaita ja olemme miettineet noita puolapuita leuanvetotangolla, koska niitä voisi koko perhe käyttää. Eivät ole välttämättömiä hankintoja, joten nämä ovat vielä jääneet ostoslistalle tilaamisen sijaan. 


Mitä sinä toivot tänä vuonna joululahjaksi? 

2 kommenttia:

 1. Ehkä pukki voisi tuoda käsineet ja ei kai kenkiä voisi olla liikaa.
  Aineettomia lahjoja myös kelpuuttaisin kuten lahjakorttia hierontaan tai konserttiin. 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän kenkiä voi olla liikaa, hyvä on olla valinnanvaraa ja toisaalta kengät kestävät kauemmin kun niitä vaihtelee, eikä käytä samaa paria jatkuvasti peräkkäin. Lahjakortit ovat kyllä ihania lahjoja, mie olen mieheltä saanut usein festarilippuja lahjaksi. 🥰 Jotkut sirot aitonahkaiset käsineet olisivat myös hyvät lämpövuorilla, mutta ei ole tullut vielä toistaiseksi sopivia vastaan. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)