keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Musta kellohame ja pinkit Parikat päivän asussa

Tätä asukokonaisuutta rakastan! Viime aikoina vastaavia yhdistelmiä on ollut usein päällä ja toisaalta olen myös halunnut pukea pellavaa päälle, sillä se hengittää eli on viileä helteillä ja silti lämmin materiaali tuulisenakin päivänä. Ajattelin ommella toisen tämän kaltaisen hameen violetista pellavasta - pellava on laadukas materiaali ja kestää ahkeraa käyttöä. Kellohelmaiset hameet ovat ihanan naisellisia ja pidän siitä, miten kellohame liikkuu kävellessä. Pellava taitaa olla yksi tämän kesän parhaimmista ja suosituimmista materiaaleista, sillä pellavavaatteita kysellään todella paljon ja myös ketjuliikkeissä on alkanut näkyä ihania pellavavaatteita. 

Tyyli-toukokuussa-2021

Nahkatakki - Rokita
Toppi - NA-KD
Kellohame - Rokita
Korkokengät - Minna Parikka
Olkalaukku - Marimekko
Korvikset - Piikoski

Asu-kellohameella-Joensuu-2Minna-Parikan-korkkarit-5Musta-kellohame-asu-2

Olen tykästynyt viime aikoina pitämään hiuksia kuplaponnarilla eli siis niin, että pituudet ovat vielä useamman kerran ponnarilla, jotta hiuksista muodostuu kuin kuplamainen jono. Näin olen tehnyt nuorempanakin useaan otteeseen, mutta viime aikoina olen nähnyt tätä hiustyyliä TikTokissa niin paljon, että olen mieltynyt tähän uudelleen! Näppärä keino pitää hiukset siisteinä varsinkin tuulisina päivinä ja pompulat valitsin niin, että ne sopisivat myös laukkuun. Mitään muuta vihertävää tässä asussahan ei ole, vaikka tausta on niin upean vehreä. Laukkukin on tuollainen keltaisenvihreä Marimekon ihanuus, vähän kuin vihreän omenan värinen. 

Lahikuva-paivan-asustaMinna-Parikka-tikkarikorot-3 Asu-kellohameella-Joensuu-11

NA-KD- brändin toppi on kyllä aivan ihana, vaikka se ei ollut mikään ekologisin tai vastuullisin ostos. Mutta vaikuttajat vaikuttaa, tämä näytti niin upealta toisen somettajan päällä, että pakko oli ostaa itsellenikin samanlainen. Topin suunnittelusta pidän paljon - vähän olkapäätä, pieni vilautus vyötäröä ja pitkät nauhat solmittavaksi. Vaaleanpunaisessa kankaassa toimii hyvin tuollainen ribbineulos, vaikka toki toppi muuten saisi hieman paksumpi olla - mustat ja valkoiset rintsikat kuultavat näin vaaleasta topista helpommin läpi kuin pinkit, punaiset ja nudenväriset. Valkoisten paitojen alle kannattaa valita myös näitä sävyjä, eivät näy läpi lähellekään niin helposti. 

Marimekko-Alisa-pieni-laukku Lahikuva-paivan-asusta-2 Minna-Parikka-tikkarikorot-4 Asu-kellohameella-Joensuu-5

Joskus tyylimokaksi lasketaan myös se, että yksiolkaimisessa topissa jätetään toinen rintaliivien olkain näkyviin, mutta en koe sitä itse niin pahana. Useimmiten pujotan sen toiselta puolelta piiloon, sillä olkaimettomia rintsikoita on hankala löytää - siis sellaisia tukevia ja istuvia, jotka eivät kuitenkaan litistäisi liikaa. Kuin sattumalta (tai "sattumalta") törmäsin TikTokissa eräisiin olkaimettomiin liiviin ja voi olla, että ne on pakko testata, sillä mainoksessa ne näyttivät huomattavasti tukevammilta kuin muut mitä olen koskaan kokeillut. Katsotaan, hyvin nuo sovellukset osaavat kuunnella mitä milloinkin olen vailla, vaikka uusimman päivityksen jälkeen kysyttiin mitä tietoja mikäkin sovellus saa käyttää. 

Minna-Parikan-korkkarit-2Asu-yksiolkaimisella-topilla-2Marimekko-Alisa-laukku-3

On niin kaunista, miten täälläkin on puhjennut vehreys joka paikkaan - poika kuvasi pihatiemme vihreyttä ihan viidakoksi! Pitkään oli niin harmaata ja viileää, mutta sitten yhtäkkiä kaikki olikin vihreänä. Valoa riittää, väriä on ja kukat alkavat nousta. Auringonkukkapeltoon mies haki lisää siemeniä eli projekti etenee mukavasti. Tänään aion käydä pitkästä aikaa maastolenkillä ja kuvaamassa lähellä olevilla kallioilla - viimeksi ei päästy perille asti tielle kaatuneen puun takia, mutta pitänee ottaa varmuuden vuoksi saha tai kirves mukaan. 

Osittain tämä keväinen virkistyminen ja hyväntuulisuus johtuu siitä, että olen saanut monet projektit jo valmiiksi ja aloitan pian uuden työn parissa, jossa haasteita ja inspiraatiota riittää. Tuntuu, että on helpompi hengittää, vaikka osa kyllä siitä johtuu ihan siitepölyn määrän laskemisestakin, haha. Nyt on hyvä olla. 

Loistavaa keskiviikkoa teille ja aurinkoisia päiviä! 

Musta-kellohame-asu

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Thank you so much! <3 I really love this outfit, fits for summer so well and well... for windy day too! :)

      Poista
  2. Näytätpä iloiselta ja pirtsakalta näissä kuvissa! Musta jotenkin tuntuu et näiden kuvien välityksellä susta huokuu sellanen helpotus, mikä tulee kun iso stressitaakka tipahtaa harteilta. Ehkä vetelen johtopäätelmiä, ehkä se on tää alkava kesä, mutta oli asia miten hyvänsä niin ihana nähdä sut noin hehkuvana ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Mahtavaa, että hehku näkyy ulospäin - tuli ihan mieletön helpotuksen fiilis, kun sain tiedon tästä uudesta työpaikasta ja vaikka siirtymä on/ oli aika tiukka aikataulultaan, niin silti fiilis on parempi. Viimeisin vuosi on ollut sattuneesta syystä raskas ja paineet älyttömät, mikä ei ole kovin hyvä kombo stressin kanssa, vaikka miten tykkäisi työstään. Kaikessa on aina hyvät puolensa, mutta nyt on aika panostaa johonkin muuhun ja voihan niitä kaikkein erikoisimpia pukuja yms. silti tehdä jatkossakin, jos siltä tuntuu! :) Kiitos huipusta kommentista - jäi todella hyvä fiilis! <3 <3 Ja pahoittelut viiveestä vastaamisen kanssa, vähän on kiirettä pitänyt.

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)