keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Sydänlaseja ja kellohameita

Heipä hei! Oman sosiaalisen median tekeminen on hieman kärsinyt tässä kuussa, mutta sisältöä on kuitenkin aika paljon jemmassa. Se vaan mietityttää, kun mitä pidempään tulee taukoa julkaisemisesta, sitä kriittisempi alkaa olla sisältöä kohtaan ja julkaisujen hiomiseen menee enemmän aikaa. Näin blogin ja Instagramin puolella pyrin kuitenkin julkaisemaan sisältöä myös väljemmillä kriteereillä, koska en itsekään välitä liian hiottujen ja laskelmoitujen sisältöjen seuraamisesta. Sosiaalisesta mediasta pitäisi tulla hyvä olo ja sen pitäisi olla myös paikkana sellainen, jossa on hyvä olla. 

Asu-kellohameella-9

Toppi - Cardon Collection
Pellavahame - Rokita
Korkokengät - H&M
Sydänlasit - Glitter
Olkalaukku - Cobblerina

mustat-korkokengat-7

Elokuun alussa tulee 11- vuotta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen postauksen tähän samaan blogiin. Aika pitkä aika sitten! Tämä blogi on elänyt mukana monissa eri vaiheissa ja on ihanaa, miten saa itse toteutettua itseään kirjoittamalla ja kuvaamalla. En tiedä, miten purkaisin haluani kirjoittaa, ellen juurikin tämän blogin kautta. Blogista ja postauksista saan itse niin paljon enemmän irti kuin Instagramista, vaikka IG:ssä on hyviäkin puolia! Instagramissa viehättää helppous löytää samanhenkisiä ihmisiä, rennompi sisältö stooreissa ja helppo mahdollisuus jakaa muiden julkaisuja omaan stooriin tai kavereille. Tästä aiheesta kirjoitan myöhemmin lisää, sillä ajatuksia riittää kokonaisen postauksen verran, ellei enemmänkin. 

Juhannus-paivan-asu-7Juhannus-paivan-asu-4Asu-kellohameella-6

Tämä kuvien asu on Juhannukselta, kun lainasimme appiukolta Cadillacin viikonlopun rientoihin. Sen kummempia rientoja meillä ei kuitenkaan ollut, oltiin ihan perheen kesken ja käytiin miehen porukoiden kanssa Liperin Rantamakasiinilla. Grillailua, lepäilyä, saunomista ja ajelua - siinäpä keskeisimmät asiat keskikesän juhlasta. Kelit olivat mielettömän lämpimät, joten pellava- ja lyocell- vaatteilla mentiin! Pian tuleekin tervetullutta vaihtelua hellevaatteisiin ja luontokin saa hetken levähtää. 

mustat-korkokengat-6Ajelemassa-CadillacillaHighheels-black

Miehen loma alkaa olla kohta ohi ja lapsella jatkuu koulu elokuussa. Itselläni on myös edessä AMK- tutkinnon loppurutistus edessä välivuoden jälkeen. Kesä on mennyt todella nopeasti, mutta työn lisäksi olemme ehtineet tehdä paljon muutakin ja nyt kesällä olen osannut pitää omastakin vapaa- ajasta enemmän kiinni. Se on tehnyt kieltämättä hyvää! Saa nähdä mitä kaikkea syksy tuo tullessaan, mutta varmasti kaikkea hyvää. 

Kotimainen-muoti-asu-3Juhannus-paivan-asuAsu-kellohameella-9

Palaan myöhemmin vähän tiiviimmällä aiheella, nyt ajatukset on niin monessa asiassa yhtäaikaa, että kirjoitus meinaa pomppia aiheesta toiseen. Olisi mukavaa, jos jakaisit kuulumisiasi tuolla kommenttikentän puolella! Odotatko jo syksyä? 

mustat-korkokengat-2caddy-asu-20

4 kommenttia:

 1. Näin syksyä kohti mennessä, pidän valon ja pimeyden vaihtelusta. Illalla voi sytyttää lyhtyihin kynttilät ja pian ulkotulisijaan tulet. On mukava katsella taivaalle kun tähdet tulevat näkyviin ja taivaalla kulkevat satelliitit poikki taivaan.
  Kesä on ollut ihana, vaikka kuumuus tuntui tuskaiselta. Mutta en valita, on talvellakin mitä muistella. 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten yllättävää, miten jo nyt tulee niin hämärää illan mittaan ja varsinkin, jos on pilvinen tai sateinen päivä muutenkin. Kynttilöitä tulee poltettua itsekin muina vuoden aikoina enemmän kuin kesäisin. <3 Syksyn ruskaa odotan innolla - oletko huomannut, että kuivuus on alkanut jo muuttaa lehtien sävyä syksyisempään? Täällä ainakin huomaa teiden varsilla, miten alkaa olla jo hieman keltaista, oranssia ja punaista. :) Kuumuus oli kyllä kieltämättä tuskainen, tuli muutama yö nukuttua teltassakin, kun yöt alkoivat olla viileitä. :D Saa nähdä millainen syksy ja talvi on edessä näin kuuman kesän jälkeen.

   Poista
 2. Mulla on kans tänä kesänä jäänyt blogin päivittäminen vähälle, mutta yritän olla ottamatta siitä stressiä. Haluaisin julkaista säännöllisesti, mutta olen huono tekemään postauksia varastoon. Kesä- ja heinäkuu olivat niin ihania ilman puolesta, ettei vaan tuntunut kivalta istua koneella sisällä. :D No, onpahan nyt tällaisena sateisena päivänä aikaa lueskella lukematta jääneitä postauksia muilta bloggaajilta ja suunnitella omaan blogiin sisältöä. :)

  Tsemppiä lopun tutkinnon kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, turha siitä on liikaa stressata. Elämä on elettävänä kuitenkin, eikä blogi ole ainoa mitä elämässä on, sosiaalisesta mediasta puhumattakaan. :) Mie olen tehnyt postauksia varastoon, mutta siis pitäisi vaan rohkeasti laittaa julkaisuun, eikä hioa loputtomiin! :D Totta kyllä, miekin oon ehtinyt nyt jonkin verran lukemaan ja suunnittelemaan myös omaa tekemistä. Pitää vaan nyt aktivoitua enemmän täälläkin!

   Kiitos paljon, tuntuu kyllä hyvältä saada pakettiin! Ja oli kyllä oikea päätös pitää välivuosi, siinä surussa ei ois mitenkään jaksanut pakertaa kursseja hyvin arvosanoin. <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)