sunnuntai 15. elokuuta 2021

Kumpi vai kampi? - Kesähaaste 2021

Pitkästä aikaa blogihaaste tänne blogin puolelle ja aiheena on mikäs muukaan kuin kulunut kesä. Kesäpäiviä on vielä mukavasti jäljellä, vaikka moni on jo innoissaan syksystä. Syksyä rakastan itsekin, sillä ruska on todennäköisesti aivan upea tänä vuonna ja pidän siitä, että kelit viilenevät. Syyspukeutumisessakin on paljon hyviä puolia ja se on paljon monipuolisempaa, kuin kesähelteiden pukeutuminen! Mutta nyt vielä hetki kesäjuttuja, ennen kuin syksyisempää settiä alkaa tulla. Tämän haasteen teki Noora Näppilä blogissaan, löydät alkuperäisen haasteen Nooran vastauksilla täältä

Kesa-2021-veneilemassaEvaat-kesa-20212


Kaupunki- vai maalaismaisema?


Tähän on pakko vastata, että maalaismaisema. Viimeisenä parina vuotena liikkuminen on vähentynyt ja viimeksi kaupungissa ihan keskustassa käydessä kaikkialla oli tyhjää ja sai olla tyyliin ainoa asiakas joka liikkeessä. Samaan aikaan mm. Pilkko, Prismat ja vastaavat keskustan ulkopuolella olevat liikkeet ja rakennukset ovat tupaten täynnä eli tämä maailman tilanne on ajanut ihmiset syrjemmälle ostoksille. Tyhjä keskusta on vähän aavemainen, mutta toisaalta jos liikkeet menee kiinni ihmisten päästessä töistä, niin onko se ihmekään, että kauempana tai suuremmissa kaupungeissa pidempään auki olevat liikkeet pärjäävät. Itsekin olen joutunut netistä tilaamaan melkein kaiken, kun joko ko. tuotetta ei ole saatavilla tai liike on jo kiinni silloin, kun pääsen töistä. 

Vähän meni asian vierestä, mutta maalaismaisema on rauhoittavampi ja luonnon läheisyys tekee hyvää kenelle tahansa. Jos muuten elää sosiaalista ja vilkasta elämää, niin maalla asumisessa on ihana vastapaino ja mieli lepää ihan eri tavalla. 

Kesa-Sotkuman-rantaKesa-2021-avojaloin-rannallaKawasaki-naismotoristit

Parveke- vai riippukeinupäikkärit?


Meillä ei ole parveketta, joten varmaan riippukeinupäikkärit olisivat todennäköisempi vaihtoehto, vaikka riippukeinuakaan ei ole. Sinänsä ihan sama, kumpikaan ei hetkauta suuntaan tai toiseen, jos mietitään tätä hetkeä. Parveke olisi kyllä ihana, jos olisi kaksikerroksinen talo! 

Kesa-2021-veneilemassa


Pehmis vai jäätelöpallo?


Mangomeloni- jäätelöpallo ehdottomasti, en välitä pehmiksistä. Sama maku on jäätelöpallossakin pysynyt lapsesta asti, mutta mitäpä sitä parasta vaihtamaan. 


Bikinit vai kokouimapuku?


Molemmat käy, tosin vaatehuoneestani löytyy enemmän bikinejä kuin kokouikkareita. Kunhan ovat kauniit, niin ei ole väliä kumpaa mallia ovat! Tänä vuonna käytin eniten keltaisia ja sinisiä bikinejä, mutta värikkäissä on myös sitä jotain. 

Ajamassa-motskallaKesa-2021-suppailu

Kukkamekko vai kesähaalari?


Kukkamekko! En voi kuvitella itselleni kesähaalaria, kun en muutenkaan käytä housuja lähes koskaan. Haalareissa on muutenkin se huono puoli, että jos käyt sellainen päällä vessassa, niin koko haalari pitää ottaa pois. :D Kauniitahan ne ovat, mutta aika epäkäytännöllisiä. 


Pyörä- vai veneretki?


Veneretki voisi olla kivempi. Pyöräily on myös mukavaa, mutta tänä kesänä pyörän huolto on kokonaan jäänyt, enkä ole edes muistanut ostaa oikeanlaista öljyä ketjuihin ja renkaiden keskellä olevaan juttuun. En muista mikä tuo jälkimmäinen oli nimeltään, mutta yksi vanha työkaveri neuvoi lisäämään sinne pienestä luukusta aika ajoin öljyä, että polkimet eivät lyö välillä tyhjää. Toimii! Ainakin tuollaisessa vanhassa armeijan polkupyörässä.  

Kesa-look-2021Olohuone-kesa-2021

Kesä yksin vai yhdessä?


Sekä että, molemmissa on puolensa. Tämä kesä meni itselläni töissä, mutta mies oli pojan kanssa kesälomalla ja molemmat saivat viettää laatuaikaa yhdessä. Omaa aikaa ja yhteistä aikaa sopivassa suhteessa on kaikkein paras! 

Gaiju-peiliselfie

Seikkailut vai suunnitelmat?


Seikkailut, niistä saa paljon enemmän irti ja seikkailuista jää aina enemmän mieleen (ja kerrottavaa kavereille) kuin etukäteen suunnitellusta reissusta tms. Tosin nyt ei ole hirveästi päässyt reissaamaan minnekään, Kuopiorockissa tosin kävimme ja toivon, että syksyllä päästään käymään jossain muutaman päivän reissulla. Mökillä ja Juuassa olemme myös käyneet, mutta emme kovin usein. Saa nähdä, ehkä pitää sitten syksyllä lähteä extemporee jonnekin pienelle reissulle! 

Kesa-2021-mokillaMilla-ja-Maria

Miten sie vastaisit näihin kysymyksiin? :) Oletko mökkeillyt kesällä? 

2 kommenttia:

 1. Ihania kysymyksiä ihaninen vastauksineen Milla! Voisin kopsata nämä omaankin blogiin, vaikka ihan seuraavaan postaukseen (jonka saan toivonmukaan tällä viikolla jo ulos)! Ja mä valitsisin ehdottomasti kukkamekon ja haalarin väliltä haalarin, vaikka ne ON tosi epäkäytännöllisiä!! :'D Oon vaan niin hurahtanut niihin <3

  Niin ja hei ihania kesäkuvia. :) Mäkin ootan jo jotenkin syksyä, mutten niin kovasti että sanoisin sen jo alkaneen. Elokuu on tasan kesäkuukausi ja aion ottaa siitä ilon irti, vaikka sää viilenikin ja palelen koko ajan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kopsaa ihmeessä! <3 Pitääkin käydä tsekkailemassa, taisin bongata ilmoituksen IG puolelta et siulla on uusi julkaisu blogissa. :) Ne näyttävät kyl aivan ihanilta ja sopivat siun tyyliin hyvin! Toivon kovasti, että ruskasta tulisi upea - olisi ihana saada värikkäitä ruskakuvia syksylle. Elokuu on vielä kesäkuukausi, lämmin on vaikka sataa vähän väliä! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)