maanantai 20. syyskuuta 2021

Syksyinen asu nahkahameella

Viimeisimpien postausten aiheet ovat olleet vähän painavampaa asiaa, joten tällä kertaa mennään kevyemmällä aiheella ja ihan perinteisen asupostauksen merkeissä! Olin viime viikonloppuna yökylässä ystävieni luona ja kävimme kuvaamassa kahteen otteeseen Marian kanssa. Sijaintina meillä oli mikäs muukaan kuin luonto eli Vedenjakajareitistö Pieksämäellä. Viihdymme molemmat luonnon äärellä ja se, jos mikä tuo kauniin kontrastin liehuville laahushameille ja korkokengille. Syksyllä Suomen luonto on kauneimmillaan ja otan yleensä paljon kuvia näin värikkääseen vuodenaikaan. 

Pitkospuilla-Pieksamaella

Huppari ja nahkahame - Rokita
Paita - Kaiio
Olkalaukku - Marimekko 
Kaulakoru - HexAsylum
Korvakorut - Piikoski
Korkokengät - Minna Parikka

Kuvat; Maria L. / IG: m4r14_

Nahkahame-paivan-asussa-3Nahkahame-paivan-asussa-8

Kuvasimme molemmille parit erilaiset asukuvat eli aikaa meni mukavasti. Luonnolla on kyllä ihan älyttömän suuri vaikutus mieleen, tuli ihan sellainen raukea ja rento olo koko kuvausreissusta. Tekemäni reissu Pieksämäelle oli muutenkin onnistunut - naurua ja hymyä riitti niin, että molemmilla meistä oli posket nauramisesta kipeät sunnuntaina. Jos pitäisi nimetä muutama hyvinvoinnin kannalta tärkein asia, niin sanoisin ystävyyden, luonnon, liikkumisen ja säännöllisen oman ajan olevan niitä tärkeimpiä asioita. Niiden avulla mieli ja keho voi hyvin. Viime viikonlopun jäljiltä jäi todella hyvä fiilis, ystävyys antaa niin paljon. 

Minna-Parikan-kengatNahkahame-paivan-asussa-1Minna-Parikan-kengat-2

Tämä asu erilaisin variaatioin on ollut yksi suosikeistani viime aikoina, vaikka nyt huppari saa väistyä nahkatakkien tieltä. Viime viikolla pärjäsi vielä hupparilla, mutta viimeisen viikon sisällä on ollut huomattavasti viileämpää. Sinisen sävyt ovat inspiroineet viime aikoina paljon ja haaveissa siintää sininen takki, jonka valmistan todennäköisesti tässä loppuvuoden aikana. Sininen on siitä helppo väri, että se sopii myös punaisen ja pinkin kanssa yhteen.

Nyt syksystä on ihana ottaa myös saappaat, nilkkurit ja muut umpinaiset kengät käyttöön! Viikonloppuna lempisaappaat olivatkin jalassa ja saimme otettua asukuvat eräällä vanhalla puutaloalueella. Toivon, että ehdin kuvata nyt syksyllä paljon ja nauttia ruskasta pitkään, sillä viime ja toissa talvena pimeys ja moni muu asia vaikutti mielialaan enemmän kuin yleensä. Tästä talvesta tulee todennäköisesti parempi kaikin puolin, mutta pitäisi muistaa pysähtyä nauttimaan värikkäämmästä vuodenajasta ja valosta vielä kun sitä riittää. 

Asu-syksy-2021Asu-nahkahameellaPieksamaki-paivan-asuMinna-Parikan-kengat-3

Syksy on perheessämme myös juhlan aikaa - meillä on huomenna tiistaina yhdeksäs hääpäivä ja viikonloppuna täytän 31- vuotta. Ensi kuussa olisi myös Halloween, jota olisi mukava juhlistaa - katsotaan, mitä keksitään. 

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille, palataan pian taas uuden postauksen merkeissä! 

Nahkahame-paivan-asussa-2

2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Syksyssä ja nimenomaan luonnossa on se kiva, että taustaksi saa hienoja värejä.
  Onnittelut juhlapäiviin ja kivaa syksyä muutoinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! <3 Kyllä, syksy on ihanaa aikaa kuvaamisen kannalta ja haluan ehdottomasti kuvata, sekä olla luonnossa mahdollisimman paljon nyt. Talvi ja pimeys kestää sen verran kauan, että nyt pitää nauttia väreistä, sekä valosta kun voi! Kiitos paljon ja mukavaa syksyä myös sinulle! ^^<3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)