maanantai 27. syyskuuta 2021

Lookbook - Päivän asuja nahkatakeilla

Muistatteko, kun julkaisin maaliskuussa Lookbook- postauksen, jossa kokosin asuja nahkahameilla tuomaan inspiraatiota teille? Nahkatakkikausi on jo alkanut hetki sitten, joten tässäpä on uusi lookbook, joka painottuu päivän asuihin, joissa on nahkatakki. Rakastan takkeja ja varsinkin sellaisia, joissa on joko joku juju tai että ne ovat monikäyttöisiä, joka asuun sopivia. Takkifaneja varmasti löytyy myös sieltä ruudun toiselta puolelta, joten toivottavasti saatte tästä julkaisusta inspiraatiota syyspukeutumiseen. 

Tässä julkaisussa on paljon kuvia, joten suosittelen avaamaan sen erikseen, mikäli nettisi ei ole nopeimmasta päästä. Monet näistä takeista ovat itse valmistamiani, mutta mikäli joku vaate / asuste osuu silmään näissä kuvissa, niin kysele kommenttikentän kautta brändiä tarkemmin! 

Tyyli-toukokuussa-2021

Juuka-asukuvat-maihareilla
Kuva; Kukkamaaria K. 
Paivan-asu-nahkahameella-ja-yksiolkaimisella-topilla
Kuva; Kukkamaaria K. 


Nahkatakki_bikermalli_minttu_paivan_asuAsuinspiraatio-kellohame-ja-nahkatakkiAsukokonaisuus-talvi-2020Rockstyle-outfit-with-bikerjacketFinnish_fashion_Rokita_leatherjacketLip_bag_leatherskirt_outfitLyhyt-huppari-ja-nahkatakki-paivan-asu-3Asu-vaaleanpunaisella-nahkatakilla-ja-tikkarikorkokengillaSyysasu-wetlook-hameella-6Syysmuoti-2020-paivan-asuAsu-kellohameella-ja-nahkatakilla-6Paivan-asu-Philosopher-paidalla

Aivan ihanaa alkanutta viikkoa sinulle! 

Asu_nahkahameella

4 kommenttia:

 1. Mahtava lookbook - nahkatakeissa vaan on sitä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Nahkatakeissa on sitä jotain ja ovathan ne nyt todella monikäyttöisiä. Käyvät kolmena vuoden aikana neljästä, jopa neljänä jos kesä ei ole lämmin. :D ^^ Vaatekaapin klassikko!

   Poista
 2. Mahtavan näköisiä asuja nahkatakilla! Tässä huomaa, kuinka monikäyttöisiä nahkatakit ovat ja kuinka ne käyvät jokaisena vuodenaikana 8) Okei itse en talvisin osaa olla nahkatakilla kun se on niin lyhyt, mutta ihanaa kun mulla on nyt nahkatakin korvaaja talvelle <3 Ja kesällä menen tosi ohuella nahkatakilla jos on viileä :)

  Rakastan tätä lookbook postaus-ideaa, miksiköhän itse en toteuttele näitä, näähän on tosi kivoja ja inspiraatiota saa ihan hulluna! Pitäisköhän alkaa mietiskellä itsekin tällaista postaussarjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 <3 Nahkatakit ovat kyllä monikäyttöisiä ja sopivat mihin vuodenaikaan vain. Villakangastakitkin ovat näppäriä, toimivat hyvin arjessa ja saa kerrostettua, jos tarvitsee!

   Ihana kuulla, mie mietin et ois ihana koostaa tälleen eri tavalla näitä, kun sit näkee just tämän monimuotoisuuden ja näitä on silleen suht nopea koostaa. :) Tee ihmeessä siekin, ihana ois nähdä ja varmasti siullakin aika riittäisi näihin, kun about muistaa mitä vaatteita on ollut missäkin postauksessa ja Flickristä saa haulla kuvat, jos on nimennyt esim. nahkatakki tms sanoilla. :D <3 Mahtavaa torstaita siulle!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)