perjantai 5. marraskuuta 2021

Asu wetlook- hameella ja pinkillä takilla

Syksyn pimeys pääsi hieman yllättämään, sillä syksy on kulunut todella nopeasti! Paljon on ollut tekemistä ja meininkiä, eikä ruskakuviakaan tullut niin paljon otettua mitä alunperin suunnittelin. Syksyinen pukeutuminen on ollut kuitenkin ihanaa, kun on päässyt käyttämään takkeja, nilkkureita ja saappaita pukeutumisessa. Jotain uutta, jotain vanhaa. Päätin pitkästä aikaa pukea myös wetlook- hameen nyörityksellä, tämä on niin upea! Instagramissa tämä keräsikin jo ihastelua, kuten aina - hame on malliltaan klassinen, mutta nyöritys takana ja materiaali tekevät tästä klassisen kynähameen ääripään. 

Tyyliblogi-asu-pinkilla-takilla-2

Villakangastakki - Ril's 
T-paita - Monton
Kynähame - Noir Handmade / Leeloo
Sukkikset - Gatta / Leeloo
Nilkkurit - Calvin Klein
Laukku - Furla 
Kaulahuivi - löytö Prahasta

Paivan-asu-valkoisella-paidallaAsu-kynahameella

Kynähameita en ole kovin paljoa käyttänyt kesän aikana, saati sitten syksyllä. Kellohameet ovat niin helppoja ja mukavia päällä, mutta myös kynähameissa on puolensa. Tätä neulehametta tulee varmasti käytettyä enemmän, kun talvea kohti mennään ja haluan jatkossa kiinnittää enemmän huomiota siihen, että myös kapeampia hameita tulisi käytettyä enemmän. En tiedä teistä, mutta ainakin itselläni joskus jää sellaiset lempivaatteet kiertoon pidemmäksi aikaa, eikä samalla tavalla tule tsekkailtua vaatehuoneesta jotain uutta päälle tai vaihdettua käytetyimpiä vaatteita niin helposti. Ihan pitää tietoisesti valita jotain muuta päälle joskus, kun on pysynyt tietyssä "setissä" jo pidemmän aikaa! 

kynahame-ja-t-paitaCalvin-Klein-nilkkurit-4Moon-shaped-little-box-tyyliblogi

Tällä hetkellä on oman vaatekaapin osalta sellainen tilanne, että pitää ottaa myös muita vaatteita käyttöön, niin tulee vaihtelua niihin vaatteisiin mitä olen viime aikoina eniten käyttänyt. Eihän siinä mitään vikaa ole, on hyvä käyttää vaatteita paljon, mutta itse kaipaan vaihtelua välillä. Vaihtelu inspiroi ja toisaalta myös haastaa, kun vaate pitää saada yhdistettyä muihin ns. kierrossa oleviin vaatteisiin. Viimeisimpiä kirppisvaatteita haluan ehdottomasti lisätä käyttövaatteisiin ja josko lihaskuntovalmennuksen, sekä treenien myötä pari aiempaa lempihametta pääsisi myös käyttöön. 

Furla-candy-laukkuTyyliblogi-asu-pinkilla-takilla5Calvin-Klein-nilkkurit-2Furlan-Candy-pinkkiTyyliblogi-asu-pinkilla-takilla-4

Aina välillä mietin sitä, että onko asut liian samanlaisia keskenään tai onko niissä liikaa samoja vaatteita. Silti samaan aikaan päivittelen mielessäni sitä, miten osa tuo sosiaalisessa mediassa esille jatkuvasti uutta ja lisäksi sellaista uutta, jota ei koskaan aiemmin ole tullut esille medioissa edes katoavissa stooreissa. Miten kestävää on ostaa jatkuvasti uutta ja toisaalta myös tehdä yhteistöitä aiheista, joka ei ollenkaan sovi vaikuttajan normaaliin sisältöön? 

Toki uusista ja erilaisista asioista viehättyy varmasti kaikki jossain vaiheessa, mutta jotenkin viime aikoina pikamuodin hehkuttaminen ja ostamiseen kannustaminen on korostunut, vaikka tyylisuunta on muuten ollut vastuullisuuden, kotimaisuuden ja ekologisuuden puolella pitkään. Ehkä vain seuraan osittain ihan vääriä tyyppejä Instagramissa, haha. :D 

Tyyliblogi-asu-pinkilla-takilla-3

Nyt joulun tullessa on hyvä miettiä mitä hankkia lahjaksi vai sopiiko, ettei hankita ollenkaan. Olen osalle sisaruksista jo tilannut ja ostanut joululahjoja, osalle valmistan itse. Haluan pyrkiä siihen, että en osta tai ompele kenellekään mitään turhaa ja jos toiveita on, niin pyrin niitä toteuttamaan. Vaikka joidenkin mielestä saattaa olla tylsää, niin silti ostan joululahjat kotimaisilta yrityksiltä ja huolehdin siitä, että tuotanto on mahdollisimman vastuullista niissä puitteissa kun on mahdollista. Kaikilla on jo kaikkea, niin en itse näe järkevänä kasvattaa tavaramäärää entisestään sellaisilla tavaroilla, millä ei aidosti ole käyttöä lahjansaajalla. 

Joko siulla on joulu mielen päällä vai oletko vielä Halloween tunnelmissa? Täällä ollaan sekä että, haluan lahjat hoitaa ennen joulukuun ryysistä ilman joulumusiikin ja stressaantuneiden ihmisten kuuntelua eli verkkokaupoille siis. Halloween on kieltämättä myös mielessä, meillä oli vieraita ja meinasin vielä Instagramin puolella kertoa Halloweenista enemmän. Mukavaa viikonloppua sinne ruutujen toiselle puolelle! 

4 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta takista ja sen väristä. Nytkin kun on harmaata, niin värit vaan piristää paljon. :)
  Mielestäni vaatteet tulisi valita päivän fiiliksen mukaan. Ja jos fiilis jatkuu useamman päivän, niin miksei voisi toistaa asuvalintaa.

  Halloween menee lähinnä kynttilöitä poltellessa, tuovat valoa ja lämpöä. Joulukin on jo mielessä, mut jos vielä pidättäis joulufiilistä ja odottaisi adventtia ja ekoja joulumarkkinoita.

  Kivaa marraskuista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! :) Värit piristävät niin paljon, ulkona on niin synkkää ennen lunta. Ihan samalla tavalla tuntuu mieli virkeämmältä, kun auringon pilkahtaessa kesken synkimmän kaamoksen. :D Fiilis on hyvä ohjaus asujen kanssa myös, aina ei tunnu et tietyn asun laittaisi päälle vaan vaihtaa lennosta sen suunnitellun asun. Mutta josko tässä saisi käytettyä vaatekaappia tietoisesti monipuolisemmin, niin ei tulisi aina samoja puettua ja unohdettua kaikkia ihanuuksia vaatehuoneen syövereihin. ^^

   Hyviltä kuulosti suunnitelmat! Mie myös olen kynttilät kaivanut esille ja muutamia joululahjoja ostanut (plus kalenterikin on), mutta ihan vielä ei joulufiiliksiä ole. :D Hyvä niin, joulu ei kuulu omiin suosikkijuhliin, vaikka rauhallista aikaa se sinänsä on itse pääpäivänä. Ihanaa marraskuista viikkoa myös siulle! <3

   Poista
 2. Tiedän tarkalleen tuon mitä meinaat, että jotkut tietyt vaatteet omasta kaapista pyörii pitkään päällä. Sitä jumahtaa tiettyihin vaatteisiin joskus aika pitkäksikin aikaa, eikä muista kaivella muita oman vaatekaapin "löytöjä" :D Eikait siinä tietenkään mitään pahaa ole, jos on oman vaatekaapin lemppareita usein päällä erilaisissa kokonaisuuksissa, se on vaan niin inspiroivaa!

  Joulu on alkanut vähän hiipiä mieleen, mutta ei niin voimakkaasti mitä esim viime vuonna. Nyt tosin ajatukset ovat olleet työjutuissa ja ensivuodessa, mikä on ihan ymmärrettävää kun pistetään omaa puljua pystyyn. Silti pitäis jotenkin nyt muistaa se, että meillä on pieni lapsi ja _haluan_ luoda ihanan joulun hänelle...

  Asu on muuten ihana, mulla heti osui silmään sun hiustyylisi ja nuo ihanan värikkäät ponnarit! Mikä ihana katseenkiinnittäjä tässä asussa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että sie samaistut myös tähän! :) Vaatekaapissa on ois ihan tosi paljon ihania vaatteita, toki kaikki ei tällä hetkellä mene päälle, kun treenitkin on ollut hunningolla jo pari vuotta. :D Samojen vaatteiden käyttö on kyllä inspiroivaa, aina ei tarvi olla uutta ja miusta on jotenkin niin hassua, miten moni vaikuttaja tuo muutaman viikon välein esille pikamuotibrändien uutuuksia, jotka ovat olleet useasti otsikoissa mm. lapsityövoiman takia. Kuitenkaan samoja vaatteita ei näe enää koskaan samalla tilillä ja tästä syystä on hyvä miettiä, että mihin kaikkiin yhteistöihin lähtee mukaan ja tarvitseeko niitä vaatteita välttämättä ottaa vastaan.

   Kuulostaa mielenkiintoiselta, pitää miun ajella Kuopioon joku pv! <3 Muistakaa ottaa paljon muistoja kuville ja videoille, niihin on ihana palata jälkeenpäin. Joulun rauhallisuus on meidän muksun mielestä paras asia joulussa, sitä kannattaa vaalia, vaikka varmasti on paljon muutakin mielen päällä. :)

   Huippua kuulla, kiitos paljon! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)