tiistai 18. tammikuuta 2022

Kotimaista muotia ja tajunnanvirtaa

Tiedättekö, tässä kuussa on tuntunut niin hyvältä kirjoittaa myös tänne blogiin, että tekee todella hyvää hyvinvoinnille. Kirjoittaminen on tärkeä keino ajatusten jäsentelyyn ja purkamiseen, vaikka kaikkea ei aina julkaisisi. Siitä pidän, kirjoittaminen tekee omalla kohdallani saman kuin mieleinen liikuntaharrastus ja olo on huomattavasti kevyempi, vaikka vain pieni osa kirjoittamistani teksteistä ja pohdinnoista näkyy julkisena muille. 

Meidän viikonloppu sujui aika rennoissa merkeissä - perjantaina puolisoni valmisti illallisen pihveineen päivineen. Hän oli myös hakenut lempiviiniäni ja illaksi laitoimme vielä vaahtokylvyn, sekä katseltiin samalla Witcheriä. Koko viikonloppu on ollut sellaista rennompaa arkea, joka oli paikallaan juuri tällä hetkellä! Toivottavasti myös teillä viikonloppu sujui mukavasti joko oman ajan tai perheen kanssa vietetyn ajan merkeissä. 

Talvimuoti-paivan-asu-13

Nahkatakki - Rokita 
Pitsitoppi - Cardon Collection
Sifonkipaita - Vila
Olkalaukku - Furla 
Nilkkurit - Calvin Klein 
Sukkikset - Vogue 
Kaulakoru - HexAsylum
Kaulahuivi - Gina Tricot
Kukkahame - Rokita 

Talvimuoti-paivan-asu-8
Calvin-Klein-high-heels Talvimuoti-paivan-asu-6

Täälläpäin Suomea on melkoisen lumista kuten kuvistakin näkyy, mutta odotan silti lumisadetta ja sitä, että puut notkuvat tykkylumesta. En ehtinyt kovemmilla pakkasilla kuvaamaan, mutta viimeistään helmikuussa näyttää varmasti samalta kuin reilu viikko sitten! Asukuvia ei ole tullut otettua kovin usein viimeisen kahden kuukauden aikana, mutta kyllä sitä vaan kaipaa niin, että pitää ottaa enemmän aikaa asukuvien ottamiseen. Samalla saa lisämatskua tänne blogiin ja Instagramin puolelle. 

Talvimuoti-paivan-asu-5

Tämä kuvien asu on sellainen mitä tulee käytettyä säännöllisen epäsäännöllisesti - asustamalla himmeästi kiiltävän hameen saa yhdistettyä myös arkeen. Kellohame on sen verran mukava päällä, että ei sitä voi jättää pelkästään juhlavaatteeksi! Inspiroiduin Tise- appin kautta ottamaan Furlan Metropolis- laukun käyttöön pitkästä aikaa, kun näin samanlaisen laukun eri värisenä myynnissä. Omani ostin Furlan liikkeestä Helsingistä vuosia sitten. 

Voin muuten suositella tuota Tise- sovellusta, tein ensimmäiset kauppani sitä kautta vähän aikaa sitten ja kaikki sujui todella hyvin! Tisessa siis tarjotaan tuotteesta joko hintapyynnön verran tai muu summa, siihen lisätään postikulut ja raha varataan tililtä. Myyjä hyväksyy tai hylkää tarjouksen. Summa tilitetään myyjälle vasta kun olet vastaanottanut tuotteen ja ilmoittanut hyväksyväsi / tuotteen olevan juuri sellainen kuin kuvauksessa. Näppärää! Palautetta voi myös jättää, se on todella hyvä juttu - tämä puuttuu Tori.fi:ssä ja siellä saa olla varovaisempi. Voisin itsekin laittaa Tiseen muutamia vaatteita ja asusteita myyntiin. Joko teille tuo kirppis- sovellus on tuttu? 

Furla-Metropolis-laukkuCalvin-Klein-korkkarit Talvimuoti-paivan-asu-2Talvimuoti-paivan-asu-7

Minulla olisi tällä viikolla tavoitteena käydä vähän varastoa läpi ja laittaa kankaita myyntiin, mutta voisin samalla tsekata vaaterekin läpi. Pojalle pitäisi etsiä sukset vielä, elleivät varastossa olevat ole sopivan pituiset eli voi olla, että pitää itsekin tsekkailla nettikirppiksiä tai käydä paikallisella kirpputorilla. Tässäkin asussa taitaa vain sifonkipaita olla kirppikseltä, muuten asusteita lukuunottamatta kaikki on kotimaista muotia ja/ tai itsetehtyjä vaatteita. 

Yleensä asuissa on enemmänkin kirppiksiltä hankittua, mutta harvoin tulee mainittua esim. asujen "vaatelistassa", jos jotain on ostettu kirppikseltä. Nuorempana mainitsin senkin, mutta tapa on sittemmin jäänyt! Sinänsä olisihan siitä se hyöty, että jos joku haluaa vastaavan vaatteen, niin tietää ettei se ole kaupoissa - mutta ostan nykyään niin harvoin mitään uutta ja käytän itsetehtyjä vaatteita eli on vähän oletusarvoista nykyään, ettei vaatteita löydy kuin second hand- löytönä tai teettämällä. :D Muuten voisin kyllä enemmän tuoda esille täällä blogissa ja muualla sosiaalisessa mediassa myös second hand- shoppailua ja vaatteiden valmistamista ihan omin käsin. 

Tällaista kevyempää tajunnanvirtaa vaihteeksi, mukavaa iltaa teille! 

Talvimuoti-paivan-asu-14Calvin-Klein-korkokengat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)