lauantai 8. tammikuuta 2022

Mitä sain joululahjaksi 2021 jouluna?

Viime vuonna tämän kaltainen postaus jäi väliin, mutta aiempien vuosien joululahja- postaukset ovat olleet todella suosittuja näyttökertojen ja kommentien perusteella, joten koostan tähän postaukseen vuoden 2021 jouluna saamani joululahjat. Minusta tällaiset postaukset ovat kiinnostavia, koska lähimmäiset yleensä tuntevat sinut parhaiten eli lahjat kertovat saajastaan jotain. Ehkäpä tästä saa myös ideoita ensi joulua ajatellen! 

Talvimuoti-2020-tyyliblogi

Sisaruksiltani sain lahjaksi muun muassa lempiviiniäni, kauniin lehtikaulakorun ja kuivalle päänahalle sopivaa Jasmiini- palashampoota. Talvisin ihoni kuivaa ihan mielettömästi kauttaaltaan ja käyttämäni tuotteet joudun aina muuttamaan kosteuttavammiksi pakkasten tullen, jotta ihottumat ja ihon kuivuus pysyy kurissa. 


Isosiskoni rakastaa joulua ja hän tekee todella hienoja löytöjä aina, oli kyse sitten vaatteista tai sisustustuotteista, jotka sopii jonkun läheisen tyyliin. Monet tauluistamme ovat nimittäin isosiskoni ostamia ja hän on aikoinaan myös löytänyt kirppiksiltä paljon omaan makuuni sopivia vaatteita. Tällä kertaa siskoltani saimme kissa- aiheisen taulun, Marimekon Ketunmarja- pannulapun aiemmin lahjaksi saadun saman sarjan leivinliinan lisäksi, kenkäkuvioisen muistikirjan ja Toffifee:tä kettukuvioisessa paketissa. Mukana oli myös pari keittiöpyyhettä meille sopivin värikoodein, sillä meillä keittiöpyyhkeet ovat violetteja, purppuroita ja punaisia, kun taas vihreät ja mustat ovat käytössä vessan käsipyyhkeinä. Loput random- sävyiset käsipyyhkeet ovat käytössä lähinnä autojen sisätilojen pesussa tai vastaavassa ulkohommassa. 
Siskoltani sain myös kaksi vanhanaikaista vaatekoukkua ovaalinmuotoisilla posliinilaatoilla, joissa kuvioina toisessa on korkokenkä ja iltalaukku, toisessa mekko henkareineen ja ripsiväri. Molemmat ovat painavia, mutta juuri sellaista kaunista vintage- tyylistä sisustustavaraa! Näille en ole vielä paikkaa katsonut, sillä hieman houkuttaisi kiinnittää nämä makkarin seinään, eteiseen tai vaatehuoneeseen. Vaihtoehtoja on monia. Vaate- ja kenkähuoneessa nämä saattaisivat olla näppärimmät käyttöä ajatellen, kun muuten meillä on mm. pyyhkeille ja aamutakeille koukkuina sellaisia takorautaisia sydänkoukkuja. 


Mieheni puolelta sain lahjaksi kultaisia korkokenkäkoristeita (minulla oli ennestään vain hopeisia korkokenkäkoristeita, tässä linkki kenkäholistin muihin kenkäjuttuihin), punaisia leivinliinoja ja anoppini oli neulonut uusiin maihareihini yhteen sopivan kaulahuivin alpakanvillalangasta. Mieheni kanssa saimme useita yhteisiä lahjoja, muun muassa herkkuja, ruokakoria, lahjakorttia ja sen sellaista. Tässäkin saattoi jotain yhteisiä olla, kaikki keittiöjututhan varsinkin tulevat yhteiseen käyttöön ja sisustustavarat myös. 


Työpaikkani muisti minua myös herkkukassin kera - macaronsseilla, juustoilla, hilloilla, punaviiniglögillä ja muilla herkuilla. Samalla sain tiedon seuraavan palkan yhteydessä maksettavasta bonuksesta ja kiitokset hyvästä työstä joulun toivotuksineen. 

Mieheni osti minulle uuden iPadin hieman ennen joulua joululahjaksi, sillä edellinen sippasi, eikä enää käynnistynyt kun akku loppui iPadin ollessa laturissa. Väri on juuri se mitä itse katsoin, mutta ajattelin ostaa uuden vasta ensi vuonna, kun ostettiin sänky tässä välissä ja ne eivät ole kovin halpoja, vaikka miten olisivat alessa. Entinen iPad kesti kahdeksan vuotta joka päiväistä käyttöä eli oli jo hintansa haukannut. Muutenhan se toimi hyvin, mutta akku meni ja uuden iPadin osto tuntui järkevämmältä akun vaihtamisen sijaan, kun akun vaihdot ovat myös hinnoissaan eli hintaeroa uuden ostoon ei hirveästi ollut. Joka tapauksessa minulla on iPad joka ikinen päivä käytössä, joten se on läppärin ja puhelimen lisäksi sellaista must have- elektroniikkaa. 

Kiitos vielä läheisille ihanista ja käytännöllisistä lahjoista! Kerro ihmeessä kommenteissa, mitä sinä sait lahjaksi tai oletteko sopineet sukulaisten ja perheen kanssa, että lahjat hankitaan tai tehdään vain lapsille? Annoitko itse jotain ikimuistoista lahjaksi läheisellesi? 

2 kommenttia:

  1. Sain lahjaksi pesukoneen ja kosmetiikaa! Ehkä tätä on aikuisuus? Pesukone nostaa elämänlaatua hurjasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, täähän on mahtava lahja! <3 Kosmetiikka tulee aina käyttöön ja pesukone todellakin nostaa elämänlaatua, en pärjäisi ilman. :) Myö saatiin kans pesukone lahjaksi anopilta, kun meillä rikkoontui edellinen lapsen ollessa vauva - mummo vaan kurvasi uuden pesukoneen kanssa pihaan, että saadaan pyykättyä. <3 Sama kone edelleen käytössä!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)