torstai 3. maaliskuuta 2022

Päivän asu ja mitä kuuluu?

Viimeisimmän vaikuttajien vaikuttavuuteen liittyvän postauksen jälkeen on kieltämättä huomioinut entistä enemmän kaikkea mitä tulee vastaan. Työskentelen siis vaikuttajamarkkinoinnin parissa, jos joltain on mennyt ohi ja voin sanoa, että on tullut kaikenlaista vastaan. Euroopan tasolla piirit ovat huomattavasti suuremmat kuin täällä, mutta tarkkana saa olla, kun hakemuksia tulee laidasta laitaan ja osa kikkailee sitoutuvuusprosenttien, sekä erilaisten tallennus- ja tykkäysrinkien kanssa. Muualla Euroopassa sitä näkee huomattavasti enemmän kuin täällä, Suomessa tuomitaan aika helposti vastaavanlaiset kikkailut ja esimerkiksi toisiaan boostaavat vaikuttajat, vaikka kyse olisi vilpittömästä ystävän tilin tukemisesta. 


Villakangastakki - Ril's 
T-paita - Femme Luxe
Nahkahame - Rokita 
Saappaat - Dame Rose
Laukku - Furla 
Korvakorut - Piikoski

Tämä viikko on mennyt todella nopeasti, vaikka olen ollut etätöissä koko viikon. Viime viikonlopulta jouduimme perumaan lapsen synttärit, kun hän tuli kipeäksi ja minä siihen heti perään. Nuhan ja yskän takia ajattelin jäädä etätöihin, ettei tartu muille, vaikka olo on ollut muuten koko ajan työkuntoinen ja virkeä. Tältä viikolta jää siis molemmat tanssitunnitkin väliin, mutta pääasia, että ne ovat jatkuneet ja pääsee harrastamaan viimeinkin! En tiedä teistä, mutta ainakin minusta tuntuu, että treenien alkamisen jälkeen mieli on ollut huomattavasti virkeämpi ja olo yleisesti ottaen iloisempi. Mieluisa liikunta tekee ihmeitä! 
Viime aikoina on ollut hirveästi puhetta tämän maailmantilanteen kanssa, että voiko julkaista kevyempää ja samaa sisältöä kuin aiemminkin. Minusta voi ja silti osoittaa tukensa Ukrainaa kohtaan. Moni on kertonut tuntevansa syyllisyyttä kertoessaan normaaleista ja arkisista asioista mikä on tietenkin ymmärrettävää. En itse yleensä ota poliittisiin asioihin kantaa missään kanavissa, enkä tälläkään kertaa syvenny tähän asiaan sen enempää. On hyvä muistaa, että vaikka tilanne maailmalla on vakava ja erittäin herkkä, niin tämä aika ja meidän aikuisten arki kiireineen on lapsiemme lapsuutta. 
Nyt vielä vähäksi aikaa mukavampiin aiheisiin! Minusta jotenkin tuntuu, että nyt harrastusten jatkuessa ja töiden palattua normaaliin tahtiin, alkaa palaset loksahdella paikoilleen. Siis sillä tavalla, että päivät eivät ole liian pitkiä, jää aikaa levolle tarpeeksi, eikä stressaavia tekijöitä ole niin paljoa kuin mihin olen tottunut vuosien aikana. Unettomuuden kanssa ei ole ollut viime aikoina ongelmia. Säännöllisyys on tuntunut hyvältä ja on mukavaa tehdä hieman ompelutöitäkin tässä rinnalla, toki sen mukaan mitä aikaa riittää. Omiakin projekteja olen saanut eteenpäin niin valokuvaamisen kuin itsetehtyjen vaatteidenkin saralla, se tuntuu hyvältä! Mietin, että mikä tässä viikossa olisi ollut parasta tähän mennessä ja en voi vastata vain yhtä asiaa. Vaikka olen ollut lähinnä kotona näin nuhaisena, niin töissä on ollut todella mukava ja inspiroiva viikko, olen ehtinyt kuvaamaan ennakkoon, keskustelemaan ystävien kanssa ja viettämään aikaa perheen kanssa muun muassa lautapelin merkeissä. Mikä siun viikossasi on ollut parasta? Mitä aiot tehdä viikonloppuna? 


4 kommenttia:

 1. Hei, tsempii sinulle. Sosiaalinen media on murroksessa erilaisten tapahtumien takia. Kun aiemmin suunnattiin yksittäisiin toimijoihin, nyt suuntaus on laajempaan politiikkaan.
  Erilaiset sosiaaliset mediat tarjoavet erilaiset keinot vaikuttaa, kyllä blogit pitävät puoliaan laajemman näkemyksen esittämisen kannalta. On hienoa seurata blogiasi, ja kannustan sitä jatkettavaksi ja seurattavaksi, koska viestisi on perusteltua eikä provosoivaa vaikka se sisältäisi kommenttia ajankohtaiseen tilanteeseen.
  Ihana nuo sinun asu kuvasi, etenkin pinkki takki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos taas kommentista! <3 Totta, sosiaalinen media tuntuu nopeutuvan ja samalla tieto lisääntyvän. Se on hyvä asia, mutta myös huono asia, koska mediakriittisyyttä ei kovin paljoa korosteta ja moni uskoo ihan kaiken mitä sattuu netissä tulemaan vastaan. Mutta nykyään varmasti opetetaan kouluissakin enemmän, että miten tarkistaa tiedon luotettavuutta ja toisaalta myös miettimään mitä kannattaa julkaista ja mitä ei. :) Tämän vuoden trendeihin kuuluu myös yritysten somessa kantaaottavuus eli ei enää välttämättä olla täysin neutraaleja, vaan tavoitellaan sitoutuneempaa ja samat arvot jakavaa asiakas- ja seuraajakuntaa. Erittäin mielenkiintoista seurata!

   Blogit tosiaan pitävät puoliaan ja varsinkin siksi, kun blogit ovat hakukone- ystävällisiä ja mahdollistavat laajemman julkaisun perusteluineen. Mielenkiintoista on ollut nyt viime aikoina huomata miten moni on palannut takaisin bloggaamaan, kun kaipaa hitaampaa mediaa Instagramin ja TikTokin rinnalle. :) Enkä ihmettele yhtään, välillä on pakko itsekin pitää taukoa molemmista, jos alkaa skrollata sisältöjä pysähtymättä heti muutaman sekunnin jälkeen.

   Ihana kuulla, onpa kauniisti sanottu! <3 Kiitos! Ja kiitos myös takki- kehuista, tämä pinkki takki on yksi suosikeistani. Ajattelin ommella tästä itselleni petroolinsinisen version suht samalla mallilla, mutta hieman muutan hihojen kiinnitystä (että olisi kestävämpi ahkerassa käytössä), hihoja pidemmiksi ja helmaan hieman lisää leveyttä. :)

   Poista
 2. Ihana lukea sinun kuulumisia, vaikka kyllähän me jaetaan silloin tällöin niitä muutenkin. Blogi on kuitenkin blogi u know ;)

  Mulla oli alussa tosi raskasta kun maailman tilanne muuttui, mutta oon saanut päässäni asiat järjestykseen ja pahin pelko ja ahdistus pysyy kurissa aika hyvin. Välillä ne sieltä meinaa puskea, mutta saan hallittua sen aika hyvin. Ihan todella täytyy muistaa, että tämä hetki on lapsiemme lapsuutta! Olen sitä samaa itsellenikin toitottanut. Harmi, että oman lapseni lapsuus on ollut tätä hemmetin K:ta ja nyt sitten tämä. Koko ajan pitää pelätä, varoa ja ajatella. Toivon että pian asiat rauhoittuisi ja alkaisi sellainen tasainen tilanne maailmassa :( Uskon kyllä, että raskaiden hetkien jälkeen on pakko tasoittua, on pakko olla niitä tasaisiakin hetkiä ja toivon että se on edessä päin!

  Kauniita talvisia kuvia, jälleen kerran oot niin tyylikkäänä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! <3 Mies just sanoi tästä julkaisusta, et ois ollu kiva lukea sama myös arkikuvien kanssa, mutta josko sit seuraavan arkisemman julkaisun tekisi arkikuvien kanssa. :) Harvoin tulee kuitenkaan julkaistua puhelinkuvia missään. Blogi on blogi, I know! Pääsee paremmin sisälle ja miten rentouttavaa ajanvietettä. Ajatuksia, pohdintaa ja kattavampia näkökulmia kuin nopeissa somekanavissa. ^^

   Tämä, ehdottomasti pitää muistaa, että tämä on lapsiemme lapsuutta ja jo pelkästään tämä k- hysteria on aiheuttanut niin paljon pahoinvointia, että se tulee näkymään tulevaisuudessa. Näkyy jo nyt pahan olon ja väkivallan lisääntymisenä. Palvelut ovat jo nyt tiukilla ja resurssit pienet... Eikä avunpiiriin edes pääse kaikki, jotka sitä tarvitsisivat voidakseen paremmin ja hyvin ylipäänsä.

   Pelolle ei pitäisi antaa valtaa, vaan miettiä asioita järjellä ja lopettaa esimerkiksi (klikki-) uutisten lukeminen, jos ahdistaa ja tuntuu ylitsepääsemättömän pahalta tai alkaa jatkuvasti haastaa riitaa läheisten / tuttavien kanssa. Ihana, että pystyt hallitsemaan pelkoa ja ahdistusta! Lapsella on turvallisempi olla, kun aikuinen pysyy rauhallisena, järkevänä ja nimenomaan lapsen turvana. :) <3

   Kiitos paljon! <3 Paljon talvista matskua vielä edessä, eilen tuli yli 15cm lisää lunta :D Ihanaa viikkoa teille <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)