tiistai 26. huhtikuuta 2022

Bunny Bootseissa Pieksämäellä

 Pitkästä aikaa päivän asu matalilla kengillä! Olen käyttänyt näitä puuterisen värisiä Bunny Bootseja talven aikana paljon, sillä suutari laittoi näihin viime vuonna talvipohjat eli maiharit eivät ole enää ollenkaan liukkaat Suomen talvessa. Minna Parikan Bunny Bootsit ovat astetta persoonallisemmat maiharit ja sen verran hyvät jalassa, että tänä talvena en ole käyttänyt eräitä toisia viininpunaisia maihareita ollenkaan. Maihareissakin saa olla väriä, mustiahan näkee varmaan eniten, mutta minusta värit tuovat sitä jotain perinteisempiinkin kenkämalleihin ja Bunny Bootsit toki erottuvat korvillaan muutenkin. 

Pieksamaki-kuvat-paivan-asu

T- paita - Pure Waste 
Nahkahame - Rokita
Lyhyt huppari - Rokita
Laukku - DKNY
Kengät - Minna Parikka
Sukkikset - Vogue

Kuvauspaikka; Veturitori, Pieksämäki
Kuvat; Maria (IG m4r14_)

Paivan-Asu-nahkahameella Minna-Parikka-Bunny-Boots-PowderVeturitori-Pieksamaki

Bunny Bootsien lisäksi haluaisin joskus löytää myös Blondiet omassa koossa. Blondie- kengät ovat muuten samanlaiset kuin nämä, mutta niissä on tolppakorko. Aikoinaan en raaskinut niitä ostaa ja nehän myytiin nopeasti loppuun, eikä ole tullut vielä vastaan sopivassa koossa. Näissä tosin voi katsoa kokoa isompaakin kuin oma koko on, sillä lesti on aika kapea ja matala eli kengän saa tarvittaessa sopivammaksi pohjallisten avulla. 

Olen niin tottunut näkemään itseni korkkarit jalassa, että tuntuu oudolta ottaa kuvia ja julkaista kuvia matalat kengät jalassa. Matalille on toki käyttöä useammassakin tilanteessa ja siksi viime viikolla saapuneet uudet Parikat ovat myös matalat, mutta niistä teen todennäköisesti ihan oman postauksensa. Ihanaa, että kengät tulivat niin nopeasti, sillä saan ne mukaan Helsingin reissulle! 

Paivan-asu Pieksamaki-kuvat-paivan-asu-3Minna-Parikka-Bunny-Boots-details

Tähän aikaan vuodesta pukeutuminen on välillä hieman haastavaa ja ainakin itsellä tulee mietittyä, miten kerrostaa vaatteet niin, että tarvittaessa saa ylimääräiset pois. Esimerkiksi täällä Veturitalleilla oli sisällä kuuma, mutta ulkona oli todella vaihtelevat kelit eli ulkona minulla oli vielä viittatakki tämän hupparin päällä. Parissa tunnissa keli muuttui kuitenkin niin, että huppari oli pakko jättää välistä pois ja kotiin lähtiessä jätin pelkän hupparin päälle. Veturitalleilla olisi paahtunut, jos olisi pitänyt vielä takkia hupparin päällä. En pidä yhtään siitä, jos tulee liian kuuma, joten tämä on tarkkaa! Viime päivinä olen vaihdellut nahkatakin ja hupparin välillä, eli jompi kumpi kulkee mukana toisen ollessa päällä. 

Pieksamaki-kuvat-paivan-asu-5Pieksamaki-veturitori

Viime aikoina olen käyttänyt todella harvoin kapeita hameita, mutta yritän käyttää niitä hieman useammin kevään ja kesän aikana. Jotenkin tämä nahkahame, kellohameet ja muut alaspäin levenevät hameet ovat olleet niin helppoja ottaa vaatehuoneesta päälle, vaikka olisi hyvä hyödyntää vaatekaappia monipuolisemmin. Toisaalta itselläni on ollut välillä inspiraatio hukassa pukeutumisen suhteen, kuten tässä kevään LookBook- postauksessa kerroin, mutta ehkäpä kipinä syttyy ja asut monipuolistuvat jo ihan tässä lähiaikoina, kun ennakoi paremmin ja kuvaa asuja useammin. 

Mukavaa tiistaita just siulle! 

Minna-Parikka-Bunny-Boots-Powder-2

2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja ihanat Bunny Bootsit!
  Kevät on niin oikullinen, ettei aina tiedä miten pukentuisi
  Nuo uus käyttöön otetut rakennukset ovat kiehtovia. Kiva, että niihin on löytynyt uutta toimintaa. Hauskaa vappua!
  Pihla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! <3 Mie tykkään kans näistä kuvista, vaikka asu onkin matalilla kengillä - miljöö oli upea ja valoa riitti! Toki kengätkin ovat ihanat. Mukavaa vaihtelua kuvata myös sisätiloissa, kun ulkokuvat ovat aina olleet se oma juttu. Sanopa muuta, uuskäytössä olevat rakennukset ovat upeita ja mahtavaa, että kehitellään uutta toimintaa tilalle purkamisen sijaan. Vanhat rakennukset ovat kauniita ja tunnelmallisia. <3 Hauskaa vappua myös siulle! :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)