tiistai 7. kesäkuuta 2022

Päivän asu kellohameella ja terveisiä lomalta!

 Terveisiä lomalaiselta! Olen nyt toista viikkoa kesälomalla ja kieltämättä olen nauttinut hiljaisuudesta, luonnosta ja siitä miten myös Pohjois- Karjalassa luonto on herännyt henkiin. Istutimme jo ensimmäiset kesäkukat, uudet marjapensaat tontin reunalle ja auringonkukkapeltoa keltaisilla, sekä punaisilla auringonkukilla. Tänä vuonna laitoimme myös enemmän yrttejä ja kasviksia maahan kuin normaalisti, joka on todella hieno juttu - omavaraisuuteen olisi hyvä panostaa enemmänkin. Loman aikana olemme ehtineet myös kuvata uusia asuja tänne blogin puolelle, mutta myös Instagramiin olen kuvannut videoita suht ahkerasti. 


Sifonkipaita - Vila 
Toppi - Cardon Collection
Kellohame - Rokita
Olkalaukku - DKNY
Kaulakoru - Unique Design by Maria
Korkokengät - H&M
Aurinkolasit - InstrumentariumLomalla olen ottanut aika rennosti, vaikka muutamia ompelutöitä olenkin tehnyt ja somea valmistellut, sekä luonnostellut kesää ajatellen. Tarkoitus olisi ehtiä vielä tällä viikolla palata akryyleilla maalaamisen pariin, sekä tehdä puutöitä eli kunnostaa eräs arkku uuteen uskoon. Piha- ja kunnostushommiahan täällä maalla on tehtävänä, että saadaan pihaa eteenpäin juuri sellaiseksi mitä olemme suunnitelleet. Kaikki näistä tekemisistä ovat rentouttavia ja hyvää mieltä tuottavia, mitä pidän tärkeänä näin lomaillessa ja viikonloppuisin, erityisesti näiden toukokuun aikaisten kuormittavien fiilisten jälkeen. 
Oli pakko pysähtyä peltojen väliin kuvaamaan, kun voikukat olivat vallanneet pellon hetkeksi - mikä väriloisto! Sopii toivoa, että elo- syyskuussa myös omalta pihalta löytyy väriloistoa auringonkukkien merkeissä, toivon niiden kasvavan hyvin kesän aikana. Kuvasimme tämän saman päivän aikana kaksi eri asua, mutta kyllä tämä asu on enemmän mieleeni kuin se toinen. Tämä on ehkä enemmän minua kenkineen ja yksityiskohtineen, mutta erilaisiakin asuja on tulossa kesän aikana tänne blogiin, vaikka välillä olenkin jumahtanut niihin suosikkivaatteisiin mitä yhdistelen eri tavoilla! 


Kesäpukeutuminen on minusta parhaimmillaan silloin kun se on mukavaa, ilmavaa ja kuitenkin kauniilta näyttävää. Kellohameet erityisesti ovat hyviä vaatteita kesällä ja erityisesti pellavavaatteita kannattaa suosia, jos pellavalle ominainen rypistyminen ei haittaa. Voisin kirjoittaa postauksen tämän kesän muodista, aika monet trendit ovat lapsuudesta tuttuja! 

Tänä kesänä haluan antaa luovuudelle aikaa sitä pakottamatta, sillä luovuus on parhaimmillaan silloin kun olo on inspiroitunut, eikä ole niin sanotusti pakko suunnitella tai tehdä sitä luovaa työtä tiettyjen raamien sisällä. Luovuus on kuitenkin niin suuri osa omaa elämää, että haluan ensinnäkin "ruokkia" sitä ja saada aikaan uusia ideoita, oivalluksia ja ajatuksia. Oma näkemys on tärkeä ja useimmiten siitä on hyvä pitää kiinni. Viime vuonna luovuus ja ilo käsillä tekemisen osalta kärsi todella paljon omalla kohdallani, mutta nyt on aika ottaa sitä takaisinpäin ja ottaa siitä kiinni uudelleen, jos tiedätte mitä tarkoitan. Näillä ajatuksilla tänään, toivon luovuutta ja onnellisuutta viikkoonne! 

4 kommenttia:

 1. Ihana look ja tykkään kuinka toi punainen toppi luo sydänkuvion ton mustan kanssa stailattuna noin🤩 Voikukat on ihana piristys heti alkukesään, vaikka ne ehkä omalla tontilla völillä onkin riesana esim kukkapenkissä😅 Miekin kylvin auringonkukkaa pariin kohtaan, sekä pienen sekakukkapenkin myös, josta saa kimppuja kerättyä maljakkoon loppukesästä☺️ Aurinkoa sinnekin❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! <3 Totta muuten, enpä huomannutkaan, että noista paidoista tulee kuin sydän tuohon eteen. Voikukat ovat kyllä vähän riesa, mutta ovathan ne kauniita kuitenkin! Ihana on ollut katsella näitä keltaisia peltoja hetken aikaa, kohta ne vaihtuvatkin viljelyksiin. Huippua, että sielläkin olette auringonkukkia laittaneet - niissä on sitä jotain ja toivottavasti meilläkin nuo kasvavat niin, että saisi syksyllä sit kauniin taustan kuville. ^^ Mie odottelen täällä, että pionit kukkivat, todella paljon on nuppuja täällä! <3

   Poista
 2. Kirjautuminen Googleen ei näemmä toimi.
  Ihania kuvia, kivaa et kesää on näin pitkällä. Pian alkaa lomakin :)
  Mut hei, lupaa sille luovuudelle. Siun blogi on ihanaa luettavaa, nautin jokaisesta postauksesta. Mutta en odota, et joka viikko tulee postaus. Teet silloin kun sinusta siltä tuntuu.
  Ihanaa kesää siulle ja perheelle.
  t. Pihla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, toivottavasti Googlen ongelma on jo korjaantunut. Kiitos paljon, nyt on ihanan kesäistä! Mukava kuulla, että siulla alkaa myös loma piakkoin - toivottavasti tulee hyviä kelejä enemmän kuin tämän viikon aikana on ollut. Ihana kuulla, kiitos paljon! <3 Palaute on todella tärkeää ja varsinkin nykyään, kun ihan niin monella ei ole aikaa kommentoida yhtä usein kuin vuosia sitten. Mutta palautteen avulla pystyy kehittymään ja kyllähän se nostaa motivaatiota kirjoittaakin, sekä ottaa enemmän aikaa blogille.

   Kiitos samoin myös siulle ja perheellesi myös!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)