tiistai 21. kesäkuuta 2022

Kesäinen asu kukkahameella

Minua hieman naurattaa, että tässä postauksessa on lähes täysin sama asu kuin muutama postaus sitten - vain toppi, kaulakoru ja laukku ovat erilaiset! Myös hiukset ovat eri tavalla, takki puuttuu ja näissä kuvissa on aurinkolasit päässä. Parhaimmillaan lempivaatteista saa monia erilaisia yhdistelmiä, vaikkakin nyt on kahdella eri kuvauskerralla sattunut aika samanlaiset vaatteet päälle. Eipä se sinänsä haittaa mitään, silloinhan vaatteet ovat toimivia ja kauniita, jos niitä käyttää usein. Silti kieltämättä tuntuu, että pitää seuraavat asupostaukset katsoa sillä silmällä, ettei ihan samanlaisia tulisi heti peräkkäin. 


Toppi - Cardon Collection
Sifonkipaita - Vila
Kaulakoru - HexAsylum
Minihame - Link 
Korkokengät - Minna Parikka
Olkalaukku - DKNY


Minusta tässä kesän alussa on ihaninta se, että voi pukeutua kevyemmin, valita sandaletit tai muut kevyemmät kengät jalkaan ja sukkahousut saa jättää kaappiin. Takki jää naulaan, eikä tarvitse enää suosia kerrospukeutumista tai miettiä, mitkä kengät eivät luista jäällä tai lumella. Tein tuossa pari viikkoa sitten kaksi kesäistä ostosta - löysin pellavashortsit ja valkoisen topin ihan kivijalkaliikkeestä. Harvoin tulee vaatekaupoilla pistäydyttyä, vaikka mm. luonnonkosmetiikkaa käyn keskustasta ostamassa aina tarvittaessa. 

Näiden parin uuden vaatteen lisäksi ajattelin ommella itselleni pari pellavahametta, sillä ne ovat kesällä enemmän kuin tarpeeseen! Pellava on kesäisin niin viileää päällä, eikä hiosta ollenkaan. Olisi siistiä ommella myös jotain näyttävää festarivaatetta, mutta ainakin elokuulle pääsen ompelemaan jonkun hienon kellomekon itselleni ja ehkä eräälle toiselle läheisemme hääjuhliin. Yhdet festarit olisivat itselläni mielessä, mutta pitää katsoa onko sen arvoista lähteä reissaamaan, kun viime kerralla järjestelyt kyseisellä festarilla olivat todella huonot. Erityisesti yksi bändi kiinnostaisi, sillä he eivät keikkaile enää ollenkaan ja olen kuunnellut ko. bändiä teini- ikäisestä saakka, mutta en ole koskaan nähnyt heitä livenä missään. 
    
Näillä polttoaineiden hinnoilla kotimaan matkailu jää muutenkin vähäiseksi, sillä kaikkien muidenkin pakollisten menojen hinta nousee kovempaa tahtia, mitä ovat asiantuntijat arvioineet. Tästä aiheesta riittäisi kyllä paljon asiaa, mutta tämä blogi on enemmän hyvän mielen paikka - ei (talous)poliittisten päätösten ja päätösten tekemättä jättämisen ränttäyspaikka. Saa nähdä tuleeko niille festareille lähdettyä, mutta ainakin muutamaa kauempana asuvaa ystävää tapaan kesän aikana! Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on mielessä, aiotteko matkustella kotimaassa tai ulkomailla? 
Vaikka emme tänä kesänä matkustelekaan, niin aion silti nauttia kesästä ja rentoutua lomilla. Ulkomaillakin on aina ihana käydä, mutta kun olemme yleensä matkustelleet ulkomaille maksimissaan kerran vuodessa niin eihän sitä osaa kaivatakaan samalla tavalla kuin monet muut, jotka matkustelevat monta kertaa vuodessa. Meillä on tällä hetkellä jonkin verran pihahommia työn alla, että saadaan pihasta ajan kanssa mieluisa ja kieltämättä myös helppohoitoinen - vietän mieluummin aikani mm. käsitöiden parissa kuin rikkaruohoja kitkemällä. 


Ihanaa tiistaita teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)