torstai 11. elokuuta 2022

Asu Minna Parikan Nena- kengillä

  Minna Parikan uusimmista mallistoista nämä Nena- kengät veivät sydämeni! Näin jälkikäteen ajateltuna olen edelleen todella tyytyväinen värivalintaani, sillä tätä väriä ei jäänyt edes loppukesän alennusmyynteihin, vaan kaikki oranssit Nenat näyttävät menneen normihintaisena kaupaksi. Noh, arvatkaapa ostinko mitään Minna Parikan alesta? Kyllä vain. Kahdet (!) kengät lisää, mutta puolustuksekseni pitää sanoa, että sain molemmat edullisesti ja matalia kenkiä minulla oli alle kymmenen paria. Tämän lisäksi edellisiin Parikan ballerinoihini tuli reikä pohjaan viime kesänä kahdeksan vuoden käytön jälkeen, joten uudet ballerinatkin tilasin. Postaan molemmista kengistä myöhemmin erikseen, tässä postauksessa keskitytään asuun Nena- kengillä. 


Sifonkipaita - Vila
Toppi - Cardon Collection
Kellohame - Rokita
Kengät - Minna Parikka "Nena"
Olkalaukku - Furla 


Oranssi on värinä ihanan kirkas ja eloisa, mutta haastava vaalean ihon kanssa - sävyn pitää olla juuri oikeanlainen, jos oranssi on lähellä kasvoja. Kenkien ja laukun kanssa väri ei ole niin haastava, mutta asujen värejä joutuu ehkä miettimään hieman normaalia enemmän. Näistä kengistä tuli upea pari Furlan Metropolis- laukun kanssa, vaikka laukku onkin kiiltonahkaa ja kengät nappanahkaa. Molemmat oranssit ovat kuitenkin lähellä toisiaan ja yhtä intensiivisiä. 


Ompelemani kellohameen kukat ovat myös oranssihtavia, hieman ruusukultaan taittavia ja minusta tuo hame sopii loistavasti oranssien asusteiden kanssa. Tämä sama asu on ollut todella usein päällä kesän aikana, tavallaan hyvin tavallinen ja ominainen asu minulla, mutta tässä on kuitenkin jotain enemmän kuin vaikkapa asussa, jossa yhdistetään t-paita ja hame. Sekin tyyli kieltämättä toimii hyvin, erittäin klassinen look, ellei käytä näyttäviä asusteita tai erikoista materiaalia ylä- tai alaosassa. 

Omaan vaatekaappiin kaipaisin muutamia toppeja ja t- paitoja lisää, sillä monet suosikeistani alkavat olla tiensä päässä ahkeran käytön takia, eikä osaa niistä kehtaa enää esim. töihin laittaa päälle. Osaa vilpoisimmista topeista ei saa enää mistään, mutta pitää etsiä vastaavat vilpoisat ja kevyet topit joltain muulta kotimaiselta tai eurooppalaiselta valmistajalta. 
Arjessa usein pyörii samankaltaiset vaatteet, joiden kanssa yhdistelen aina jotain uutta silloin kun siltä tuntuu. Viime aikoina olen pohtinut sitä mitä vaatekaapista puuttuisi, mutta oikeastaan ainoat tarpeet on juuri noiden toppien korvaamisessa uusilla ja lisäksi moniin asuihin olen kaivannut sinistä nahkatakkia, valkoista bikertakkia hävinneen tilalle, a- linjaista midihametta, sekä väljää kimonoa. Pelkillä asusteilla tekee jo paljon, mutta noilla neljällä saisi tyyliin monipuolisuutta varsinkin syksyn ja talven tullen. 

Syyspukeutumista en aio sen enempää vielä miettiä, sillä elokuu on vielä loppukesää ja helteisiä kelejä riittää edelleen. Kesäisillä vaatteilla siis mennään tämäkin kuukausi! Itselläni on vielä syyskuun lopussa viimeinen lomaviikko edessä, onneksi toivoin loman kolmeen osaan. Syyskuussa meillä on 10v. hääpäivä, sekä omat synttärit muutamaa päivää myöhemmin. 


Ihanaa torstaita teille! 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana look! 🤩 Tosi hyvin käy nuo sävyt laukussa ja kengissä yhteen ja tykkään, miten tuo hameen kuparinsävy yhdistää kaiken yhteen👌🤩 Minustakin tuntuu et itsekin pukeutuu usein samoihin vaatekappaleisiin, mutta toisaalta se lienee vain hyvä asia. :) Mullakin on syyskuun lopussa lomaa, jokohan ehtisi silloin näkemään☺️❤️ Tekee kyllä hyvää tosiaan jättää syksyllekin lomia, niin jaksaa paremmin loppusyksyn pimeän kauden yli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maria! <3 Nuo oranssin sävyt ovat kyllä kauniit, tykkään todella paljon ja oli kyllä hyvä valinta ostaa Nena- kengät oranssina. Toki niissä oli ihania muutkin värit, mutta vaaleanpunainen ja oranssi kiinnostivat eniten! ^^ Ooo, sattuuko ihan sama viikko? Meillä piti silloin olla ne 10v hääpäivän juhlat, mut niitä pitää siirtää hieman eteenpäin et lähimmät ystävät pääsevät paikalle. :) <3 Sanoppa muuta, en malttaisi olla kuukautta lomalla, osissa pätkii arkea mukavammin, eikä oo yhtä vaikee sit päästä takasin työmoodiin. Ihanaa viikonloppua teille!

   Poista
 2. Ihanaa oranssia! Hieman odottelinkin, että laittaisit postausta juuri noista Parikan Nena kengistä :D
  Ihania kuvia. Syksy on tulossa, mut nautitaan näistä elokuun keleistä. Minusta parasta elokuussa on valon ja pimeän vaihelu.
  Kiitos kun laitoit tänne blogiisi postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Pihla! <3 Ihana kommentti ja mahtavaa kuulla, et sie toivoit postausta näiden Nena- kenkien kanssa. Nämä ovat kyllä aivan ihanat, todella tyylikkäät ja hyvät jalassa. Olen kyllä samaa mieltä, pimenevät illat ovat tunnelmallisia ja meille ostettiin juuri muutamia erilaisia aurinkokennovaloja ulos. Alunperin ajateltiin 10v hääjuhlaan niitä ostaa alennusmyynneistä koristeeksi, mutta tuohan ne muutenkin valoa ja tunnelmaa pihalle. <3

   Tässä juuri olen ajastamassa lisää postauksia, kun nyt ehdin ja kenkäjoulukalenteri on jo hyvällä mallilla. ;) Tarkoitus olisi aktivoitua ja alkaa ottaa enemmän aikaa tähän omaan someen ja erityisesti blogiin, kun tästä saa itse niin paljon hyvää oloa ja ideoita. <3

   Ihanaa viikonloppua siulle!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)