torstai 24. marraskuuta 2022

Halo- tiara ja Parikat päivän asussa

Sain jonkin aikaa sitten uusia ihania asusteita Kanadasta ja näissä kuvissa näkyykin yksi niistä! Olen tilannut aiemminkin samalta kanadalaiselta pienyrittäjältä ja tällä kertaa teimme isosiskoni kanssa yhteisen tilauksen säästääksemme postikuluissa. Tullit toki tuli lisäksi, mutta se ei tule yllätyksenä. Luna Corvus on mielettömän taitava käsityöläinen, joka tunnetaan todennäköisesti parhaiten kristallisista tiaroistaan, jollaisen ostin viimeksi. Myös tällä kertaa Crystal Crown löytyi ostoskorista, mutta sen lisäksi ostin myös Halo- tiaran hopeisena, kultaisen korpinkallon sisustukseen ja kaulakorun kuunsirpillä. 



Villakangastakki - Rokita
Nahkahame - Rokita
Hiuspanta - Luna Corvus
Neulepaita ja kaulahuivi - anopin neulomat 
Toppi alla - Zara
Olkalaukku - Marimekko 
Korkokengät - Minna Parikka


Tällä hetkellä Luna Corvusin verkkokaupassa on Black Friday- tarjouksia, joten jos haluat tutustua brändiin hieman edullisemmin, niin käy tsekkaamassa! Muista, että paketti pitää tullata ja huolehtia veroista, sekä käsittelymaksusta. Nykyään se on onneksi helppoa netissä, kun saa samantien ilmoituksen ja voi hoitaa puhelimella tullauksen, sekä käsittelymaksun. Tuotteiden laatu on erinomainen ja kaikki tulee hyvin pakattuina, tällä kertaa tiarat oli pakattu organzapusseihin, joiden nauhoihin oli sidottu pienet kruunut. Kaunis yksityiskohta, yhden minikruunuista lähetän siskontytölle! 

Halo- tiara on todella kaunis, tätä oli saatavilla myös kultaisena, mustana ja Glam- versiona. Tämä on tyyliltään ehkä hieman puettavampi kuin Crystal Crown, vaikka onkin näyttävä. Silti tiaran voi yhdistää arkeen ja juhlaan! Kristallitiaroista on nykyään saatavilla myös hieman hillitympiä versioita, jotka ovat myös halvempia, sillä niihin kuluu vähemmän kristalleja ja työaikaa. Omat kristallitiarani ovat sellaisia missä panta on lähes täynnä kristalleja. 





Minusta Halo- tiara sopii kauniisti nahkahameen kanssa, jossa on myös hopeaa hohtoa. Muuten asu onkin aika tavallinen, sellainen rento ja mukava asu päivälle. Tänään ulkona oli niin kylmä, että onneksi laitoin pitkän villakangastakin päälle, mutta eiköhän näihin pakkasiin ala tottua pikkuhiljaa. Alkutalvesta kelit tuntuvat aina kylmemmiltä kuin keskitalvella ja lopputalvesta. 

Tänään halusin laittaa vihreää päälle fiiliksen mukaan, joten päädyin lyhythihaiseen vihreään neuleeseen ja Minna Parikan Pfeiffer kenkiin. Marimekon laukku ei ihan samaa sävymaailmaa ole, enemmän sellainen vaalea omenanvihreä, lähes keltainen sävyltään. Minusta se sopi hyvin tämän asun kanssa ja siihen mahtuvat ne tarpeellisimmat tavarat, mitä tarvitsee kuljettaa mukana. 



Näitä kuvia katsoessani minua hieman huvittaa, sillä näissä kuvissa näkyvillä sukkahousuilla on ikää jo vuosia ja alkavat hieman nukkaantua jo. Ostin vasta pari viikkoa sitten parit uudet sukkikset Voguelta ja en tiedä mitä ihmettä niiden laadulle on käynyt, sillä toiset menivät rikki samantien ja molemmat ovat todella lyhyitä. Siis lahkeet ovat aivan liian lyhyet, eikä niitä saa kiskottua (ainakaan rikkomatta) niin, että sukkahousut olisivat mukavat jalassa. Tein joskus tämän kestävien sukkahousujen listauksen, mutta Vogue pitää kyllä tiputtaa pois listalta näiden uusimpien sukkisten vuoksi. 

Kuvissa olevat sukkikset ovat myös Voguen, mutta nämä ovat kestäneet vuosikausia käytössä ja pituus näissä on alusta asti ollut sopiva! Eroa on nykyään kuin yöllä ja päivällä laadussa, sekä käyttömukavuudessa. Jatkossa tilaan Oroblúlta ja Falkelta sukkatuotteet, niihin ei onneksi ole tarvinnut pettyä. 



Mitä mieltä olette hiuspannoista? Käytättekö itse tai käyttäisitkö juhlatilanteessa vaikkapa kristallitiaraa? 

Ohessa myös tekemäni Reels koko paketin sisällöstä, näistä osa tuli itselle käyttöön ja osan vein viime viikonloppuna siskolleni. 

4 kommenttia:

  1. Upea kruunu/tiara, niitä täytyisi taas alkaa käyttämään itsekin, joskus omistin parikin :)

    Mä olen tykästynyt Snag Tights -firman sukkiksiin, ovat kestäneet hyvin, oikean kokoiset/pituiset ja muutoinkin kyseisen firman kanssa kaikki on toiminut. Merinovillasukkikset täytyisi seuraavaksi jostain metsästää, joka vuosi kuluu puhki yhdet-kahdet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Nyt joulunaikaan on ainakin juhlia ja tapahtumia mihin laittautua tiaroiden kanssa :) Tää Halo- tiara on siitä ihana, että sitä voi käyttää ihan arkenakin, kun ei ole ihan yhtä näyttävä kuin kristallinen.

      Pitääpä tutustua myös tuohon Snag Tights- firmaan, on alkanut kyllästyttää nämä liian lyhyet sukkahousut, joka on varmasti suurin syy siihen miksi monet vihaavat sukkahousuja. Oroblu ja Falke ovat myös pituudeltaan sopivia! Moni kehuu myös Sheertexia, heiltä aion tilata muutamat sukkikset testiin, sillä niissä näyttää olevan leveä vyötärökaitale ja moni kehuu niiden kestävyyttä. Instassakin vakuuttaa se Sheertexin video, missä ne sukkikset kestävät metallilapion ja vaahtosammuttimen :D

      Poista
  2. U-P-E-A tiara 🤩💘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on kyllä upea! <3 Vaikea oli valita minkä värin ostan, mutta hopeaan päädyin ihan siitä syystä, että valtaosa koruistani on joko hopeaa tai valkokultaa. :) Oli oikea valinta! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)