keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Maailman kaunein kristallitiara eli Crystal Crown - Luna Corvus

Crystal Crownin kääntäisin itse kristallikruunuksi, mutta Suomessa kristallikruunu on useimmiten kattoon asennettava valaisin lamppuineen tai kynttilöineen. Kruunu toki tarkoittaa myös kuninkaallisten kruunuja, mutta kristallisena ensimmäisenä tulee mieleen valaisimet ja "Crown" kääntyy suoraan kruunuksi. Kristallitiara voisi olla sopivampi käännös. Toisilla hakusanoilla tuli vaikka minkälaisia kristallipantoja vastaan, jonka takia luulen, että useimmat etsivät tätä hiuskoristetta ennemmin Crystal Crown- hakusanalla, joka ei ole niin harhaanjohtava kuin suomennettu versio tästä. 

Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallitiara-14

Tilasin siis itselleni aivan ihanan käsintehdyn kruunun, johon on pujotettu upeita vihreä kristalleja ja kaunis kuunsirppi. Näitä Crystal Crown- hiuspantoja valmistaa Luna Corvus ja näitä saa tilattua Suomeen, mutta Yhdysvalloista tilatessa tulee tullit ja Postin käsittelymaksu kaupan päälle. Olen niin tyytyväinen tähän kristallitiaraan ja yritykseen, että haluan jakaa tilauksestani infoa teillekin! 

Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallitiara-9Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallitiara-10Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallitLuna-Corvus-Crystal-Crown-kristallit-3

Tilasin itse yhden kruunun ja mukana tuli hartsista tehty korpinkallo, jonka pään päällä on lumihiutaleen kaltainen symboli glittereineen. Paketissa tuli mukana pinnit, jotta kristallisen hiuspannan saa napakammin kiinni tarvittaessa, paketin päällä oli yrittäjän kirjoittama kortti ja organzapussista löytyi Luna- kortti, sekä korpinkallo. Kortissa luki lisätietoa vihreistä kristalleista. Crystal Crown maksoi 65 Kanadan dollaria eli vaihtokurssin mukaan loppuvuodesta tilatessani hintaa tuli noin 50 euroa. Tullit ja postin käsittelymaksu olivat yhteensä noin 12-14 euroa, en muista tarkkaa summaa eli tilaukseni loppusumma oli kutakuinkin 62-64 euroa. Tullit ja käsittelymaksut saa hoidettua netissä, jonka jälkeen posteljooni kuljettaa paketin perille, ihan ovelle asti. 

Tilaamiseen haluan myös sanoa vinkiksi, että jos et koskaan tilaa Yhdysvalloista mitään, niin pankki saattaa tehdä turvallisuussyistä selvityksen ostosta. Eli jos näyttää, että kortti ei mene läpi, niin kannattaa odottaa pankilta tuleva viesti ja vastata turvallisuusilmoitukseen ohjeiden mukaan. Minulta esimerkiksi Säästöpankki halusi varmistaa, että tämä osto on oikeasti itse tekemäni, koska tilaus, valuutta ja maa ovat poikkeavat normaaliin kortin käyttööni verrattuna. Tämä on todella hyvä juttu ja jäi itseasiassa hyvä fiilis, vaikka ensin ihmettelinkin hetken, että missä mättää! 

Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallitiara-8Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallitiara-5

Itse yritys vastaa todella nopeasti sähköposteihin, sekä Instagram- viesteihin ja paketti lähti pian matkaan. Kristallit olivat todella hyvin pakattuja ja pakkausta koristi lukuisat leimasimella painetut tähdet. Fiilis on aivan erilainen, kun pakkaamiseen ja itse pakettiinkin on kiinnitetty huomiota. Pienillä yrityksillä nämä asiat ovat usein hallussa ja se ilahduttaa niin paljon, sillä jokainen ihminen haluaa tulla huomioiduksi tavalla tai toisella. Tämä tapa on arjen luksusta ja on ilo ostaa tuotteita ihmisiltä, jotka rakastavat työtään ja valmistavat käsin jotain kaunista. 

Luna Corvus valmistaa myös erilaisia kuu- aiheisia koruja, koristeita, julisteita ja vastaavia kauniita tuotteita eri tarkoituksiin, mutta valikoimasta löytyy myös kristallipinnejä ja hän muuten valmistaa toiveestakin tuotteita, esimerkiksi kustomoidun kruunun häitä varten tai muuten vain. Eihän Crystal Crownia tai kristallipinnejä varten tarvitse välttämättä olla erityistä tilaisuutta, niitä voi käyttää myös arkena ilahduttamaan ja elävöittämään yksinkertaisia kampauksia! Nämä hiuspannat ovat valmistettu niin, etteivät kristallit pääse valumaan tai irtoamaan pois, vaan jokaikinen kristalli on pujotettu napakasti kiinni kapeaan panta- aihioon. 

Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallitiara

Crystal Crown säilytetään kuivassa paikassa, suojassa auringonpaisteelta kuten muutkin kristalleista ja hartsista tehdyt käsityöt. Kristalleja kannattaa käsitellä huolella, etteivät ne rikkoonnu ja mieluummin liian varovainen kruunun kanssa kuin liian kovakourainen. Kristallit ovat eri kokoisia ja siksi osa kristallikruunuista voi painaa enemmän kuin toiset, mutta pinneillä saa pantaa säädettyä hieman ja pinnit pitävät tarvittaessa kruunun paremmin paikoillaan. Pinnit eivät kuitenkaan oman kokemukseni mukaan ole välttämättömät, vaan kruunu pysyy päässä hyvin ilmankin! 

Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallitiara-2

Jokainen ansaitsee kruunun. Tai tiaran. Luna Corvus on hyvän mielen verkkokauppa, jossa on uskomattoman kauniita käsintehtyjä tuotteita. Käy ehdottomasti tutustumassa, mikäli olet kiinnostunut kristalleista, mystiikasta ja muusta! Meinasimme siskojen kanssa tehdä Luna Corvus- verkkokauppaan myöhemmin kimppatilauksen, sillä hekin ihastuivat tuotteisiin ja kieltämättä itsekin haluan myös toisen kruunun, pinnejä ja/ tai kuunsirpin muotoisen pikkutarjottimen... Kaikki on niin kaunista tuolla verkkokaupassa. 

Ja mitä kautta törmäsin tähän brändiin? TikTokissa. Kyllä vain, näin videon kruunuista TikTokista ja menin heti verkkosivuille tilaamaan tämän kruunun. Kannatti, tämä Crystal Crown on yksi parhaimmista ostoksista, mitä tein viime vuonna! Tästä jäi spesiaali ja hyvä fiilis! Julkaisen tästä myöhemmin kuvia käytössä, tämä postaus on ihan kokonaan tälle kristalliselle tiaralle. 

Luna-Corvus-Crystal-Crown-kristallit-2

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis kristallitiara! <3 On kyllä ihan todella mielenkiintoinen yksityiskohta asuun. Ootan innolla lähempiä kuvia, kun tää on sulla käytössä :) Ihan kun olisin instagramissa jo nähnyt tän sulla käytössä? Näin muistelisin, hankala aina pienistä kuvista katsoa, siksi blogin kuvat onkin niin paljon mieluisampia mulle, kun näkyy jotenkin kokonaisuus ja kaikki yksityiskohdat paljon paremmin :D Muutes tää vihreä väri sopii varmasti todella kauniisti sun punaisien hiuksien ja vihreiden silmien kanssa <3 Ja kesällä myös jotenkin tähän meidän Suomen luontoon! Joten värivalinta mennyt kyllä niin nappiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana! <3 Tämä on aivan upea, ihana arjessa ja juhlassa. :) Joo, Instagramin puolella on ollut jo käytössä, tää oli muun muassa jouluna päässä! Sama täällä ja se myös, että asuista saa niin paljon enemmän irti kuin Instagramissa. Toki sielläkin saa irti, mutta eri tavalla - pääasia on se kuva ja IG vaatii hirveästi vaivaa, että algoritmi toimii mahdollisimman suotuisasti omiin tavoitteisiin nähden. Rakastan vihreää väriä, se korostaa niin nätisti vihreitä silmiä, pisamia ja punaisia hiuksia. <3 Haluaisin tästä kruunusta myös jonkun pastellisen värin ja ehkä myös sateenkaaren väreissä hehkuva olisi ihana! <3

   Poista
 2. Onpa kaunis tiara! Tuo vihreä väri tekee siitä ihan maagisen ja sopii täydellisesti sinun punaisiin hiuksiin. Toivottavasti näen pian millaiselta se näyttää käytössä. Täytyypä mennä kurkkimaan yrityksen nettisivuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tämä on kyllä aivan ihana, niin kaunis ja valo säihkyy tässä liikkeen ja valaistuksen mukaan. Vihreä väri on yksi suosikeistani ja todellakin sopii punaisten hiusten kanssa yhteen, jonka lisäksi väri korostaa vihreitä silmiäni. :) <3 Laitan pian kuvia tiarasta käytössä. <3 Käy ihmeessä, siellä saa hyvin vietettyä aikaa, kun kaikki on visuaalisesti niin kaunista! <3

   Poista
 3. Voi miten upea tiara! Olisipa tosi ihana kuvausrekvisiitta myös. Heillä näyttäisi olevan kauniita koruja muutenkin. Kiitos vinkistä :) T: Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sanopa muuta! <3 Tää on aivan ihana, just katsoin, että olin tallentanut tämän myös vaaleansini- vaaleanpunaisena, se olisi myös upea kuvissa ja käytössä! <3 Ihana, että vinkistä oli iloa, tule ihmeessä kertomaan mitä löytyi itsellesi tai kuvausrekvisiitaksi! <3 :)

   Poista
 4. Vau miten upea! Nätin tuotteen lisäksi on kyllä aina kiva saada tuollainen kustomoitu käsinkirjoitettu lappu tilauksen mukana ja että koko paketti on sellainen nätti kokonaisuus :) Katselin tuon nettikaupan tarjontaa ja sieltä löytyy vaikka mitä ihania juttuja! <3 Uusi tuttavuus minulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, tämä on upea! <3 Nimenomaan, pienillä yrityksillä tämä on hallussa, isommat laittavat kaiken muoviin ja harvoin tulee mitään käsinkirjoitettua korttia mukana, ellei kyseessä ole luksusbrändi. Ihana kuulla, että tämä oli uusi tuttavuus siulle! Aivan ihania juttuja tuolla verkkokaupassa, taitavaa työtä ja todella hienoja myös ne kustomoidut kristallitiarat. <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)