maanantai 25. tammikuuta 2021

Päivän asu Minna Parikan Bunny Bootseilla ja lyhyellä hupparilla

 Tässä asussa on kolme itsetehtyä vaatetta, joista tosin näiden kuvien huppari lähtee uuteen kotiin - ompelen itselleni uuden samanlaisen, sillä en muistanut käyttäneeni standardikoon kaavaa omien mittatilauskaavojeni sijaan eli hihanpituus on itselleni hieman liian lyhyt. Tarpeeksi pitkät siis silloin, kun kädet ovat alhaalla, mutta käsiä nostaessa hihat nousevat paljastamaan ranteet. Noh, näitä sattuu joskus, kun usein omia vaatteitani ompelen osissa, jos en ehdi samalta istumalta tehdä loppuun. Joulun alla ompelin myös petroolinsinisen hupparin itselleni, kun löysin erityisen paksua puuvillacollegea pitkästä aikaa ja siinä käytinkin vanhoja tuttuja kaavoja. 

Itsetehty-huppari-vaaleanliila-2

Huppari, nahkatakki ja kellohame - itsetehty
Olkalaukku - Cobblerina
Kaulakoru - Koruliike Romeo & Julia
Kengät - Minna Parikka
Sukkikset - Oroblù

Kellohame-ja-maiharit-paivan-asussa-talvi-2Kellohame-ja-maiharit-paivan-asussa-30

En edes muista milloin viimeksi olen julkaissut asun matalilla kengillä, sillä näitä tulee useimmiten käytettyä ajaessa ja silloin, jos ihan pikaisesti käy jossain. Muuten autosta löytyy aina korkkarit ja vaihdan kengät ajamisen jälkeen korkeampiin. Nämä Minna Parikan Bunny Bootsit ovat aivan ihanat ja haaveilen vielä Blondie- mallisista nilkkureista nappanahkaisina tai glitterisinä. 

Toisaalta nämäkin matalat Bunny Bootsit olisivat upeat myös nappanahkaisina, sillä se muotoutuu paremmin ja nopeammin jalkaan kuin kiiltonahkaiset kengät. Erittäin kaunis kenkämalli ja näihin laitoin vielä villapohjalliset sisälle, niin ovat lämpimät myös talvella. 

Minna-Parikka-Bunny-Boots-puuterinvariset Kellohame-ja-maiharit-paivan-asussa-35 Kellohame-ja-maiharit-paivan-asussa-40 Lyhyt-huppari-takaa

Tämä vaaleanliilan / laventelin sävy on aivan ihana, helppo yhdistää eri värien kanssa ja tuo vähän pehmeyttä tummaan asuun. Hihojen upeat pitsit ovat varaston perukoilta, ostin ne noin kymmenen vuotta sitten ja pätkät sopivat näihin hihoihin todella hyvin. Näin leveää pitsinauhaa en ole hetkeen nähnyt missään, mutta jospa pitsi tulisi uudelleen muotiin. Pidän enemmän tämän tyyppisestä pitsistä kuin litteästä muovipitsistä. 

Itsetehty-huppari-vaaleanliila-4 Minna-Parikan-maiharit-Bunny-Boots Kellohame-ja-maiharit-paivan-asussa-33

Tiedättekö, miksi suosin huppareissa lyhyitä malleja? Nämä ovat helppoja hameiden ja mekkojen kanssa. Käytän paljon korkeavyötäröisiä vaatteita, joten normaalimittainen huppari näyttää vähän hassulta ja sen helman kanssa tulee ongelma, että jättääkö sen roikkumaan tai yrittääkö sitä mahduttaa hameen vyötärön sisälle. 

Sellainen järkevän mittainen collegepaita tai huppari on paras, mutta liian pitkä se ei saa olla, sillä en halua käyttämäni yläosan muistuttavan vuosien takaisesta tyylistä, milloin paidat vedettiin mahdollisimman alas lantiolle. Siitä tyylistä en itse pidä yhtään, eikä se imartele leveämpää lantiota ja pyöreämpää takamusta samalla tavalla kuin vyötäröä korostavat vaatteet, vaan ennemminkin kadottaa sen kapeimman kohdan vartalosta. 

Liila-cropattu-huppariCobblerinan-laukkuKellohame-ja-maiharit-paivan-asussa-32

Tästä asukokonaisuudesta pidän todella paljon, värit tulevat kauniisti esille talvisessa maisemassa ja asu tuntuu hyvältä päällä. Nyt viime aikoina kelitkin ovat olleet sen verran lauhat, että olen voinut käyttää leopardikuvioisia verkkosukkahousuja ilman, että jalat paleltuvat. Näitä sukkiksia olisi kyllä pitänyt tilata enemmänkin, vaikka toki Oroblùn sukkahousut kestävät todella hyvin käyttöä. Luulen, että kuviolliset sukkikset ovat tulossa taas pinnalle, sillä valikoima on laajentunut niiden osalta useissa verkkokaupoissa jo nyt. Riittää sitten valinnanvaraa kaikille, jos eläinkuosit eivät ole oma juttu! 

Ihanaa alkanutta viikkoa teille, toivottavasti viikkonne on mahdollisimman lempeä ja hyväntuulinen! 

Lyhyt-huppari-lahikuva-2Minna-Parikka-Bunny-Bootstalvi-2021-muoti

6 kommenttia:

  1. No nyt on kevättä ilmassa, vaikka talvessa vielä ollaan! Nimittäin murretut värit alkaa muuttua pastellisiksi ja ihan itselläkin alkaa olla keväiset sävyt jo enemmän mielessä, vaikka vielä oonkin mennyt esim. viininpunaisella :D

    Todella ihana asukokonaisuus kuitenkin jälleen ja kylläpä tuli monta ajatusta mieleen, mitä haluan sulle tästä asusta mainita. Varmasti unohdan osan mitä piti sanoo.. Ekana muusta on ihana nähdä, kuinka hyvin osaat yhdistää hupparit naiselliseen tyyliin! Yllätyin kovasti kenkävalinnasta, koska kuten sanoit niin matalia ei sulla usein nää. Tähän asuun just nämä matalat pastelliset bunnyt ovat kuitenkin mun mielestäni se täydellisin vaihtoehto. Kato nyt kuinka ihanasti nuo kengät käy tuohon sun laukkuun ja huppariin! <3 En tosin sano, ettetkö keksisi korkkareita, jotka sopisi myös tähän. Ihan varmasti löytyisi sun valikoimasta myös täykkärit korot tähän :D

    Lisäksi kiinnitin huomion siihen, miten hyvältä näyttää pastellisävyt mustan kanssa. Mä jotenkin automaattisesti puen aina pastellisävyjen kanssa valkoista. Mä en omaan silmää saa itseni päälle pastellin ja mustan sävyjä toimimaan, vaikka näänhän mä nyt tästäkin, että kyllä se vaan toimii. Pitääköhän mun vaan rohkeesti nyt lähtee taas kokeilemaan :D

    Ihanaa alkanutta viikkoa Milla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ei ole enää montaa kuukautta jäljellä, että päästään nauttimaan keväästä! :) <3 Pastellisävyt ovat aivan ihania ja just vaalealiila, sekä muut ihanat pastellisävyt ovat upeita.

      Ihana kuulla, että pidät! <3 Haha, kenkävalinta on tosiaan erilainen kuin yleensä. Mutta hyvä välillä yllättää ja käyttää mataliakin kenkiä myös muulloin kuin ajaessa. Tämä huppari on ihanan lämmin päällä, kun materiaali on oikein valittu ja toisaalta mustat yksityiskohdat tuovat särmää asuun. Yleensä en itse yhdistele valkoiseen pastelleja kovin usein, ettei mene asut liian hempeiksi. :D Mutta ihana, että päädyt kokeilemaan mustan ja pastellien yhdistelmää, niistä saa helposti särmikkään asun aikaiseksi!

      Kiitos samoin myös sinne! <3 <3

      Poista
  2. Ihana asukokonaisuus! Tuo laventeli on kyllä upea sävy ja pitsiyksityiskohdat hihoissa ovat tosi kivat. <3 Lyhyet hupparit ovat kyllä käteviä, varsinkin jos itse on tosi lyhyt niin ei helma roiku polvissa asti. :D Mulla vaan on nyt niin paljon huppareita, että osasta pitäisi raaskia luopua ennen kuin uusia hankkii, vaatekaappiin ei enää mahdu enempää.. Sellainen lyhyt umpihuppari isolla hupulla olisi kiva, minulla olisi kaavatkin siihen valmiina, mutta pitää vielä löytää sopiva kangas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Tuo sävy on kyllä aivan ihana, pakko oli tilata heti kun tämän näin ja tilaan lisääkin. Tein leikkuujämistä kestovanulappuja käyttöön, niin sai hyödynnettyä tosi hyvin koko kankaan. Lyhyet hupparit ovat parhaita, ei tarvitse sitä miettiä mihin helma ja toisaalta pituus ei pätkäise just lantion kohtaan kuten yleensä. :) Kannattaa tsekata kangastukku.com, sieltä löytyy 100% puuvillacollegea ja sit erilaisia puuvillasekotteita collegeista. Yhdessä kankaassa on ollut nukkaantumista, mutta muut ovat kestäneet todella hyvin nukkaantumatta ja haalistumatta! ^^ Kirppiksiltä voi myös löytää esim. paksua vanhaa collegea, nehän kestää todella hyvin, mutta tuuria tarvitsee löytääkseen.

      Poista
  3. Ihana tuo loppukaneettisi tässä postauksessa ja toivotuksesi lempeään viikkoon, sillä jotenkin tästä lookista ja kuvien tunnelmasta välittyi myös tosi lempeä fiilis! Kiitos siis lempeästä fiiliksestä <3 Ja kuinka kivoja yksityiskohtia; nuo sukkikset, pitsikuvio, eri materiaalit kauniisti yhdessä, sekä pisteenä iin päällä nuo kengät! Toi hupparin pituus on imarteleva sinun ylläsi. :) Itse olen vähän vierastanut lyhyitä paitoja, kun minulla on fiksaatio mukamas liian kapeasta lantiosta, joten nimenomaan ne pitkän malliset hupparit ja paidat on tähän saakka ollut se juttu;DD Mutta, nyt kun korkeavyötäröisiä hameita ja housuja on tullut omaankin valikoimaan, niin ehkä vois astella ulos tuosta hassusta boksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! <3 Lempeys on tärkeä asia ja empaattisuus myös - viime aikoina on tullut huomattua entistä enemmän, miten paljon epidemiavuosi on vaikuttanut ihmisiin ja toisaalta siihen miten ihmiset kohtelevat toisiaan netissä ja muutenkin. Nämä sukkahousut ovat ihan parhaat, tykkään todella paljon! Lyhyissä huppareissa on puolensa ja on ihana, että jos sisällä on liian kuuma, niin saa helposti pois päältä. :) Kannattaa, mie ainakin näkisin siulla myös lyhyempiä yläosia, varsinkin tuollaisten korkeavyötäröisten vaatteiden kanssa. <3 :) Kiitos kommentista ihana! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)