keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Vähintään yksi asu jokaiselta kuukaudelta vuodelta 2020

Tämä postaus on kuvapainotteinen ja tässä itseasiassa tulee aika hyvin elementtejä omasta tyylistäni. Aikuisen tyylin ei tarvitse olla liian vakavaa ja tykkäänkin kokeilla uutta aina välillä. Näistä asuista pidän paljon, toisista enemmän kuin toisista. Uusille lukijoille tässä tulee hyvin osviittaa mitä tuleman pitää täällä blogissa asujen puolesta - paljon on itsetehtyä ja eri tyylistä asukokonaisuutta. Inspiroitukaa ja nauttikaa, kuhunkin asuun ja postaukseen pääsee tekstin joukossa olevien linkkien kautta! 

Tammikuu 2020 - Cardon Collectionin collegepaita ja itsetehty nahkahame

Tämä kokonaisuus on ihana! Samaan aikaan rento, mutta silti hieman seksikäs. Saappaita käytän talvisin todella paljon, näissä tämän asun kuvissa on suosikkini, joihin laitatin aikoinaan talvipohjat suutarilla. Tästä linkistä pääset näkemään koko asun collegepaidalla ja tsekkaa myös tämä asu pitsitopilla ja Minna Parikan kengillä viime tammikuulta. 

Asu-collegepaidalla-asuinspiraatio  
Helmikuu 2020 - Yksiolkaiminen body ja päivän asu irtonaisella pitsihelmalla

Tässä postauksessa käsittelin viime kesän muotia ja samasta tekstistä löytyy asu yksiolkaimisella bodylla ja toinen mieleeni jäänyt postaus kertoo fiiliksistä, surun käsittelemisestä ja toki kuvista löytyy asu itsetehdyillä vaatteilla. Tämän tunteikkaan postauksen löydät asukuvineen täältä
  Pitka-villakangastakki

Maaliskuu 2020 - Tummempaa meikkiä ja rock- henkinen asu tyyliblogiin

Alkuvuodesta pukeuduin paljon mustaan, normaalia enemmän ja joskus koko asut olivat täysin mustia. Tämä rock- henkinen asu tuntui hyvältä ja tein pitkästä aikaa tummemman meikin luonnonkosmetiikalla. Rokahtavan asun kokonaisuudessaan löydät tämän linkin kautta. 

Itsetehty-nahkatakki-asussa-talvi-2020 Asu-rilsin-takilla-ja-kynahameella  
Toisaalta maaliskuussa kokeilin myös todella pinkkiä asua asusteineen, paita ja hame eivät sentään olleet pinkit. Tässä ylläolevassa asussa on ysärifiiliksiä, jotka ovatkin tulossa pinnalle vahvemmin vielä viime vuoden jäljiltä. Näistä kuvista tykkään, vaikka lunta alkoikin olla jo maaliskuussa aika vähän. 

Huhtikuussa 2020 rakastuin mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmään

Tämä asukokonaisuus on huippu, käy tsekkaamassa kaikki kuvat! 

Paivan-asu-tyyliblogiin-musta-vaaleanpunainen  
Toukokuu 2020 - Reissu Paalasmaalle ja uusi yksiolkaiminen toppi

Tässä kokonaisuudessa näet yksiolkaimisen topin, jonka ostin viime vuonna. Tästä asusta tykkään myös, toppi on aivan ihana kesällä ja miksei myös talvellakin. Bongasin tämän Instagramin puolella ja oli pakko ostaa, vaikka pyrin suosimaan vastuullisempia valintoja kuin parinkympin toppeja uusista verkkokaupoista. 

Paivan-asu-nahkahameella-ja-yksiolkaimisella-topilla
Kuva; Kukkamaaria K. 
 
Kesäkuu 2020 - itsetehtyjä vaatteita ja paitamekkoja

Kesäkuussa julkaisin asun itsetehdyillä vaatteilla ja tämä asu on yksinkertaisesti ihana, yksi parhaita tältä vuodelta. Samassa setissä on iki- ihanat pitsikengät, jotka hurmaavat herkkyydellään. Teetin tästä alla olevasta asusta kuvan äidillekin, että hän näkee millaisen kokonaisuuden olen valmistanut nahkatakkeineen vuosien mittaan. 

Tsekkaa myös tämä asu käärmekuvioisella paitamekolla - aiheena vaateteollisuus, vastuullisuus ja hyvät materiaalit vaatteissa, sekä asusteissa. 

Paivan-asu-kietaisupaidalla-ja-nahkahameella
Kuva; Tanja
 
Heinäkuu 2020 - Taas Paalasmaalla

Mieheni kanssa kuvattiin tämä asu Juuan reissulla lämpimänä päivänä. Kokonaisuus on todella ihana ja vaatteet viileitä päällä. Asusteet ovat myös lemppareitani! 
  Kesainen-asu-Paalasmaan-kallioilta-3

Elokuu 2020 - arjen luottoasu

Tätä alla olevaa asua käytän todella usein arjessa ja erityisesti niinä päivinä, kun en tiedä mitä laittaisin päälleni. Kokonaisuus toimii ja on rento päällä, muuta arjen luottoasulta ei kaipaakaan! Kuvat otettiin Taidemuseolla ja postaukseen pääset tästä
  Asu-nahkahameella-13
Kuva; Kukkamaaria K.
Elokuussa siskoni kuvasi muutamia kuvia mökillä kanervikossa ja laiturilla. Tästä ylläolevasta kuvasta pidän paljon ja onhan tuo Ted Bakerin mekko aivan ihana! Postausaihe on tosin vakavampi, sillä jaoin pohdintaa tunteiden käsittelystä ja pahasta olosta. Tunteiden käsittely on tärkeää ja aikuisen pitää osata hallita tunteitaan lapsia paremmin, sekä osata purkaa paha olonsa järkevällä tavalla sen sijaan, että sylkee kaiken muiden päälle. 

Syyskuu 2020 - pellavahame ja pitsitoppi

Alla olevassa kuvassa on yksi miun suosikkitopeista arjessa ja juhlassa, näitä toppeja minulla on yhteensä kolme, sillä käytän niitä niin paljon. 

Asu-sinisella-kellohameella-11  
Lokakuu 2020 - juttua naisvihasta, asenteista ja haukkumisesta

Tämä alla oleva kuva oli suosituin viime vuonna Instagramin puolella ja tässä kirjoitin naisiin kohdistuvasta vihasta, asenteista ja haukkumisesta. Tärkeä aihe, josta en ole kovin paljoa puhunut, mutta nykyaikana olisi jo syytä tajuta jokaisen, etteivät kaikki naiset ole samanlaisia, eikä itsestään huolta pitävä nainen ole bimbo. Naisen ammattitaito tai älykkyys eivät ole millään tavalla riippuvaisia siitä, pitääkö nainen huolta itsestään, onko naisellinen, seksikäs tai pitääkö avarampaa pääntietä vapaalla ollessaan. 

Minullekin on aikoinaan sanottu, että onko pakko korjata virheellinen fakta tai muu tieto, koska se on noloa miespuolisille henkilöille, eikä nainen saisi olla miestä älykkäämpi. Hohhoijaa, miten väsynyttä ja sinänsä imartelevaa, että joku on kokenut tietämykseni uhkana omalle miehuudelleen. Tästä aiheesta olisi vaikka miten paljon esimerkkejä työelämästä, koulusta, vapaalta ja niin edelleen. 

Blogiin julkaisin myös tämän asun kotimaisella virkatulla topilla - käy tsekkaamassa! 

Asu-tyyliblogiin-varikkaalla-takilla  
Lokakuulta haluan nostaa myös tämän Yo Zenen mekon, jonka ostin pitkän harkinnan jälkeen. Mielettömän kaunis mekko, erikoinen kuosi ja jotain aivan erilaista, minkä tyylistä kaapistani ei ole koskaan löytynyt. Ihana kokeilla uutta! Halusin tästä asusta vähän rockimman, joten laitoin sen päälle poronnahkasta tehdyn harnessin ja jalkaan Calvin Kleinin erikoiset kiilakorot. 

Yo-Zen-halausmekko-tyyliblogi  
Marraskuu 2020 - Päivän asu ja spacebunit

Alla olevan asun paita kuvaa mielenmaisemaani aika hyvin teksteineen ja sävyltään se on imarteleva vihreiden silmien ja punaisten hiusten kanssa. Tästä kokonaisuudesta pidän paljon, yksinkertaista ja tyylikästä. Koko asun löydät täältä

Paivan-asu-tyyliblogiin Asu-kotimaisella-nahkatakilla-ja-hameella  
Oi, oi! Ylläoleva asu kuvattiin Juuassa jälleen kerran, tämä on huippu asu neuleineen ja sukkahousuineen. Menimme metsän läpi tälle sillalle siskojen kanssa ja toinen siskoistani siis kuvasi asun. Tässä asussa on yhdet omista suosikeistani kaikista Minna Parikan kengistä, ihana kotimainen kettukaulakoru ja Italiasta tilatut sukkahousut. Ai että, upea kokonaisuus. 

Joulukuu 2020 - Itsetehty pellavahame taskuilla

Aina en ehdi ompelemaan itselleni, mutta pyrin silloin tällöin ompelemaan uusia vaatteita myös omaan käyttöön ja perheelleni. Tykkään todella paljon yhdestä aiemmasta ompelemastani hameesta, joten halusin tehdä siitä täyskellon version taskullisena. Materiaaliksi valitsin ramipellavan, sillä sitä oli valmiina varastossa ja se on todella hyvä käytössä. Käytännöllinen, helposti pestävä, paranee käyttöjen myötä ja ramipellava on sen lisäksi lujaa eli tältä voi odottaa pitkää käyttöikää. 

Paivan-asu-kellohameella-muotiblogi

Mikä asu oli suosikkisi näistä kaikista? 

6 kommenttia:

  1. Monipuolisia ja laadukkaita asuja :) Tammikuun kokomusta ja marraskuun spacebun-asu olivat omia suosikkeja ♥
    Mukavaa alkuvuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Mie tykkään noista asuista myös, hankala on kyllä valita omaa suosikkia. :) Kiitos samoin sinnepäin!

      Poista
  2. Ihania nää kaikki asut, mut toi ekan lookin paita ja hame sopii ihan tosi kivasti toisiinsa, sekä samalla tulee vähän sellaiset grunge/rock vibat! Samoin tykkään erityisesti tosta pitkähihaisen ja wetlook hameen combosta vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla.🤩 Ihanan inspiroiva postaus ja kiva kooste😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! <3 Hei totta muuten, vähän tulee kyllä tuollaiset vibat ja tuo Cardon Collectionin collari on ihan huippu käytössä, pitäisi ostaa toisessakin värissä. :) <3 Tuo vaaleanpunaista ja mustaa yhdistävä asu on miunkin lemppareita, jotenkin nuo kuvat toimivat ja asu kans! <3 Ihana kuulla, kiitos paljon - pitää muistaa jatkossakin tehdä välillä vastaavia koosteita, niin näkee vähän enemmän kerralla. :)

      Poista
  3. Huhtikuinen vaaleanpuna-musta asukokonaisuus hyppäs ehdottomasti mun suosikiksi näistä, vaikkakin moni asukokonaisuutesi on ihana ja iskee muhun <3 Todella ihana postausidea, tällaisen voisi joskus toteuttaa myös, kunhan vaan tulisi otettua joka kuukausi ne parit tai muutamat kuvat :D Olishan siinä ehken valinnanvaikeutta minkä yhden heittää postaukseen, mut ehken siinä se juju just oliskin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo huhtikuun asu on yksi parhaimmista kyllä viime vuodelta! <3 Joo, tällainen kooste olisi ihana nähdä useammassakin blogissa, kun ihmisillä vaihtelee ne lempivaatteet ja kausittain Suomessa vaihtuu vaatteet muutenkin. :) Oli valinnanvaikeutta kyllä, haha! Mutta juuri siksi linkkasin muutaman muunkin asun tuonne joukkoon, niin halutessaan saa vielä kattavamman koosteen tyylistäni. <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)