maanantai 2. marraskuuta 2020

Päivän asu nahkatakilla ja neulehameella

 Neulehame on ehdottomasti yksi parhaimmista vaatteista syksyllä ja talvella! Neulehame on lämmin ja ennen kaikkea monikäyttöinen, ainakin tämä mikä itseltäni löytyy. Guessin neulehametta voi käyttää mitenpäin vain - vetoketju edessä, sivulla tai takana. Näin monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltävissä olevia vaatteita saisi olla kaapissa useampiakin. Tämän hameen kaveriksi oli aikoinaan saatavilla myös vetoketjullinen toppi, joka on jäänyt mieleen pyörimään. Vastaavaa toppia ei ole enää löytynyt liikkeistä tai second handina, joten voisi alkaa pohtimaan teetättämistä loputtoman etsimisen sijaan. 

Paivan-asu-nahkatakilla

T-paita - PBO
Neulehame - Guess
Korkokengät - Bronx
Laukku - Love Moschino
Huivi - Gina Tricot
Nahkatakki - Rokita

Neulehame-syksylla-2020-muoti Bronx-nahkanilkkurit-syksy Love-Moschinon-laukku

Minulla on itseasiassa tälläkin hetkellä lähes sama asu, mutta nahkahameella neulehameen sijaan ja verkkosukkahousut ovat kyllä turhan kylmät näin tuuliselle päivälle. Pidän todella paljon tästä kokonaisuudesta ja paidan väri on aivan ihana, juuri oikean sävyinen vihreä! Philosopher- teksti kiinnitti huomioni paitaan jollain työreissulla ja tämä tuntuikin niin omalta sovittaessa, että piti ostaa. Neulehame on siitä helppo vaate, että tämän kanssa sopii mikä yläosa vain aina collegepaidoista toppeihin ja siitä t- paitoihin. 

Paivan-asu-tyyliblogiin Asu-neulehameella-ja-moschinon-laukulla Nahkanilkkurit-avoimella-karjella Musta-vihrea-paivan-asu-syksy-2020

Näistä tämän asun kengistä kysytään lähes aina Instagramissa tai täällä - nahkaiset nilkkurit olen ostanut vuosia sitten Brandosilta. Kenkien malli on nimeltään Shovel ja merkki Bronx. Pikaisella googlauksella näitä löytyi vielä isommassa koossa alesta, mutta pienempiä ei löytynyt enää yhdestäkään verkkokaupasta. Nämä ovat yllättävän hyvät jalassa, vaikka korkoa on! Nahka kestää hyvin aikaa, kuten näistäkin vuosia vanhoista kengistä näkee. Useamman kerran olen vaihdattanut korkolaputkin näihin. 

Aina välillä tulee mietittyä näiden mustien nauhojen vaihtamista erilaisiin, mutta toisaalta nyörityksen mustat nauhat ovat neutraalit ja sopivat yhteen kaiken kanssa. Nauhat eivät myöskään kulu samalla tavalla kuin ohuemmat materiaalit, niin olen antanut näiden mustien ainakin vielä olla. Astetta tummempi asu tämä asu on muutenkin, kuin vertaa mitä on viime aikoina tullut eniten käytettyä. Mutta, mustahan on aina tyylikästä ja onneksi useimmiten tulee valittua värikkäämpiä asusteita tummien värien rinnalle. 

Love-Moschinon-laukku-musta Tyylibloggaaja-suomi Asu-neulehameella-ja-nahkatakilla

Hei muuten, teen nyt etukäteen kenkäjoulukalenteria tänne blogiin - jaa toiveesi kommenttikentässä tai sähköpostitse! Aiempina vuosina toivottuja asioita otan huomioon niiltä osin, mitkä toiveet muistan vielä ja toivottavasti pääsen järjestämään teille pari arvontaakin. Instagramiin (moonmillalila) laitoin aamulla pientä kurkistusta siihen, mitä olisi tulossa, mutta sana on vapaa sielläkin ja IG:n puolelta tai vanhoista kenkäkalentereissa voi käydä fiilistelemässä kenkäaiheisia julkaisuja. 

Ihanaa alkanutta viikkoa teille! 

Bronx-nahkanilkkurit

2 kommenttia:

  1. you look so beautiful! i love your outfit, these shoes are amazing :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much 🥰❤️ I love these shoes too, these are so beautiful and suprisingly good to your feet too, even the heels is quite high and thin. 😧😍

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)