torstai 18. kesäkuuta 2020

Asu lempivaatteilla ja pitsikengillä

Tätä asua nähtiin jo hieman täällä Kun ilo katoaa Instagramista- postauksessa, mutta tässä postauksessa käsitelläänkin itse asua enemmän - edellä linkatussa postauksessa oli muutamia erilaisia kuvia kuvituksena. Tässä asussa on paljon itsetehtyä ja pidän asusta, sekä kuvista todella paljon. Kävimme Tanjan kanssa kuvaamassa Viinijärven pesiskentällä, kiva ja erilainen tausta tuli kuville tähän, sekä edellä linkattuun postaukseen.

Ompelin tästä samasta avaruusaiheisesta trikoosta myös kietaisumekon, mutta aion muuttaa sen helmaa kellotetummaksi, joten se odottelee minua ateljeella. Upea kangas, sävy on todella kaunis ja printti on rauhallinen, mutta kuitenkin sellainen missä tapahtuu jotain. Kaavat tähän kietaisupaitaan sain eräästä lempipaidastani muokkaamalla mallia hieman - kannattaa ehdottomasti jemmata rikkonaiseksi mennyt lempivaate ja ottaa kaavat ylös uusien ompelua varten.

Viinijarvi-tyylibloggaaja-asukuvat

Nahkatakki, hame ja kietaisupaita - Rokita
Toppi - Zara
Korkokengät - Nly Shoes
Kaulakoru - Mine Güngor
Laukku - Ted Baker

Kuvat; Tanja Räty 

Paivan-asu-kietaisupaidalla-ja-nahkahameella

Paivan-asu-kotimaisella-nahkatakilla-3

Vaaleanpunaiset-pitsikengat-nly-shoes

Paivan-asu-nahkahameella-2

Nuorempana tuli käytettyä violettia enemmänkin, mutta kasvojen lähellä sävyn pitää olla pehmeämpi ja lämpimämpi, kuten tässä kankaassa. Hassua, miten alitajuisesti huomaa, mitkä sävyt itselle sopivat ja mitkä eivät. Erityisesti kasvojen lähellä värien sopivuuden huomaa todella helposti! Sinänsä ihan hyvä, että vuosien mittaan on alkanut värejäkin tulla enemmän pukeutumiseen, ei ole enää kaikki vaatteet mustia tai tummansinisiä.

Paivan-asu-kesa-2020

Paivan-asu-itsetehdyilla-vaatteilla-2

Viinijarvi-paivan-asu-hameella

Tämä kietaisupaita on ihana mihin vuodenaikaan tahansa ja pehmeä matsku on miellyttävä päällä. Yllä olevasta kuvasta näkee myös printin paremmin, on se niin kaunis! Tänä kesänä on itselleni työn alla muutamia ihania vaatteita, laatikollinen ihania kankaita odottaa leikkaamista. Tarkoituksena olisi tehdä käyttövaatteita pääosin, mutta haluan tehdä myös juhlamekon syksylle ja olisi mukavaa maalata itse kuviointi johonkin takkiin, oli sitten farkkua tai nahkaa. Katsotaan mitä sitä keksisikään, kangas- tai nahkamaalit pitää hakea ensin! Samalla myös akryylimaalit vanhan harrastuksen elvyttämistä varten, jos aika riittäisi taas maalaamiseen.

Viinijarvi-paivan-asu-nahkahameella

Pitsikengat-peeptoe-karjella

Paivan-asu-itsetehdyilla-vaatteilla-blogi

Paivan-asu-nahkahameella-4


Vaaleanpunaiset-korkokengat

Tämä kokonaisuus voisi olla Juhannus- asuni, toki kelistä riippuen. Pellavahame voisi olla myös ihana jussina, pellava on niin hengittävä materiaali. Katsotaan mitä keksin, ainakin kauniin meikin haluan tehdä ja käyttää vähän värejä sekä meikissä, että asussa. Kenkien pitää olla kuin karkki ja tämä korilaukku voisi olla huippu viikonloppuna!

Aivan ihanaa Juhannusta teille kaikille ruutujen toiselle puolelle! Pitäkää huolta läheisistänne, ottakaa rennosti ja nauttikaa säästä. Käykää myös blogia lukemassa rauhallisen hetken tullen - ajastan tässä samalla postauksia loppuviikollekin.

Paivan-asu-kotimaisella-nahkatakilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)