perjantai 19. kesäkuuta 2020

Haaste Juhannukseen - vastaa sukunimen ensimmäisellä kirjaimella

Bongasin jonkin aikaa sitten Optimismia ja Energiaa- Katjan blogista haasteen, jossa vastataan haasteen kohtiin käyttämällä oman sukunimensä ensimmäistä kirjainta. En valitettavasti löytänyt häntä, joka haasteen on laittanut alulle, mutta tässäpä vastauksia h- kirjainta käyttämällä ja haasteessa kirjoitetaan ensimmäinen asia, joka tulee mieleen tällä alkukirjaimella. Kokeilkaahan tätä Juhannuksena tuttavien ja kavereiden kanssa, ainakin h- kirjain oli aika haastava. Oma tyttönimeni ja nykyinen sukunimeni alkavat h- kirjaimella, muutin sukunimen mieheni sukunimeen naimisiin mennessä ja minusta on ihanaa, että meillä kolmella on sama sukunimi.

Utran-saaressa-paivan-asu-mustalla-neulehameella-4

T- paita - Monton
Neulehame - Guess
Korkokengät - Bianco
Laukku - Cobblerina

Kuvat; Tanja Räty

Mustavalkoinen-asu-midihameella-3

Bianco-kiiltonahkaiset-korkokengat-15


VAATE:

Hame! Lempivaatteeni kesäisin ja talvisin, oikeastaan kaikkina vuoden aikoina. Helmat ovat ihania ja joskus on ihana käyttää myös niin kapeita hameita, että vartalo näkyy selvästi. Hameissa on myös se hyvä puoli, että leveämmässä hameessa liikkuminen ja esimerkiksi kiipeäminen (oi kyllä, joskus pitää kiivetä hame päällä :D) on helpompaa kuin farkuissa tai vastaavissa housuissa, jonka lisäksi hametta voit pitää joko vyötäröllä tai hieman alempana. Hameet ovat naisellisia ja kauniita, erilaisia malleja ja pituuksia löytyy rutkasti. Käytän yleensä aina hameita tai mekkoja, housuja käytän moottoripyöräillessä ja välillä myös tanssitunneilla. 


JUOMA:

Heineken- olut? Apua, mikä muu alkaisi h-kirjaimella? Heineken- olut menee, jos on pakko, mutta parasta on kotimainen Sandels ja tsekkiläiset oluet. Kaipaan hirveästi erästä tsekkiläistä olutta, jota ei myydä Suomessa, mutta oli varmaan paras olut mitä olen koskaan juonut. Jos nyt voi siis sanoa, että jotain juomaa kaipaa, haha. Tuo olut tuli vastaan Prahassa junaravintolassa, jossa pienoismallijunat tuovat juomat pöytiin. Tykkään maistella myös pienpanimoiden oluita ja pitäisikin Joensuussa käydessä piipahtaa hakemassa muutamat oluset testattavaksi.

Asu-valkoisella-t-paidalla-blogi-5

Bianco-kiiltonahkaiset-korkokengat-13

Asu-valkoisella-t-paidalla-blogi-monton


PAIKKA:

Helsinki. Ihan ok kaupunkina, mutta keskusta on pirstaleinen ja vähän epälooginen. Hirveästi mukulakatuja, joihin korkolaput jäävät kiinni, ellei ole varovainen. Ei herätä sen kummemmin tunteita, mutta paras juttu on se, että Helsingistä löytyy putiikkeja ja kauppoja mitä täällä ei ole. Muuten pääkaupunkiseudulla Espoo miellyttää enemmän ja on tullut tutummaksi. Monet ovat kyllä muuttaneet työn perässä Helsinkiin tai muualle pk- seudulle, saa nähdä joutuuko joskus itsekin harkitsemaan asiaa, sitähän ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta Pohjois- Karjalassa on hyvä asua, on tilaa, omaa rauhaa ja talot ovat järkevän kokoisia, hintatasokin on järkevällä tasolla verrattuna pääkaupunkiseutuun.

Asu-valkoisella-t-paidalla-blogi

Bianco-kiiltonahkaiset-korkokengat


RUOKA:

Hernekeitto, se on hyvää ja on helppoa tehdä, kun laittaa illalla herneet likoamaan. Teen aina hernekeittoa liikaa, se tulee kattilasta yli ja yleensä ruokaa tehdessä tulee tehtyä ylimääräistä, kun on suuresta perheestä. Tuleepahan paljon keittoa aina kerralla! 


ELÄIN:

Hukka. Susia on täälläpäin nähty aika kiitettävästi, mutta onneksi eivät ole pihaan tulleet.

Utran-saaressa-paivan-asu-blogiin-2

Utran-saaressa-paivan-asu-mustalla-neulehameella-6

Bianco-kiiltonahkaiset-korkokengat-6


KUKKA:

Hortensia, ainoa mikä tulee mieleen, mutta en muista miltä ko. kukka näyttää. Tykkään aika monista kukista, mutta suosikkejani ovat pionit, tulppaanit, krysanteemit ja ruusut.

Asu-valkoisella-t-paidalla-blogi-Monton-2

TYTÖN NIMI:

Isosiskoni etunimi alkaa hoolla, ensimmäinen mieleen tullut. Erikoinen, ei kovin usein törmää missään, mutta en sitä täällä blogissakaan julkaise. 


POJAN NIMI:

Hessu, mieheni kummisedän lempinimi. Näihin kahteen nimikohtaan ei itseasiassa ollut mielessä mitään sellaista nimeä, minkä antaisimme omalle lapselle, aika monet perinteisemmät nimet alkavat h- kirjaimella. Meidän muksulle oli neljä eri nimivaihtoehtoa mitkä kävivät molemmille, kaksi niistä valittiin hänelle ja yksi nimivaihtoehdoista on nykyään hänen serkkupoikansa nimi. :) Tytölle olisi ollut myös kaksi nimeä valmiina. 


AMMATTI: 

Hieroja, yhden parhaan ystäväni ammatti. Pitäisikin käydä hierojalla, niskat ovat aivan jumissa tietokoneella ja ompelukoneella työskentelyn jäljiltä. En itse voisi kuvitella itseäni hierojaksi, enkä esimerkiksi sairaanhoito- tai kauneusalalle tai muulle, missä ollaan tavallaan liian "iholla". Ravintola- ala on myös ehdoton ei, enkä allergioiden vuoksi voisikaan olla alalla. Onneksi on ammattilaisia näillä aloilla, jotka nauttivat työstään, hatunnoston paikka! Monia ammatteja tarvitaan, tärkeitä kaikki kulttuurista hoitoalaan ja siitä puhtaanapitoon.

Bianco-kiiltonahkaiset-korkokengat-mustat

Utran-saaressa-paivan-asukuvaus-2

Asu-valkoisella-t-paidalla-blogi-Monton-1

Utran-saaressa-paivan-asu-valkoisella-paidalla


KUVAUS HENKILÖSTÄ:

Hauska, höpsöttelijä ja huumorintajuinen. Ihania piirteitä, elämää ei pidä ottaa liian vakavasti. Nämä kolme kohtaa sopivat lapseemme, ihana huumorintaju, heittäytyjä- luonne tietyissä asioissa ja ymmärtää hyvin sarkasmia! Huolettomuus on myös kiva piirre, kun se on sellaista järkevää huolettomuutta ja hetkessä elämistä. 


JOKA KODISSA:

Hammasharjat, huoneet, hella, hattuhylly. Aika paljon tulee mieleen mitä kaikkea h- kirjaimella alkavaa kodeista löytyy.

Keksitkö kaikkiin kohtiin vastauksen oman sukunimesi alkukirjaimella? 

2 kommenttia:

  1. Lueskelin tämän jo viikonloppuna phonella, mutta nyt oli pakko sitten tulla ihan taas koneella kommentoimaan :) Tosi kiva haaste, taidan napata tän omaankin blogiin! Ainakin tätä lukiessa jo vähän mietiskelin omalla sukunimen kirjaimella alkavia vastauksia näihin ja kyllä se vähän haastavalta tuntui.. Etenkin kun yritti keksiä sellaisia asioita, mistä itse pitää :D Upeita kuvia tässä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla ja huippua, että tulit vielä koneella kommentoimaan! <3 Nappaa ihmeessä, tätä oli mielenkiintoista tehdä ja siulla on varmaan haastavampaa keksiä vastauksia näihin. :D Haha, sepä se! Kiitos paljon, näistä kuvista pidän itsekin todella paljon. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)