lauantai 6. kesäkuuta 2020

Kesän bucket list - mitä tehdä kesällä 2020?

Tilanne maailmalla on edelleen melko erikoinen, mutta pakko on hieman miettiä, mitä kaikkea haluaisi kesällä tehdä niin itsekseen, perheen kuin ystävienkin kanssa. Voisin myös itselleni ottaa nämä tavoitteeksi ja katsoa sitten loppukesästä tai syksystä miten monet ovat toteutuneet kesän aikana! Postauksen kuvissa näkyy kesäinen asu, joka kuvattiin Komperon kivisilloilla jo tovi sitten äitienpäivän tienoilla. Toukokuu meni kyllä hurjaa vauhtia, vähän liiankin nopeasti.

Asukokonaisuus-nahkahameella-blogiin

T- paita - Ted Baker
Nahkahame - Rokita
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Laukku - DKNY
Sukkikset - DIM Fashion (Sokos)
Korkokengät - Minna Parikka
Kaulakoru - Kalevala Koru

*Saatu blogin kautta. 

Kevat-tyyli-2020-tyyliblogi

Minna-Parikka-Pfeiffer

Festarit peruntuivat epidemian takia, mutta olisi aika mukavaa käydä vaikka jollain yksittäisellä keikalla tai katsoa vaikkapa livekeikkaa verkossa kotisohvalta käsin. Ainakin Battle Beastilta on tulossa livestream- keikka, jonka voisi katsoa kesäkuun loppupuolella. Ensi vuonna pääsen tämän vuotisilla lipuilla Kuopiorockiin, siellä vaikuttaa tulevan aika yhtä hyvä kattaus kuin tänä vuonna olisi ollut!

Kesällä pitää suosia ulkosaunaa, siinä on aina oma tunnelmansa ja nyt auringonlaskut näkyvät ulkosaunan ikkunasta. Ulkosauna siirrettiin viime kesänä uudelle paikalle, joka toimii paljon paremmin kuin entinen ja esiin kaivettu kallio näyttää upealta. Hetki rauhassa ilman puhelimia, sähköjä tai muutakaan tekee hyvää kenelle tahansa, kun nykyään pitäisi olla 24/7 saatavilla. Siitä syystä olenkin viime aikoina jättänyt ihan tietoisesti puhelimen sisälle tai laittanut kiinni, ettei puhelinta tulisi vilkuiltua jatkuvasti ja tietokoneenkin avasin tänään pitkästä aikaa.

DKNY-laukku

Kompero-asu-valkoisella-paidalla

Korkokengat-Minna-Parikka

Olen ajellut paljon moottoripyörällä ja nautin siitä älyttömästi. Kesällä haluan treffata ystävääni Mariaa ajamisen merkeissä, mutta myös muiden tuttujen kanssa tulee varmaan ajettua, mikäli aikataulut kohtaavat. Pikkusiskon kanssa mietittiin, että hän lähtee joskus mukaani, kun hän ei pääse enää isän moottoripyörän kyytiin. Toiveissa olisi verkostoitua enemmän motoristien kanssa ja haluaisin käydä jossain pidemmälläkin jossain välissä, mutta missä? Pietarsaari on ensimmäinen paikkakunta, mikä tulee mieleen, mutta katsotaan minne tulee lähdettyä. Sinnepäin mennessä ainakin tiet olisivat suurimmilta osin kunnossa, eikä mahdotonta reikäleipää kuten eräällä eilen ajamallani pätkällä.

Kesään uiminen kuuluu vahvasti ja pitäisikin käydä talviturkki heittämässä! Haluan myös käydä uimassa mökillä ja käydä naku- uinnilla kesäisenä yönä. Olisi ihana löytää jotkut ihanat keltaiset tai oranssit bikinit, jotka sopisivat ihoni sävyyn. Paljuilu on myös pop, haetaan omalle porukalle palju vuokralle viikonlopuksi piakkoin ja kutsuin ystäväperheen rentoutumaan meille viikonlopun aikana.

Kesällä haluaisin opetella jotain uutta ja se toteutuukin - aloitin tänään twerkkauskurssin verkossa! Omia lajejani ei ollut saatavilla, mutta kokeillaan sitten twerkkauksen online- valmennusta. Joskus on hyvä lähteä omien mukavuusalueidensa ulkopuolelle, saa nähdä jääkö twerkkaus muiden tanssien oheen itselle vai jääkö vain yhteen kurssiin. :)

Viinijarven-Komperossa-kuvaamassa

Tänä kesänä aion kuvata upeita auringonlaskuja, hetkiä perheen ja ystävien kanssa sekä paljon asuja tietenkin. Haluaisin kehittyä kuvaamisessa paremmaksi ja kokeilla erilaisia kuvauskikkoja sekä tuote-, että asukuvissa. Moottoripyöräilyä ja reissuja pitäisi kuvata enemmän, yleensä tulee otettua pikaräpsyjä sieltä täältä. Tänä kesänä voisimme moottoripyöräillä enemmän yhdessä mieheni kanssa.

Lukeminen on yksi kehittävimmistä harrastuksistani ja lukemiseen pitää kesällä panostaa. Mikäs sen parempaa kuin puutarhapenkillä loikoilu hyvän kirjan kanssa? Lapselle pitää myös lukea enemmän kirjoja tänä kesänä.

Kesällä haluan myös oppia päästämään irti joistain ajatusmalleista, jotka voivat välillä rajoittaa omaa elämääni tai vaikuttaa fiiliksiini negatiivisesti. Tämä onkin jo hyvällä mallilla, mutta pientä työstöä vaatii ja hippusen rohkeutta myös.

Minna-Parikan-Pfeiffer-korkokengat

Kesällä haluan myös pelkästään olla, tehdä mitä haluan ja olla olematta saatavilla 24/7. Aina ei tarvitse olla saatavilla ja harvoin mikään asia on minuutin päälle tai edes tunnin päälle, että se vaatii reagoinnin heti. Viime aikoina minulla on ollut melko kuormitettu olo ja se on ihan luonnollista, kun itsellä on monta rautaa tulessa aina. Tämän lisäksi olen aika tunnollinen ja käsittelen edelleen surua isäni menettämisestä joinain päivinä enemmän, joinain vähemmän. Välillä tuntuu, että pitäisi revetä joka suuntaan ja antaa koko ajan enemmän itsestään, vaikka ei se ihan niinkään mene. Eikä se ihme olekaan, jos tuntee olonsa kuormittuneeksi henkisesti ja olenkin yrittänyt ottaa tilaa, joustaa tunnollisuuden kanssa ja näin edespäin. Olen myös pyrkinyt näkemään ystäviäni enemmän, mikäpä lataisi akkuja paremmin kuin hyvä seura ja mielenkiintoiset keskustelut?

Minusta olisi mukavaa järjestää kesällä jotkut juhlat, jos vaan on mahdollista. Kelin salliessa saa toki ulkonakin vietettyä aikaa porukalla, mutta saa nähdä. Ainakin sitten syksyllä ne kolmekymppiset järjestetään ystävän kanssa, ellei epidemiassa tule muutosta tai toista aaltoa. Näillä mietteillä viikonlopun viettoon - ihanaa viikonloppua, muistakaa ottaa aikaa itsellenne!

Paivan-asu-nahkahameella-takaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)