sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Kesäinen asu topilla ja minihameella

Tämä asu oli niin kesäinen ja kepeä, että tämän julkaiseminen sopii erittäin hyvin hellepäivälle. Tänään on mielettömän lämmin päivä tuulesta huolimatta ja kirjoittelen tätä postausta autossa - olemme menossa Juukaan, sillä kaikki kuusi sisarusta ovat kerrankin samaan aikaan paikalla. Ilmastointi ei autossa toimi, joten kiitettävän lämmintä on, vaikka kaikilla kolmella onkin viileät juomat tuomassa helpotusta lämpöön raollaan olevien ikkunoiden lisäksi. Tämä on sitä kesää ja kesän ajoreissujen iloja ennen ilmastoinnin fiksaamista. Pääasia, että pääsemme turvallisesti perille ja takaisin kotiin!

Kesamuoti-2020-toppi-ja-hame

Toppi - Esprit
Nahkahame - Rokita
Laukku - Cobblerina
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Korkokengät - Minna Parikka

*Saatu blogin kautta.

Kuvat; Tanja Räty

Asuinpiraatio-kesa-2020

Minna-Parikan-pfeiffer-korkokengat

Bloggaaja-tyyli-kesa-2020

Näistä kuvista ja tästä asusta tulee ainakin itselleni kesäfiilis! Rakastan miten luonto on herännyt nyt henkiin täällä Pohjois- Karjalassa - pellot ovat täynnä voikukkia, pihalle nousee orvokkeja ja tulppaaneja, nurmikonleikkuusta tuleva tuoksu on ihana ja sateen jälkeen on helpompi hengittää. Takkeja ei ole tarvinnut moneen päivään ja uiminen alkaa houkuttaa päivä päivältä enemmän. Maa ei ole enää litimärkä ja mutainen, vaan voi huoletta laittaa satiinikengät jalkaan.

Paivan-asu-minihameella-ja-topilla

Kesamuoti-2020-blogi

Minna-Parikan-kengat-Pfeiffer-mint-leo

On myös ihana nähdä, miten kylät ja kaupunki alkavat heräillä rajoitusten purkamisen jälkeen. Terasseilla ja ravintoloissa on todella paljon ihmisiä, mutta jo pelkästään ruokakaupassa huomaa eron esimerkiksi kuukauden takaiseen. Pienemmätkin liikkeet alkavat olla auki vähän pienemmillä aukioloajoilla ja mielenkiinnolla odotan tilanteen normalisoituvan. Itse en ole vielä terassille ehtinyt, mutta olen istuskellut kotona kallioilla kylmän juoman kanssa ja keskittynyt hetkeen luonnon äärellä. Vapaammat rajoitukset tarkoittavat myös sitä, että päästään näkemään ystäviä enemmän ja työmäärät alkavat lisääntyä monella alalla, mikä on huippu juttu Suomen talouden kannalta! Kesä on tuonut kauppoihin myös enemmän kotimaisia tuotteita valikoimiin kasviksista lähtien ja kohta pääsee marjakaupoille taas.

Cobblerinan-laukku

Tyyliblogi-Suomi

Paivan-asu-tyyliblogiin-Pohjois-Karjala

Kotimainen-nahkalaukku-Cobblerina

Kesä on tähän mennessä ollut melkoisen lämmin ja on ihana pukeutua kevyesti, käyttää mitä kenkiä tahansa ja jättää takit kotiin. Tästä se taas lähtee, ihana ja inspiroiva kesäpukeutuminen. Joko teillä lukijoilla on kesäfiilistä ja mikä on parasta kesässä?

Minna-Parikka-Pfeiffer-kengat

Asu-Espritin-topilla

4 kommenttia:

 1. Mukavan kesäinen asu ja kuvia ♥
  Vaikka vähän vielä hirvittääkin, niin on se kyllä tosiaan kiva nähdä, että pikkuhiljaa elämä palaa normaaleihin uomiinsa, liikkeet aukeavat ja tartuntojen määrä on jo melko vähäinen. Sormet ristissä, että tällä selvittiin eikä enempää tule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo, sanoppa muuta. Siellä etelämpänä tilanne on kyllä ollut koko ajan huomattavasti vakavampi kuin täällä, Itä- Suomessa ei ole enää ollut tartuntoja pitkään aikaan ja Joensuussa ei lähes kahteen kuukauteen enää. Ihan hyvä, että tilanne rauhoittuu sen verran, että Suomen talous pystyy elpymään hieman, vaikka todella moni pienyrittäjä lopettikin liiketoimintansa koronan takia. Niinpä, pidetään peukkuja, että tilanne pysyy hallinnassa jatkossakin! :)

   Poista
 2. Ihania kesäkuvia ja tekstistäkin huokui kunnon kesävibat ;) Täällä ollaan myös ihan fiiliksistä tästä kunnon kesän tulosta ja siitä, että luonnon lisäksi ihmiset alkaa herälemään <3 liekkö hyvä vai huono juttu sitten se että joka paikka on täynnä ihmisiä :D Niin ja mikä on parasta kesässä? En osaa päättää, kaikki! Mä vaan rakastan tätä aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä ollaankin kesäfiiliksillä liikenteessä! :) <3 Ihania aurinkoisia päiviä on ollut, tykkään. ^^ Haha, joo, talvella ei näy ketään missään eikä kukaan lähde minnekään. Nyt sit on enemmän porukkaa liikkeellä ja varsinkin, jos terassikelejä sattuu olemaan. Ihana, kun sie oot noin kesäihminen! <3 <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)