keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Mikä minua inspiroi juuri nyt?

Viime aikoina mieli on pursunnut inspiraatiota pukeutumiseen, bloggaamiseen, töihin ja ylipäänsä elämääni. Mikäs minua niin inspiroi? Tässä postauksessa kerron pääpointit, mistä olen viime aikoina ammentanut inspiraatiota ja mitkä asiat ovat saaneet mielen pursuamaan uusia asioita, suunnitelmia ja hyvää oloa. Kuvissa on päivän asu, josta pidän todella paljon ja jossa viihdyin todella hyvin.

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-3

Trenssi - H&M
Paita - Marc O´Polo
Midihame - Guess
Saappaat - Bullboxer
Hapsulaukku - Ompelimo Rokita

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-5


Vihreän eri sävyt 


Vihreä on yksi lempiväreistäni ja pidän erityisesti murretuista sävyistä vihreän osalta, mutta myös metallinhohtoisesta vihreästä ja vaaleanvihreästä. Myös minttu on sävynä omaan mieleeni. Näissä asukuvissa paidan vihreä sävy on täydellinen ja pidän myös siitä, että silmäni ovat vihreät. Vihreästä olen innostunut nyt viime aikoina entistä enemmän, kaunis ja ylellinen väri.

Nahka 


Nahka on materiaalina klassikko, joka kestää vuosikymmeniä käyttöä. Henkilökohtaisesti nahka on yksi lempimateriaaleistani juurikin kestävyytensä, tuntunsa ja mahdollisuuksiensa vuoksi. Lisäksi Suomessa käsiteltyä nahkaa saa kukkakuvioisena, metallinhohtoisena, kolmiulotteisella pinnalla tai sileänä ja mokkaisena.

Työ, asiakkaat ja heidän tyylinsä


Olen päässyt tekemään niin ihania vaatteita, että ei oikeasti voi olla inspiroitumatta! Aivan mahtavia takkeja, jakkupukuja ja arkivaatteita valmistaessa inspiroituu valmistamaan itselleenkin uusia laadukkaita vaatteita.

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-12


Avaruus ja yön kauneus


Olen ollut kiinnostunut avaruudesta lapsesta asti ja silloinhan me katsoimme isän kanssa taivaankappaleita kaukoputkella. Öinen tähtitaivas on niin kaunis, täysikuu valaisee koko tontin ja viereisen metsän, mutta myös kovan pakkasen narskuessa kengän alla ja hengityksen höyrytessä voi tuntea elävänsä. Niin hiljaista, niin kaunista.

Aurinkoiset päivät ja kovat pakkaset


Myös aurinkoiset päivät antavat virtaa ja on ihanaa kun valoa riittää. Erityisesti kuvaaminen inspiroi aina auringon paistaessa, mutta auringon näkyminen talvella vaatii myös pakkasia. Eipä haittaa, sillä valoisuus on pääasia! 

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-10


Kevät


Kohta on kevät! En malta odottaa puihin puhkeavia lehtiä, lumien sulamista, paljasta tietä ja takkien jättämistä eteiseen. Keväällä usein myös aurinko paistaa usein, joten valoisuutta odotan todella paljon ja kuvaamisen helpottumista niin, että voi käydä kuvaamassa illallakin helposti. Myös avoimien kenkien käyttöä odotan innolla, erityisesti kultaisten Guccin sandaalien käyttöä odotan niin kovasti!

Outfit_Style_Midiskirt_Guess

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-14


Rauhalliset kahvitauot


Hiljaisista ja rauhallisista kahvitauoista saan virtaa päivään ja hetken mietintätauon, joka auttaa ajatuksia virtaamaan. Nämä ovat välillä vähän harvassa, kun lapselle usein tulee jano, nälkä tai joku muu hätä heti kun istahdan kahvikupin kanssa pöydän ääreen.

Kirjoittaminen


Otin itselleni koulussa kursseihin kirjoittamiseen liittyviä kursseja suomeksi ja englanniksi. Haluan kehittyä kirjoittamisessa ja saan kirjoittamisesta itselleni paljon, sillä se on tapa jäsennellä ajatuksia ja uppoutua johonkin aiheeseen. Kirjoittaminen on tällä hetkellä yksi inspiroivimmista asioista arjessani! 


Saksankielen opiskelu


Kielien opiskelu on muutenkin mukavaa, mutta innostuin saksankielestä enemmän kuin odotin! Tämän kurssin jälkeen on varmasti alkeet hallussa, sillä kokonaisuus on erinomaisesti suunniteltu ja erilaiset oppimistavat huomioitu kurssin tehtävissä. 

Kynähameet


Voiko olla sensuellimpaa vaatekappaletta? Kynähameet ovat ihanan naisellisia, kauniita ja monikäyttöisiä töissä sekä vapaalla. Tykkään todella paljon ja haaveilen tällä hetkellä nahkaisesta kynähameesta, jossa olisi halkio toisella puolella edessä. Sain myös mieheni äidiltä käytetyn nahkatakin, jonka meinasin pilkkoa palasiksi ja koota uudelleen midimittaiseksi kynähameeksi. 

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-11

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-9

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-8


Laventeli ja liila 



Kaksi ihanaa värisävyä lisää - nämä ihastuttavat hempeän vaaleanpunaisen lisäksi ja varsinkin pastellisävyisinä!

Hapsut 



Hapsut ovat keväällä muodissa taas ja olenkin ollut jo yli vuoden ajan hapsuihin ihastunut uudelleen pitkän ajan jälkeen. Hapsujen liikkuvuus näyttää mahtavalta videoilla ja tietysti käyttäessä, joten hapsulaukut, tupsut ja yksityiskohdat vaikkapa takeissa tai hameen helmassa ihastuttavat. Seuraavaan nahkatakkiini tulee hieman hapsuja, sitä odotellessa!

Outfit_Style_Midiskirt_Guess-13

Mikä teitä lukijoita inspiroi juuri nyt? 

4 kommenttia:

  1. Ihania inspiraation lähteitä! <3 Aurinkoiset päivät ovat kyllä ihania, mutta itteeni taas haittaa se pakkanen:') Kuten ollaankin puhuttu..:D Mulla olisi hirvee inspis pukeutua kun katsoo Pretty little liarsia, mutta hittovie kun eihän niitä asuja tarkene nyt käyttää.:D Odotankin nyt kovasti kevättä, silloin inspiroituu enempi ja ei ehkä oo niin tympee fiilis mitä mulla nyt koko ajan ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata! <3 Aurinkoiset päivät ovat ihania ja saa niin paljon virtaa arkeen. :) Muutenkin kovilla pakkasilla autolla ajaminenkin on mukavaa, kun ei ole niin liukasta. Haha, ollaan kyl tuumailtu tätä aihetta aika paljonkin. :D Joo, PLL:ssa on kyl kivoja asuja ja mielenkiintoisia yhdistelmiä, inspiroiva ohjelma pukeutumisen kannalta kuten Gossip Girl:kin on. Sieltä se kevät tulee, innolla odotan itsekin, kun ei tarvi sit pakkautua niin paljon ja ei tarvii muksullekaan pukea hirveästi päälle. :D

      Poista
  2. Ainakin väriltään meni sitten oikeaan osoitteeseen se laventeli kangas. :D Vaikka muuten se tahtoo olla sellasta matskua, etten käytössä keksi sille muuta kun päällystää pitsillä isoksi hartiahuiviksi sen liilan iltapuvun kanssa? Se väri on kyllä ihana sulla. Käytin värjäyksessä vähän aikaa sitten violetin satsin ja siinä myös yksi tuunattava neule, niin se on nyt sitten juurikin tuommoinen laventeli. :) Se on kyllä piristävä väri, ei varmaan 90-luvun jälkeen oo tullu käytettyä. :) Tällä hetkellä inspiroivat pitsit. Löysin myös antamasi pellavatilkut ja näpräsin niiden kanssa eilen ennen nukkumaan menoa. Taisin antaa sulle myös sen metallin hohtoisen vihreän kangaspalan, joka jäi häistä yli? Hyvä niin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meni kyllä! ;) Voisihan sitä käyttää ruusukkeiden tekemiseen johonkin överiin pukuun tai tyllihameeseen. ^^ Kiitos paljon! :) Laventeli on upea sävy, rakastan. Jotenkin noi pastellit (v.pun, minttu ja liila) on niin helppoja yhdistettäviä sävyjä muiden sävyjen kanssa, et mielellään käyttää. Joo, annoit kyllä - saa nähdä mitä mie siitä keksin! :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)