torstai 14. kesäkuuta 2018

Miun vapaa- aika puhelinkuvina

Pidin juuri pari päivää vapaata töistä ja samalla tuli kuin huomaamatta oltua poissa sosiaalisesta mediasta. Meillä oli kavereita kylässä ja yökylässä, grillattiin yöllä ja vaihdettiin kuulumisia pitkän kaavan kautta. Tässä postauksessa näytän teille hieman, mitä teen vapaa- ajallani ja millaisia kuvia puhelimeen on kertynyt, jotka eivät ole päässeet tänne blogiin ja osaa en ole laittanut edes Instagramiin. Tästäpä se siis lähtee, näitä asioita täällä tehdään vapaa- aikana ja kun lapsi on hoidossa.

Nahkanayte_crocoprint
Kromipinnan ja krokokuosin yhdistäminen onnistui, on juuri sellainen kuin mielikuvissani! 


Festarivaatteiden suunnittelu myös itselleni


Sain nahkatehtaalta näytepalan eräästä nahasta, jossa on yhdistettynä kahden eri nahan viimeistelyt ja se onnistui! Tätä oli pakko kysyä tehtaalta, että onko mahdollista toteuttaa käytännössä kromipintainen ja krokokuviollinen nahka. On se, eli tilasin omiin vaatteisiin kultaista krokokuosista nahkaa ja festareilla sitten säihkyn kilpaa auringon kanssa.

Jokiasema_Joensuu
Jokiasemalla oli tiistaina loistavat terassikelit tuulta lukuunottamatta. 


Terassilla käyminen, ulkoilu, yökyläily ja grillaaminen kavereiden kanssa


Kun kerrankin aurinko paistaa, niin siitä kannattaa nauttia vaikkapa ulkoilun tai edes terassilla istumisen merkeissä. Käytiin terassilla kaverin kanssa ja viikonloppuna yritimme käydä terassilla Joensuussa, mutta lähes kaikki paikat olivat kiinni. Sama juttu ravintoloiden kanssa, pelkät pikaruokapaikat olivat auki. Yökyläily ja grillaaminen kavereiden kanssa on myös mukavaa, ehtii vaihtaa kuulumiset kunnolla eikä tarvitse hosua ja miettiä, että myöhästyykö nyt jostain vai ei. Sitäpaitsi, hyvä ruoka - parempi mieli.

Moottoripyoraily_bikers
Yksi parhaimmista harrastuksista on moottoripyöräily ja tällä suunnalla olisi hieman motskakuumetta ilmassa... Remontit tosin taitaa mennä uuden pyörän edelle, mutta joskus sitten voisi alkaa katsoa kyykkyjä vähän sillä silmällä! 


Moottoripyöräily


Yksi parhaimmista kesäharrastuksista, jossa voi nauttia rauhasta, maisemista, nopeudesta ja joskus myös seurasta, jos kaverina on joku muu moottoripyöräilyä harrastava. Tämä on yksi rentouttavimmista harrastuksista ja kyllä mieli lepää, kun ajelee joko huvikseen tai sitten paikasta A paikkaan B. Käytiin tuossa jokin aika sitten erään kaverin kanssa Juuan Paalasmaalla ajelemassa ja kieltämättä kaverin kanssa ajamisessakin on etunsa!

Paalasmaa_Juuka
Paalasmaa on yksi kauneimmista paikoista Juuassa, kannattaa käydä täällä ajamassa saarien läpi ja pysähtyä vaikka piknikille kallioille. 


Kawasaki_Ninja
Tämän kuvan otin auringon laskiessa todella tuulisena päivänä, pitkästä aikaa ajoin noin tuulisella kelillä. 


Paalasmaa_Juuka_Kalliot
Istuskeltiin kallioilla Paalasmaalla ja vaihdettiin kuulumisia kaverin kanssa - ihana hiljaisuus ja mukava nähdä pitkästä aikaa! 


Yllättävät lahjat ja vapaa- aika puolisolta


Sain viime viikonloppuna aviomieheltäni ruusun, pitsaa, olutta ja yllättäen myös lapsivapaata töiden tekemistä varten, kun perheen miespuoliset lähtivät autoremppaa tekemään. Ilahdutti ja tavallaan tämä setti oli juuri sitä mitä tarvitsinkin - hemmottelua, työrauhaa ja yllätyksen!

Ruusu_punainen

Korjausideat_Paita
Paita sai aika paljon jatkoaikaa, kun purkautumaan lähteneet osiot pysyvät perhosaplikaatioiden liiman alla purkautumatta lisää. Hyvä vinkki, jos paidassa tai muussa vaatteessa on pieni reikä! 

Vanhojen vaatteiden paikkaaminen


Erääseen projektiin tuli aplikoituja perhosia aika paljon ja niistä pari käytin kirppikseltä löydettyyn paitaan, jossa alkoi kahdesta kohdasta neulos purkautua. Ei purkaudu enää ja paitaa koristaa nyt kolme vaaleanpunaista perhosta! Lapsi halusi myös yhteen omaan paitaansa perhosen, joten sekin kiinnitettiin paikoilleen.

Syreenit_koti
Otimme lapsen kanssa ihanasti tuoksuvaa syreeniä sisällekin, nämä koristavat olohuonetta ja voisin käydä tänään nappaamassa tuoreemmat niiden tilalle. 

Pariskunta_vapaa_aika_kesa
Ainoita kuvia siitä, kun meillä oli kavereita kylässä - oli mukavaa ja puhelin unohtui lähes täysin! *Aviomieheni aurinkolasit ovat blogin kautta saadut.  

Ostosten suunnittelu


Sain Instrumentariumilta lahjakortin yhteistyön myötä ja katsoimme vapaalla, mitkä aurinkolasit sillä ostetaan kun menemme seuraavan kerran kaupungille. Etukäteen kun tietää mitä haluaa, niin on helppo näyttää puhelimesta, että näitä tultiin hakemaan.

Paljon muutakin toki tulee tehtyä vapaa- ajalla, mutta tässäpä nämä, mistä olen ottanut kuvia ja mitkä tulivat ensimmäisinä mieleen viimeisimmiltä vapaa- ajan vietoilta. Lapsen kanssa tulee myös vietettyä vapaa- aikaa eri tavoin, mutta ne kuvat ja videot pysyvät ihan lähipiirissä somen sijaan. Mitäs kaikkea te teette kesällä vapaapäivinä? 

10 kommenttia:

  1. Most people do work and business with a cell phone.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes, and this post was about free time and pictures of my free time, which is told in the title of this text. :) Everyone I know, uses phones at free time too and some of us have even separated phones for work and personal use like me.

      Poista
  2. Ihanan rento postaus ja phonekuvat pitäisi itsekin muistaa, sillä onhan nykyään laatu niin hirmuisen hyvä niissäkin. 8) Tällaiset päiväpoustit onkin ehkä helpoin räpsiä phonella :) Ihana tuo krocokuosi ja sitten nuo perhoset tuossa neuleessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! :) Arvelin, josko vaihteeksi vähän rennommalla otteella laittaisi kuvia ja postausta tänne blogiin. :) Joo, on kyllä pääosin, mut kuten joistain kuvissa huomaa, niin joissain tilanteissa ei ihan samaa laatua saa kuin kameroilla. Samaa mieltä olen miekin, vaikka tulossa on kyllä järkkärilläkin kuvattua My day- postausta. Kiitos, mie just sain nahkatehtaalta kuvan omistani ja ne on vielä täydellisemmät kuin tuo näyte! <3 Perhosia on nyt varmaan noin sata kappaletta, keijuteemaiset kuvaukset tulossa. ;)

      Poista
  3. Kiva postaus ja ihania kuvia! Nyt on ollut aika huippukelit moottoripyöräilylle! :-)
    Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) :) On ollut kyllä huippukelit viime aikoina, aivan ihanat säät ja tänäänkin meinasin käydä ajamassa, mikäli keli pysyy näin aurinkoisena. Kiitos samoin sinne! <3

      Poista
  4. AA, nää on siis niitä "keijuperhosia"? :) Mulla menee sit tekoripset sävysävyyn, joita olin aiemmin miettinyt.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä ovat - aivan ihania, näitä tuli vähän hempeämpänä ja muutama paketti monivärisiä. :) Ihana kuulla! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)