keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Viikon parhaimmat top 7 ja päivän asu sinisillä verkkosukkahousuilla

Tämän kertaisella asukuvaamiskerralla tuli hieman yllätyksenä, miltä sähkönsiniset verkkosukkahousut näyttävät kuvissa. Livenä vaikutelma ei ole ihan samanlainen tai ainakaan en ole sitä huomannut. Aika erikoinen yksityiskohta, kun muu asu on mustaa ja pinkkiä! Asusta kertomisen sijaan kerronkin tässä postauksessa viimeisimpiä asioita arjesta, jotka ovat olleet ilahduttavia ja ihania.

Asu_verkkosukkahousuilla

Nahkatakki - Rokita
Toppi - H&M
Nahkahame - Rokita
Laukku - Love Moschino
Nilkkurit - Bronx
Aurinkolasit - Unofficial / Instrumentarium*
Sukkahousut - Lindex
Kaulahuivi - löytö Prahasta

*Saatu blogin kautta.

Asukokonaisuus_nahkahameella


Kesäisempien kenkien käyttäminen ja kohta alkava ajokausi


Tämä asu on aika tavallinen itselläni ja oli ihana ottaa käyttöön taas nuo Bronxin peeptoe- kärjelliset nilkkurit, kun varpaat eivät pääse jäätymään enää. Kelit ovat suosineet niin, että täälläkin on kohta sula piha ja moottoripyörän voi kaivaa esille! Innolla odotan ensimmäistä ajoreissua, kun somessa näkee niin paljon ajotunnelmia ja kuvia eri reissuista.


Reissusuunnitelmat ja inspiroiva kesäpukeutuminen


Olen viime aikoina ollut lähinnä töissä ja perheen kanssa, mutta tiedossa on onneksi reissua Tallinnaan ja toivottavasti pääsen lähtemään erääseen kutsuvierastapahtumaan ensi kuussa. Tällä suunnalla ollaan fiilistelty myös kesäpukeutumista ja tehty eräs harkittu hankinta kesää ajatellen, mutta siitä kerron pian omassa postauksessaan pukeutumisinspiraation kera.

Musta_pinkki_nahkatakki_kotimainen

Bronx_nahkanilkkurit

Outfit_inspiration_Spring_2019

Peep_toe_shoes


Paperikuvat kuusivuotiaasta 


Ilahduin eilen todella paljon, kun saimme lapsemme uudet kuvat - otin kuvat auringon laskiessa ulkona, kun muksu tuntui viihtyvän kameran edessä. Kuvat onnistuivat hyvin ja varsinkin toiset kuvat ovat aivan upeita! Muutamia kehystettiin jo sukulaisille, lapsen kummeille lähtee myös kuvat ja molemmista kuvista yhdet jää myös meille. Harvoin tulee kehitettyä kuvia nykyään, kun kuvat ovat tallessa ulkoisella kovalevyllä ja pilvessä.


Origamijoutsen eli upea kaulakoru kotimaiselta YO ZEN brändiltä


Kävimme perheen kesken lounaalla Joensuussa ja samalla etsittiin lapselle kotimaisia housuja, kun en ehdi tällä hetkellä niitä hänelle ommella. Käytiin Iso Myy- kauppakeskuksen Kaarto Kids & Lifestylessa, josta löytyi ihana koru minulle ja suloinen kevätpipo lapselle. Liikkeessä myydään kotimaisia tuotteita lapsille ja naisille, joten täältä voit ostaa suomalaista työtä ja designia. YO ZENin arvot ovat kohdillaan ja todennäköisesti kerron myöhemmin lisää tästä firmasta sekä tietenkin kultaisena säihkyvästä korusta. Pakko myös sanoa, että Kaarto Kids & Lifestylessa asiakaspalvelun taso on loistava - samanlaista kun saisi jokaisesta paikasta!


Säät

Lumimyräkkä on historiaa ja aurinko paistaa päivittäin. Mitäpä muuta sitä ihminen kaipaisi?


Love_Moschino_tikkilaukku

Kotimainen_nahkatakki_poronnahka


Kevat_kesamuoti_2019

Aivan ihanaa viikkoa teille kaikille sinne ruutujen toiselle puolelle, muistakaahan ulkoilla näin kauniilla kelillä! Palataan todennäköisesti huomenna tänne blogin ääreen pukeutumisinspiraation parissa. :)

High_heels_bloggerstyle

4 kommenttia:

  1. Ihan hauskat nuo sähäkänsiniset sukkahousut kyllä, vaikka itse en osaa värikkäitä pitää, paitsi no viininpunaisista pidän :) Todella kiva kevätasu kuitenkin, sininen ja pinkki tuo kivaa piristystä muuten mustaan kokonaisuuteen. Mä haluaisin keväälle myös tuollaiset pienellä korolla olevat peeptoe- kärjelliset nilkkurit, tosin tolppakorolla, mutten oo vielä löytänyt moisia. Sää on kyllä ollut ihan huippu! Nautiskellaanhan tästä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sukkahousut ovat kyllä ihanat, jotenkin hassut kuvissa kun jalat näyttää kauempaa sinisiltä. :D :) Nää oli Lindexillä pari euroa, niin ostin kokeiluun kun sähkönsininen sopii yleensä hyvin punahiuksisille. ^^ Toivottavasti löydät joskus vastaavat tolppakorolla, näitä samoja nilkkureita oli vielä syksyllä myynnissä Brandosilla. Sää on ollut kyllä aivan ihana, kohta saa moottoripyörän ottaa käyttöön ja metsäkin alkaa olla sulahko! <3

      Poista
  2. A stunning look. I love the lilac-purple against the black! Kx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! I love this leatherjacket, fits so well with my other clothes. <3 :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)