sunnuntai 4. elokuuta 2019

Kotimaiset perhoskengät jaloissa ja kukkia olkapäillä - Päivän asu

Hoplaa, viikko on mennyt täällä todella nopeasti! Vähän sitä sun tätä on ollut mielenpäällä niin remontin kuin työasioiden suhteen, mutta viikonloppu vietettiin ihan vaan rentoutuen siltä osin, kun emme olleet töissä. Tämä asu oli päällä tänään sunnuntaina, kun kävimme mieheni vanhempien ja veljen luona. Aika simppeli, mutta uusi paita tuo tähän asuun sitä jotain ja valitsin asuun näyttävät kotimaiset kengätkin. Osa päivästä meni kyllä ballerinoilla, en edelleenkään aja autoa korkokengät jalassa ja moottoripyöräillessä ajosaappaat ovat aina käytössä.

Kesamuoti_2019_paivan_asu

T- Paita - Ted Baker (saatavilla nyt alennusmyynneistä valkoisena** ja vaaleanpunaisena**)
Hame - Rokita
Laukku - DKNY
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Korkokengät - Cobblerina
Kaulakoru - Kalevala Koru

* Saatu blogin kautta.
** Mainoslinkki.

Ted_Baker_t_paita_paivan_asussa

Ihastuin tähän paitaan selatessani Kekäleen** alennusmyyntejä - nuo kukkaset olkapäillä ovat aivan ihanat! Ensin mietin vaaleanpunaista itselleni, mutta tulin siihen tulokseen, että valkoinen sopii kasvojeni lähelle paremmin. Huomasin, että paitaa oli vielä Joensuussa kivijalkaliikkeessä ja mieheni kävi tämän paidan hakemassa minulle lauantaina töidensä jälkeen. Molemmat värit ovat nyt kuitenkin -30% alessa, mutta suosittelen huomioimaan paidan materiaalin - paidassa käytetyt kuidut ja olkapäiden koristeena olevat kukat ovat herkkiä, eli paita vaatii käsinpesun ja muutenkin huolellisempaa kohtelua kuin peruspyykki.

En malta odottaa, että saan yhdistää tämän paidan vähän rockimpiin vaatteisiin - aika siisti kontrasti tulisi nahkahameen, nahkatakin ja / tai wetlook- hameen kanssa! Paita on pituudeltaan aika normaali, mutta tähän asuun halusin niputtaa ponnarilla helmat vyötärölle kuten kuvista näkyy.

Paivan_asusteet_DKNY_laukku_ja_Cobblerinan_kengat

Tyylibloggaaja_asu

Cobblerina_korkokengat

Kengät ovat astetta näyttävämmät ja ovat Cobblerinan käsialaa suunnittelusta toteutukseen asti. Täällä voit käydä lukemassa kengistä tarkemmin ja kannattaa käydä tutustumassa myös Cobblerinan uudistuneisiin verkkosivuihin tästä linkistä. Cobblerinalta kannattaa tsekata myös laukut, lompakot ja korut - terveisin rusettilaukkufani. Näitä kenkiä olen muutaman kerran käyttänyt tänä kesänä, mutta en ole varma ovatko nämä sattuneet nyt kesällä asukuvauspäiville ollenkaan - täällä kuitenkin nähdään aika pieni osa asuistani, vaikka olisi ihanaa kuvata ja julkaista asuja enemmänkin! Nämä ovat ihanat, niin persoonalliset ja keijukaismaiset. Kärjissä on tarpeeksi tilaa varpaille, mutta hieman lisää pehmustetta laitoin päkiän alle, jotta näillä jaksaa vielä pidemmätkin matkat kävellä.

Cobblerinan_kengat_siivilla

DKNY_laukku

Asu_Ted_Bakerin_paidalla_kesa

Cobblerinan_kotimaiset_kengat

Tässä asussa fiilis oli hyvä, kesäinen ja pidän valkoisista paidoista. Erityisesti silloin, kun asuun voi yhdistää jotain muuta jujua ja värejä. Väri on tosin herkkä, vasta pari kuukautta sitten pelastin pari valkoista paitaa ja siinä sivussa vahingossa "batiikkivärjäsin" piloille yhden liilankin paidan... Mutta valkoisessa paidassa on tietynlaista klassisuutta ja ehkä sen värin herkkyyskin vaikuttaa siihen, miksi pidän valkoisista paidoista. Ei voi toki olla huomaamatta, että ihoni näyttää jopa hieman päivettyneeltä vaaleissa vaatteissa, vaikka aurinkoa ei ihan mahdottoman paljon olla tänä kesänä nähty.

Ted_Baker_Floral_paita

Nyt on mentävä muiden puuhien pariin, mutta ihanaa alkavaa viikkoa teille ja aurinkoisia päiviä!

Keijukaismaiset_kengat_Cobblerina

4 kommenttia:

  1. Nätti paita :) Itsekin puin valkoisen paidan tänään :D

    VastaaPoista
  2. No kyllähän toi paita käy ihan täydellisesti nuiden keijukaiskenkien rinnalle, aivan ihana asukokonaisuus! Highlow helmainen hamekin mätsää, voi miten upea olisi myös vaaleamman sävyisen highlow helmaisen hamosen kanssa. Musta toki antaa kontrastia asuun, mutta silti, en voinut olla ajattelematta... 8) Tsemppiä sinne työjuttujen ja keittiörempan juttuihin, varmasti ajatuksissa on yhtä jos toista :( Onpas jo ikävä, kun ei olla aikoihin nähty <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Niin muuten olisi, sopisi hyvin tähän asuun. :) ^^ Kiitos, tsemppejä tarvitaankin tähän hässäkkään, melkoisesti on hommaa. Joo, pitäisi ehdottomasti nähdä nyt tässä elokuussa jo ja sit syyskuussa myös - tässä elokuussa olisi tarkoitus tulla sinnepäin käymään työreissun yhteydessä. :) <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)