maanantai 29. heinäkuuta 2019

Itsetehty taskullinen pellavahame ja asukuvia lentokentältä

Moikka! Kävimme tuossa aamupäivällä lentokentällä koko perheen voimin, sillä mieheni lähti Saksaan työmatkalle ja ajattelimme ottaa samalla asukuvat. Lentokentällä olemme aiemminkin kuvia ottaneet, varsinkin talvella auringonlasku on upea noin avarassa paikassa. Seuraavat asukuvat saankin ottaa jalustalla, mikäli ei saada kavereiden kanssa sovittua kuvaamisesta tässä lähiaikoina. Näissä asukuvissa näkyykin uusi taskullinen pellavahameeni, jonka tein sähäkän sinisestä pellavasta. Olin juuri sopivasti tilaamassa Saksasta verhoilukankaita asiakkaalle, joten tuli tsekattua samalla sähkönsinisiä ja royal blue- sävyisiä kankaita tätä projektia varten. Kuten kuvasta huomaa, tämä pellava tuli tilattua samalla!

Taskullinen_kellohame_paivan_asussa

Paivan_asu_tyyliblogiin

Toppi - Urban Classics* / DefShop
Pellavahame - Rokita
Korkokengät - Minna Parikka
Laukku - DKNY
Hiuskukka - kirppislöytö

*Saatu blogin kautta.

Minna_Parikka_korkokengat

Tyyliblogi_Asu_kellohameella

Hame sai ideansa tämän mekon kautta, mutta mekossa on muutamia ominaisuuksia, jonka takia se ei ole niin usein käytössä kun haluaisin. Closetin mekossa on alusta asti ollut rintoja litistävä yläosa, joka on tuntunut hieman epämukavalta kuten edellä mainitussa postauksessakin kerroin - jos kellomekon pukee niin, että se istuu hartioista niin etuosa litistää muodot olemattomiin, mutta toistepäin hartioiden ja hihojen osuus nousee liian korkealle.

Tyyliblogi_paivan_asu_toppi_ja_hame

Outfit_details_DKNY_bag_Minna_Parikka_Shoes

Asu_kellohameella

Mekon sijaan päädyin kuitenkin hameeseen, sillä oletettavasti sille tulisi enemmän käyttöä ja asuun saa vaihtelua yläosan kanssa. Todennäköisesti joskus ompelen vielä hyvin istuvan sähkönsinisen kellomekon itselleni, sillä tuokin mekko on niin kaunis, vaikka mukavuudenhaluisena en sitä kovin usein käytäkään. Alkuun päästään kuitenkin jo tällä pellavahameella, jota kellotin reilusti ja laitoin sivuille huomaamattomat vyölenkit vöitä varten. Taskullisissa hameissa on sitä jotain ja varsinkin kuvatessa helpottaa käsien paikan miettimistä, kun ei tarvitse miettiä mitä käsillä tekee. Toki taskuissa voi pitää muutakin kuin käsiä ja esimerkiksi avaimet saa helposti käsistä pois hetkeksi, jos on enemmänkin kannettavaa.

Kellohame_muoti_2019

Tyylibloggaaja_paivan_asu

DKNY_Shoulderbag

Pellava on materiaalina rypistyvää sorttia, mutta toisaalta pellava on niin viileää kesällä, että tämä on aivan ihana päällä helteilläkin! Helppohoitoisuus on myös iso plussa, ei tarvitse kuin heittää hame pesukoneeseen ja ripustaa narulle. Alkuun silitin tätä hametta joka käyttökerran jälkeen, mutta nyt olen vain rumpsauttanut kosteana muutaman kerran ennen pyykkinarulle ripustamista - suoristuu ihan tarpeeksi niinkin, ainakin arkikäyttöön.

Minna_Parikka_Raw_Stiletto_kengat

Bloggaajan_paivan_asu

Tästä asusta kyllä tykkään todella paljon, rento ja kesäinen. Kävimme muksun kanssa lentokentältä lähdettyämme vielä kaupungilla ja Pilkolla, ostimme molemmille herkkuja ja vietämme tänään aikaa kaksin. :) Mukavaa alkanutta viikkoa teille, palaillaan taas pian!

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana pellavahame! <3 Sähäkän sinisestä väristä tykkään kovasti <3 Asu on upea ja kuvauspaikka on myös hauska, ihanan erilainen idea kuvailla kentällä tai tuollaisella aukealla paikalla. Pitääpä kokeilla ;)

    Pellava on tosiaan matskuna vähän hankala, vaikka viileä varmasti kesällä. Sitä keltaista pellavatakkia itse silitän lähes joka kerta enne käyttöön ottoa, kyllähän se rypistyy lähes heti kun istahdat vaikka autoon, mutta eipä tuo haittaa sinänsä :) Ihanaa kun syksyllä saan taas sen käytölle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Tää on ollut kyllä pelastus helteillä - hitot siitä, että rypistyy helpommin kuin muut matskut, mutta ihanan viileä on helteilläkin. <3 :) Myö ollaan yleensä talvella kuvattu tuolla, kaunis paikka on ja tavallaan kiva, että näissäkin kuvissa on taustalla verkkoaitaa ja muuta. Sininen oli ennen miun inhokki, mutta nykyään se on yksi parhaimmista väreistä vaatteissa! Kannattaa kokeilla ja täällä kun tuut käymään, niin vois kuvata mahdollisesti useammatkin asut jos ehditään. :)

      Joo, sepä se - mutta mukavuus ja hengittävyys voittaa kyllä rypistyvyyden 6-0. Toki välillä tulee silitettyä, mutta muuten arjessa menee kun jättää kuivumaan hengarille / narulle pyykkipojilla. Pitää vaan muistaa viikata / hengarille laittaa sen sijaan, että viikkaisi myöhemmin. :) Ihana kuulla, se on kyllä kaunis ja väri on ihan loistava välikausitakille! <3 Pellavan kanssa kannattaa aina pitää mielessä se, että rypistyvyys ja liikeryppyjen näkyminen on sen materiaalin ominaisuus.

      Poista
  2. Aivan ihana hame!! Tosi kiva kokonaisuus muutenkin: tykkään kun on selkeitä värejä ja sitten pienenä jujuna nuo kengät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tästä hameesta oli mielessä vielä musta versio, sekin olisi aika ihana ja monikäyttöinen. Selkeissä väreissä on sitä jotain ja kengistä saa helposti jujua asuun kuin asuun. ^^ Ainakin näillä kenkämäärillä... :D

      Poista
  3. Onpa ihana look ja toi hame on varmasti mukava kesällä!😍 Täytyis pellavaisia vaatteita hankkia itsellekin kesien varalle, tosin ne varmasti menee myös muinakin vuodenaikoina!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maria! <3 Tää hame on tänäänkin päällä, ihanan hengittävä on kesällä! :) Pellavassa on se hyvä puoli, että se on kesällä hengittävä, viileä ja talvella lämmin. Miulla on talvelle parikin pellavahuivia, ne ovat ihania pakkaskeleillä. :) Miulta löytyy varastosta monia eri värejä pellavaa, mietin et mustana tää hame ois myös ihana! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)