torstai 25. heinäkuuta 2019

Päivän asu Parikan yksisarviskengillä - Kenkien epäonninen tarina

Tämän asun Minna Parikan Celestia- kengät ovat yhdet suosikeistani vuoden ympäri, niin ihanan kirkkaanväriset ja yksisarviset kengissä ovat leikkisiä yksityiskohtia. Asu on muuten aika tavallinen ja arkinen, mutta asusteet tuovat tähän kokonaisuuteen vähän väriä. Myös asun Philosopher- paita on ollut nyt kesällä paljon käytössä, tykkään tästä todella paljon ja pidän siitä, miltä paita tuntuu päällä. Asun ponikengillä on kuitenkin oma tarinansa, sillä näiden hankinnassa tuli hieman mutkia matkaan.

Tyyliblogi_paivan_asu_2

T-paita - PBO
Hame - Rokita
Laukku - Furla
Korkokengät - Minna Parikka

Kuvat; Tanja Räty

Kesamuoti_2019_Suomi

Philosopher_paita_PBO

Halusin alunperin ostaa nämä Celestiat ihanassa puuterisessa nuden sävyssä ja olin laittanutkin jo rahat syrjään näihin kenkiin. Juuri ennen näiden tilaamista autostani meni startti rikki, joka maksoi saman verran kuin nuo Celestiat ilman alennusmyyntejä eli kenkärahani menivät autoon. Sittemmin juuri nämä puuterimaiset ponikengät olivat loppuneet Minna Parikan verkkokaupasta, sama juttu oli vaaleanpunaisissa ja ajatus näistä kengistä jäi tämän sattuman jälkeen hautumaan takaraivoon.

Minna_Parikka_Celeste

Paivan_asu_tyyliblogi

Asu_high_low_hameella_2

Minna_Parikan_kengat

Puoli vuotta myöhemmin Minna Parikan uudessa mallistossa oli näitä korkokenkiä sähäkän pinkkeinä, mustina ja punaisina. Eniten näistä miellytti nämä kirkkaanpinkit Celestia- korkokengät ja ne laitoinkin tilaukseen heti kuin mahdollista, jotta en jää tällä kertaa ilman. Myös nämä pinkit myytiin loppuun todella nopeasti! Sain kuin sainkin kengät itselleni.

Näistä kengistä vitsailimme mieheni kanssa, että nämä ovat kirotut epäonnen kengät, sillä todella pian näiden tilaamisen jälkeen autostani kuului kummaa kolinaa. Autostani meni siis vaihtoon jarruletkuja ja kaikki jarrupalat. Olin kirjoittanut tuolloin blogiinkin, että tuumailimme naurun kera mitä mahtaa käydä jahka nämä ponikengät ovat oikeasti käytössä. Eihän tämä tarina nimittäin tähän vielä pääty.

Asu_yksityiskohdat_Furla_Candy_ja_Parikan_kengat

Kenkien oston jälkeen meni noin kuukausi, kunnes autosta meni moottori rikki satasen vauhdissa ja jäin tuonne kuntien rajalle keskelle metsää. Olin tuolloin menossa sopimaan yhteistyökuvioista Joensuuhun, joten seisoin sitten kynähame, jakku ja muut siistit vaatteet päällä tienposkessa auton konepellin ollessa auki. Minun pitäisi kyllä lisätä noihin vanhoihin postauksiin uudet kuvat ja laittaa takaisin näkyville, hauskoja tarinoita vaikka itse sanonkin!

Jouduin soittelemaan ja perumaan työtapaamiset, jonka jälkeen odottelin iPadilla nettisivuja selaten appiukkoa apuun. Pääsin kotiin jonkin aikaa myöhemmin ja illalla auto vietiin pajalle, jossa selvisi ettei moottorista saa enää kalua. Eli ei kun autokaupoille ja etsimään jenkkiauton moottoreita netistä. Marraskuussa 2016 ostin moottorin sijaan uuden auton eli samanlaisen auton hieman uudempana, mutta siihen asti kuljin laina- autolla. Näitä epäonnisia sattumia sattui yllättävän paljon tuolle ajanjaksolle kun näiden kenkien ostaminen oli ajankohtaista, vaikka tuskinpa nuo nyt kirotut ovat. (kopkop :D)

Arkiasu_hameella_tyyliblogi

Näiden tapahtumien jälkeen kengät jalassa on toki sattunut yhtä sun toista, mutta myös paljon hyviä ja ikimuistoisia hetkiä. Mutta edelleen naurattaa, että mikä tuuri ja sattuma, kun aina näitä kenkiä ostaessa tai käyttäessä meni jotain rikki edellisestä autosta. Se on sitä elämää, jäipähän näillekin kengille ikimuistoinen tarina! Muistan vielä, miten ihmeteltiin ja naurettiin näitä ponikenkien yhteyteen sattuneita tapahtumia teidän lukijoidenkin kanssa. Eräillä toisillakin kengillä on hauska tarina takana, mutta siitä ehkä kerron joskus myöhemmin lisää.

Hauskaa torstaita teille, palataan pian!

Tyylibloggaaja_Suomi

2 kommenttia:

  1. Oi voi noita kenkiä, ihanat ne kyllä on, mutta tarina on kyllä epäonninen! :D Tosi kiva tämä asu, ja hauska oli lukea näiden kenkien tarinaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sanoppa muuta! :D Hauska oli lukea näin jälkeenpäin, miten elävästi olin kuvaillut noita auton ongelmia täällä blogissa. :D :D Ihanat kengät ovat kaikesta huolimatta, ei voi muuta sanoa. <3 Ihana kuulla, pitäisi useamminkin avata näitä tarinoita vaatteiden ja asusteiden takaa - miulle jää todella hyvin mieleen erilaisia tapahtumia ja se, mitä miulla on silloin ollut päällä. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)