maanantai 1. heinäkuuta 2019

Nyt niitä saa - kotimaisia virkattuja toppeja nimittäin!

Olen joskus täällä blogin puolella kertonut, että haluaisin sellaisen pitsimäisen virkatun topin. Tätä oli yllättävän hankalaa löytää ja aloin pohtia tämän teettämistä jollain virkkaustaitoisella. Iines julkaisi oman virkattujen toppien mallistonsa kuin tilauksesta, jolloin laitoin hänelle viestiä toppitoiveistani. Iines etsi sopivaa lankaa toivomassani värissä ja yhdisti kahta erilaista toppia, jolloin lopputulokseksi saatiin tämä kuvissa näkyvä toppini. Tämä virkattu croptop on ollut niiiin kauan haaveissa, että oli aivan ihana saada paketti postissa ja toppi käyttöön! Tässä on sellaista rentoa kesäfiilistä, eikä toppi ole liian boho- tyylinen, vaan sopii omaan tyyliini loistavasti.

Paivan_asu_virkatulla_topilla

Virkattu toppi - Iines DIY
Nahkahame - Rokita
Kaulakoru - Kalevala Koru
Aurinkolasit - Instrumentarium*

*Saatu blogin kautta.

IinesDIY_kotimainen_virkattu_toppi

IinesDIY_virkattu_toppi_petrooli

Toppeja on saatavilla monissa eri väreissä valkoisesta vaaleanpunaiseen ja siitä armeijanvihreään. Iines sai toppinsa ja piponsa myyntiin Töölön Relove- myymälään, jossa pääsee sovittamaan toppia ennen ostopäätöstä. Näissä topeissa on kyllä takana nyöritys, jolla voi säätää istuvuutta. Relovella on kirppiksen lisäksi myös vaihtuva pop- up sekä kahvio. Iineksen mallistot ovat myynnissä heinäkuun loppuun saakka eli vielä ehtii hyvin käydä hakemassa omansa! Töölön Relove sijaitsee osoitteessa Sandelsinkatu 6, Helsinki ja paikan päälle pääsee helposti kävellen tai julkisilla. Myös autolla pääsee aika helposti paikan päälle, mutta parkkipaikoista voi olla vähän kapeloa eli kannattaa varautua parkkeeraamaan parin korttelin päähän.

Selkatatuointi_crochet_top_IinesDIY

Itselleni oli tärkeää, että toppi on 100% puuvillaa ja se, että se on kotimaassa valmistettu. Tällaiseen toppiin menee nimittäin aikaa ja vaivaa, virkattu pitsitoppi ei ole kovin nopea valmistaa. Oli ilo tukea kotimaista pienyrittäjää, sillä vaikka olen ammatiltani pukuompelija ja teen mittatilausvaatteita, niin virkkaus ja neulominen eivät ole itselleni mieluisia puhteita. Silloin on parempi tilata tuote henkilöltä, joka tykkää virkata ja neuloa - säästyy hermot ja saa helpommin laadukasta jälkeä!

Tämän pop- upin lisäksi kannattaa tsekata kirppiksen puoli, sieltä yleensä aina löytyy jotain ihanaa - esimerkiksi itse olen löytänyt juhlamekon vitosella ja avokkaat myös vitosella. Myös Minna Parikan kenkiä olen ihastellut kirpparin puolella, mutta koot ovat olleet omaa kokoani suurempia - toisaalta hyvä niin, muuten olisi aika monet kengät tullut ostettua pääkaupunkiseudulla käydessäni.

IinesDIY_crochet_top_hem

IinesDIY_virkattu_toppi_puuvillaa

Mutta pitemmittä puheitta, käykäähän tsekkaamassa näitä kotimaisia toppeja mahdollisuuksien mukaan Relovessa ja varmasti Iines ottaa tilauksia vastaan myös sähköpostitse, kuten itse tein. Jäin itse vielä haaveilemaan tällaisesta virkatusta topista murretun oranssina ja metsänvihreänä. Liukuvärjätty olisi myös ihana ja se värjäys olisi helppo tehdä itsekin. Palataan taas pian blogin pariin, julkaisen huomenissa lisää asukuvia tämän topin kanssa!

12 kommenttia:

  1. Onpa upea ja istuu sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tämä on kyllä ihana ja tosi rento kesävaate, voi olla että pitää vielä nuo haaveilemani värit tilata. :D :) Syksyllä nuokin sävyt toimisivat pukeutumisessa tosi hyvin! <3

      Poista
  2. Mäkin bongasin tämän Facebookista, mutten oo vielä ottanut yhteyttä kun bongasin tän vähän huonoon aikaan tuossa keväällä, jolloin en ollut voimissani :D Kiitokset muistutuksesta, täytynee varmaan pistää tilaukseen itselleenkin tämä, kun sitä virkattua toppia oon etsinyt pitkään - meillä on tainnut olla asiasta puhekin. Musta tässä on ihania bohoviboja, joita omaan tyyliin kaipaan tällä hetkellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) <3 Sattuipa hyvin, et mie sit muistuttelin ja tästä on kyllä tullut mukavasti viestejä ja nämä asukuvat ovat keränneet tosi paljon kommentteja jo nyt. Ilmeisesti aika moni on näitä toppeja ollut vailla jo pidempään! Kannattaa laittaa viestiä Iinekselle, laadukasta työtä ovat ja materiaalit kohdillaan. Meillä on joo ollut puhe näistä siun kanssa ja tainnut olla Jenninkin kanssa. :D <3 Muistaakseni lupasin huikata, kun löydän tekijän! Sanoppa muuta, tässä on ihanasti bohoviboja, mutta ei liikaa omaan tyyliin. :)

      Poista
  3. ihastelin tätä toppia jo instagramissakin <3 toi on kyllä niin nätin värinen ja sopii sulle tosi hyvin :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä ihana! <3 Kiitos paljon, mie tykkään tästä väristä myös ja topin malli on niin kaunis. ^^

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi - tämä toppi on ihana ja asu on ollut kommentoiduin pitkään aikaan. :) Uusimmasta postauksesta löytyy vielä kuvia ja mainintaa Iines DIY:stä. Nämä kotimaisiin yrityksiin liittyvät postaukset ovat aina suosittuja ja lukijoita kiinnostavia, mielelläni mie siustakin huikkasin täällä! <3

      Poista
  5. No pitikö se nyt munkin tilata tämmöinen :D Pitkään oon näitä jo ihastellut ja haaveillut sellaisesta mahdollisimman boheemista versiosta. Hyvältä näyttää sullakin! Ja kivoja nämä tuotekuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tää kyllä sopis siunkin tyyliin hyvin! :D :) Miusta ihana miten moniin tyyleihin nää käy, kun miettii et passaa miulle, passaa Katalle ja siunkin tyylissä näyttäis hyvältä. Voi olla, että itse vielä tilaan noi kaksi erilaista - aattele miten hieno ois ruskan aikaan joku murretun oranssi. <3 Kantsii tsekata tuo Iineksen mallisto ja mie ainakin sain toiveiden mukaan muutettua mallia, niin jos haluaa mahdollisimman boheemia niin teetättämällä onnistuu. :) Kiitos! ^^

      Poista
  6. Ihan mielettömän upea! Niin sinä kuin toppikin :) Täytyy harkita vakavasti myös oman tilaamista! Harmi vaan kun kesän helteet taisi jo olla ja mennä :D

    https://nouw.com/jennahola

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Tää toppi on kyllä aivan ihana, tykkään todella paljon. ^^ Kannattaa, ei ollut liian kallis ja laatu on erinomaista. Eiköhän niitä helteitä vielä tule, onhan tässä vielä kesää jäljellä ja syksyllä tämä sopii hyvin vaikka nahkatakin tai neuleen alle!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)