keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Nudet Louboutinit päivän asussa ja En ole koskaan... - haaste

Heips! Tämän postauksen oli tarkoitus tulla julkiseksi eilen, mutta nämä "en ole koskaan"- kohdat vaativat hieman pohtimista. Kerron jokaisessa kohdassa myös hieman mietteitä ja haluanko joskus tehdä jonkun näistä asioista. Never have I ever- peliä on tullut joskus nuorempana pelattua, mutta ajattelin, että tämä voisi olla hauska myös täällä blogin puolella ja jonkin verran näitä on blogimaailmassakin näkynyt! Postauksen yhteydessä on eräs arkiasuni nudeilla Christian Louboutineilla, tämä asu on viime viikolta ja on päätynyt jo useamman kerran päälle.

En ole koskaan saanut ylinopeussakkoa. Parkkisakot sain moottoripyörällä samana päivänä, kun sain B-kortin, sillä en muistanut poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä tutussa paikassa. Myös huomautuksen ylinopeudesta olen saanut Maaningalla viime vuonna, mittari ei huijannutkaan niin montaa kilometriä kuin luulin.

En ole koskaan asunut pk- seudulla. Lähes jokaisessa blogitapahtumassa tai juhlassa joku kysyy, että joko olen muuttanut pääkaupunkiseudulle? En ole muuttanut, enkä tule muuttamaan, ellei perheemme työtilanne sitä vaadi. Haluan mieluummin asua väljästi, haluan että auton saa parkkiin ilman venkslaamista ja haluan kuunnella musiikkia vähän kovemmalla välillä. Toki olisi helpompaa liikkua pk- seudulta tapahtumiin, gaaloihin, ulkomaille ja näin edespäin, mutta eivät nämä piirteet voita sitä, että on ihan oma talo ja tontti, järkevät asumiskulut, enemmän tilaa, rauhallinen ympäristö ja turvaverkko täällä Itä- Suomessa. Toisekseen pidän myös siitä, että täällä pääset kulkemaan 35km samassa ajassa kuin pk- seudulla alle 14km ja silloinkin pitää liikkua omalla autolla tai taksilla julkisten sijaan - muuten saat varata pk- seudulla 14 kilometrin pituiselle matkalle ainakin tunnin aikaa.

En ole koskaan käyttänyt itseruskettavaa tai käynyt vartalosokeroinnissa. Nämä molemmat kiinnostavat ja varmasti joskus kokeilenkin. Vartalosokeroinnista olen kuullut paljon hyvää, mutta itseruskettavista olen kuullut enemmän huonoa kuin hyvää, vaikka muutamilla brändeillä onkin aika lupaavan oloisia tuotteita.

Asukuva_paivan_asu_muotiblogi

Paita - H&M
Hame - Rokita
Korkokengät - Christian Louboutin
Laukku - Furla
Kaulakoru - kirppislöytö

Furla_Candy_bright_pink

Kasvot

En ole ajanut skootterilla. Mopot, skootterit ja mopoautot eivät ole koskaan kiinnostaneet, joten kävin suoraan ison A:n, kun ikä riitti ja tuli mahdollisuus käydä kortti.

En ole koskaan käynyt Norjassa tai Venäjällä. Olen saanut blogini kautta muutamia kutsuja Venäjälle eri muotitapahtumiin ja olisi ihana lähteä joskus tutustumaan naapurimaahan, mutta viisumi yms. asiat pitäisi ensin selvittää. Haluaisin myös jonkun mukaan reissulle, maa on niin erilainen kuin Suomi. Norjassa olisi mahtavaa käydä roadtripillä, siellä saisi aivan ihania kuvia!

En ole koskaan matkustanut Euroopan ulkopuolelle. Yhdysvaltoihin, Etelä- Koreaan ja Egyptiin haluaisin, mutta näistä viimeisin on vähän kaksipiippuinen juttu. Kulttuuri ja historia kiinnostavat, mutta muuten maassa asenteet ovat vähän niin ja näin. En halua matkustaa maihin, joissa naisen asema on todella huono tai maihin, jossa naisia ei kohdella millään tavalla tasavertaisina tai edes ihmisinä. Etelä- Koreassa asuu kaveri ja Yhdysvalloissa on muutamia paikkoja, joissa haluaisin käydä.

En ole koskaan neulonut lapasia loppuun. Jokainen joutui ainakin Juuan peruskoulussa neulomaan lapaset kässässä, mutta olen todella kiitollinen siitä, että meidän käsityönopettajalla oli pelisilmää - oma ensimmäinen lapaseni muistutti leipälapion päällistä ilman peukaloa, joten sain tehdä lapasten sijaan farkkuja itselleni. :) En edelleenkään neulo, se ei jotenkin ole oma juttuni ollenkaan ja harjoittelusta huolimatta oma neulonnan "käsiala" on yhtä tuskaa, mutta onneksi sen sijaan osaan ommella mittatilauksena vaatteita hääpuvuista nahkatakkeihin ja siitä farkkuihin.

Christian_Louboutin_high_heels

Louboutin_korkokengat

Candy_laukku_pinkki_Furla

En ole koskaan saanut potkuja töistä. Jep, olen vain vaihtanut työpaikkaa ja irtisanoutunut itse. Olen saanut jokaisesta paikasta hyvät palautteet työtodistuksiin.

En ole koskaan käyttänyt piilareita. Jotkut teistä saattaa muistaakin, että olen ennen käyttänyt silmälaseja töissä. Nykyään tälle ei ole tarvetta, aiemmassa työssä silmät rasittuivat tietokoneella ja ompelukoneella työskentelystä, kun katse suuntautui koko ajan todella lähelle. Piilareita en kuitenkaan ole koskaan käyttänyt - lapsena niitä ei suositeltu ja aikuisena ei ole ollut tarvetta silmälaseille kuin tuolla yhdellä ajanjaksolla.

En ole koskaan syönyt tavallista sushia, etanoita tai rapuja. En tule syömäänkään, koska allergiat. Monia muitakaan ainesosia en tule syömään, vaikka niitä olen joutunut kokeilemaan, kun allergioita yritettiin siedättää ja kokeilla peruskouluikäisenä.

Highlow_hame_asussa

Asukokonaisuus_kesamuoti_2019

En ole koskaan hypännyt laskuvarjohyppyä. Tämä olisi niiiiin siistiä ja samaan aikaan ihan hirveän pelottavaa. Laskuvarjohyppy on varmasti ikimuistoinen kokemus. Ehkä joskus voisin hypätä ammattilaisen kanssa!

En ole koskaan omistanut Manolo Blahnikin, Jimmy Choon tai Sophia Websterin kenkiä. Sophia Websterin Chiarat ovat ostoslistallani, Jimmy Choolla on ihania kenkiä ja Manolo Blahnikilla on ihanat satiinikengät, mutta en maksa satiinisista kengistä lähemmäs 800 euroa, vaikka miten olisivat Manolot. Nahkaisista voisin maksaakin, mutta satiinisista tuo on minusta liikaa brändistä huolimatta. Manolot voisin ostaa käytettyinä, mutta silloin pitäisi olla 100% varma, että kyseessä on aito pari.

Kasvot_vihreat_silmat

Christian_Louboutin_korkokengat

En ole koskaan ajanut kolaria moottoriajoneuvolla. Läheltä piti- tilanteita on ollut yllättävän paljon - älkää räplätkö sitä puhelinta ajaessa, pysykää omalla kaistallanne ja noudattakaa liikennesääntöjä. Kyydissä olen ollut pari kertaa muiden kolaroidessa. Polkupyörillä ollaan mieheni kanssa törmätty eräiden treffien jälkeen noin kahdeksan vuotta sitten, se on varmaan kaikkein lähimpänä kolaria. Kolaripaikalle olen sattunut ensimmäisenä ja jaoinkin siitä ajatuksia tässä postauksessa. 

Oletteko te tehneet näitä asioita? Mitä te ette ole koskaan tehneet? 

Asuinspiraatio_highlow_hame

2 kommenttia:

 1. Olipa hauska postausidea, ja ihan tosi mielenkiintoisia "paljastuksia" piti tämä postaus sisällään ;) On ollut kyllä fiksu opettaja, kun on joustanut lapasten tekemisessä, eikä väkisin pakottanut tekemään! :D Ihana on tämä asukin, ja kuvat on oikein kauniin kesäisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Haha, ihana kuulla, jos on ollut mielenkiintoisia paljastuksia ;) Sanoppa muuta, meillä oli muutenkin Juuassa todella hyviä opettajia, monet muistan edelleen lämmöllä. :) Se lapasen tekeminen oli tuskaa, välillä puikot tippui kun oli niin löysää ja välillä joutui leikkaamaan lankoja poikki, kun tuli niin kireää jälkeä. :D Pelisilmää pitää tuollaisessa työssä kyllä olla, hienoa on jos oppilaat saavat käyttää vahvuuksiaan kun on ainakin kokeillut jotain muuta. Väkisin jos olisi pitänyt se toinen tehdä, niin en varmaan olisi näin aikuisena enää kokeillut onnistuuko neulominen tai mistä sitä tietää olisinko tälle alalle edes päätynyt. :)

   Kiitos, tästä asusta tykkään miekin ja varsinkin nyt kesällä! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)