maanantai 8. heinäkuuta 2019

Luonnonkosmetiikan meikinpoistoaine ja kasvovesi Cattier Parisilta

*Postauksen tuotteet ovat blogin kautta saatuja Cattier Parisin maahantuojalta Nordic Health Systemsiltä. Mainoslinkit ovat tähdellä (*) merkattuja. 

Olen kirjoittanut teille aiemminkin kokemuksiani Cattier Parisin tuotteista ja jälleen kerran on pakko tulla huikkaamaan eräästä tuotteesta! Tässä postauksessa kerron kokemuksiani näistä luonnonkosmetiikkaa olevista tuotteista, eli tarkemmin miselligeelistä ja kasvovedestä. Näistä miselligeeli pääsi yllättämään ihan totaalisesti, ihan superhyvä tuote ja niin hellävarainen! Olen aiemmin käyttänyt misellivettä, mutta miselligeelistä en ole koskaan kuullutkaan ja odotin ehkä sellaista paksua meikinpoistogeeliä, jollaista käytin teini- ikäisenä. Koostumus ei ole lähelläkään sitä, vaan paljon parempi, riittoisampi ja miellyttävämpi käytössä!

Cattier_paris_micellar_gel_ja_kasvovesi-2


Cattier Parisin miselligeeli


Cattierin Soothing Micellar Gel* kuuluu vaaleanpunaista savea sisältäviin herkän ihon tuotteisiin. Geeli on kevyttä, ei liian paksua, eikä liian luirua. Miselligeeli lupaa puhdistaa ihon ja meikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Meikki lähtee silmämeikkiä myöten yhdellä pesulla ja iho jää raikkaan tuntuiseksi. Ihoa ei kiristä, vaan iho jää ihanan pehmeäksi ja hyvin puhdistetuksi. Geeliä on miellyttävää käyttää, sillä se ei ole liian liukasta ja valumattomalla tuotteella on helppo puhdistaa kasvot. Geeli ei ärsytä ihoa, eikä sitä tarvitse hangata kasvoilla.

Olen aiemmin käyttänyt meikinpoistoon tätä kaksifaasista puhdistusainetta, mutta geelissä on se etu, että tämän kanssa ei tarvitse välttämättä vanulappuja! Vaaleanpunainen savi rauhoittaa, misellit puhdistavat, luomuruusuvesi kosteuttaa sekä tuo hehkua iholle, jonka lisäksi pellavauute rauhoittaa ja ehkäisee ärsytystä.


Plussat ja miinukset;
+ Ihanan hellävarainen!
+ Silmämeikki lähtee kerralla ja iho jää pehmeäksi.
+ Mieto tuoksu, joka miellyttää ja sopii kasvojen puhdistukseen.
+ 200 millin pakkaus eli ei tarvitse heti olla ostamassa uutta - riittoisa, yksi pumppaus riittää.
+ Hinta noin 15 euroa, edullinen kokoonsa nähden.
+ Voi käyttää halutessaan myös vanulapulla / kasvopyyhkeellä kevyesti pyyhkien kasvoveden tapaan.
+ Ei yhtään miinuksia, tämä on loistava!

Cattier_paris_micellar_gel_ja_kasvovesi-3

Cattier_paris_paivavoiteet-4
Cattierilta löytyy myös puhdistuksen jälkeen käytettävät kasvovoiteet eri tarpeisiin - tällä hetkellä ihoni kaipaa rauhoittavaa tuotetta eli oikeanpuolimmaista, mutta kesäkuussa tarvitsin kosteuttavampaa voidetta vasemmasta reunasta. Cattier Paris - Gentle Toning Lotion kaikille ihotyypeille


Edullinen (noin 12-13 euroa) spraypullossa myytävä kasvovesi* sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää muun muassa ruusuvettä, kehäkukkauutetta ja kamomillaa. Ihoa rauhoittavaa kasvovettä voi suihkuttaa suoraan puhdistetuille kasvoille ja putsata kevyesti vanulapulla. Alkoholitonta kasvovettä voi myös suihkauttaa suoraan vanulappuun, jolla putsaa kasvot. Tuoksu on aika mieto, mutta ei yhtä miellyttävä kuin ylläolevassa miselligeelissä.

Tämä kasvovesi ei aiheuttanut itselläni sellaista "vau"- kokemusta, mutta tämä on erittäin toimiva ja hyvä peruskasvovesi. Sopii myös punoittavalle iholle, sillä tämä hillitsee ihon ärsytystä ja rauhoittaa kaikkia ihotyyppejä. Plussaa riittoisasta purkista ja spraypullon kätevyydestä, tätä voisi käyttää vaikka virkistämään ihoa hellepäivinä ja aamuisin.

Plussat ja miinukset;
+ Toimii hyvin käyttötarkoituksessaan ja kasvojen virkistämiseen.
+ Iho hehkuu käytön jälkeen ja tästä ei jää kiristävää tunnetta kasvoille.
+ Mieto tuoksu.
+ Riittoisa, hyvä pakkaus ja spraykorkki on todella hyvä.
+ Edullinen, pakkaus on iso.
- Tuoksussa on jotain, mikä ei miellytä minua niin paljon.

Cattier_paris_micellar_gel_ja_kasvovesi

Onko jompikumpi näistä jo tuttu teille? Miselligeeli jää itselläni vakituiseen käyttöön, sillä jo ensimmäisellä käyttökerralla lopputulos oli niin vaikuttava ja tuotteen kaikki ominaisuudet ovat sellaisia, mitä haluankin tällaiselta tuotteelta. Kasvovedenkin käytän kyllä loppuun, mutta itselleni tuoksu on todella tärkeä tuotteessa kuin tuotteessa eli tämän tilalle etsin varmaan jonkun toisen kasvoveden, jossa tuoksu natsaa täysin. Tästä oli puhetta luonnonkosmetiikkapäivässä ja myöhemmin ystävienkin kanssa, että mitkä piirteet tuotteessa vaikuttavat eniten kuluttajan ostopäätökseen - minulla eniten ostopäätökseen vaikuttavat tuoksu, koostumus, teho ja brändi. Tuoksu on ehdottomasti tärkein, sillä usein tuotteet jäävät käyttämättä, jos tuoksu ei ole omaan makuun. Myös pakkauksella on itselleni väliä, sillä inhoan laukussa tai meikkipussissa aukeavia korkkeja ja hankalasti avattavia tuotteita.

Näillä mietteillä tällä kertaa, palataan pian ja ihanaa alkanutta viikkoa teille!

4 kommenttia:

 1. Mä yllätyin tosi positiivisesti tuosta Cattierin Soothing Day Creamista keväämmällä :) Silloin kirjoittelin muutamista Cattierin tuotteista blogiinkin. Tuo miselligeeli on mulla arvatenkin jäänyt vielä kaapin perälle, mutta täytyy kaivaa sekin esiin jossain vaiheessa ja antaa sille mahdollisuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo Soothing Day Cream on kyllä ihana - miulla iho punoittaa suht herkästi, eikä tämä kahvinjuominen auta asiaa, niin oon kyllä ollut todella tyytyväinen! :) Miselligeelin kaivoin minäkin kaapista vasta tovi sitten, vaikka olisi kyllä kannattanut ottaa heti käyttöön tämän vau- kokemuksen takia. :D :)

   Poista
 2. Mäkään en oo koskaan kuullut miselligeelistä, misellivesi on tullut kyllä tutuksi kosmetiikkablogeista mutta sitäkään en oo vielä päässyt testaamaan :D Miselligeeli vois olla myös sellainen mitä vois mielellään testata, ainakin tätä sinun suosittelemaasi plussien perusteella ;) Mulle itselleni on kyllä tuoksu todella tärkeä tuotteissa, tietysti teho myös, mutta jos tuoksu ei oo hyvä niin jäisi kyllä tuote varmasti minimiin käytössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miselligeeli taitaa olla useammallekin uusi juttu, misellivesi taas on monille tuttu. :) Tämä miselligeeli on kyllä ihan huippu, tykkään todella paljon ja siitä kertoo sekin, että tämä jää jatkuvaan käyttöön. <3 Samoilla linjoilla ollaan, tuoksun pitää olla hyvä, muuten meinaa jäädä käyttämättä. Joskus jääkin, näistä tuotteista saisi oman postauksensa. :D Tuoksu tekee niin paljon siihen, että miten miellyttävää tuotetta on käyttää. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)