perjantai 19. heinäkuuta 2019

Luonnonkosmetiikkaa - Laveran kiinteyttävä seerumi + silmänympärysvoide

*Postauksessa mainitut tuotteet ovat blogin kautta testattavaksi saatuja ja kaupalliset linkit ovat tähdellä (*) merkattuja. 

Sain jo vuosia sitten blogin kautta erilaisia seerumeja, mutta yksikään niistä ei vakuuttanut ennen tätä Lavera Hydro Effect Serumia, joka on ollut suosikkini jo pitkään. Ennen Hydro Effect Serumia pidin näitä seerumeja vähän höpöhöpöjuttuina ja turhina kauneudenhoidossa, mutta muutin mieltäni seerumeista ihoni kirkastuessa, siloittuessa ja napakoituessa. Edellä olevan linkin kautta pääset lukemaan kokemuksiani tuosta Hydro Effect Serumista, mutta tässä postauksessa keskitytään Laveran Firming Serum- ja Eye Cream- tuotteisiin.

Laveran Firming- sarja on tarkoitettu aikuiselle iholle ja sanoisin, että noin kolmekymppisestä eteenpäin. Olen nyt testaillut tätä sarjaa tästä kiinteyttävästä ampullikasvohoidosta innostuneena. Ampullit ovat samaa sarjaa kuin tämän postauksen tuotteet, jotka lupaavat vilkastuttaa ihon omaa kollageenintuotantoa, siloittaa juonteita ja elvyttää ihoa. Laveran Firming Green Lift- seerumi* kirkastaa ihoa, tuo hehkua ja stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Lavera_natural_cosmetics


Lavera Firming Green Lift Serum - Kokemuksia kiinteyttävästä seerumista


Seerumin lähes jatkuva käyttö on pitänyt ihoni kirkkaana, kosteutettuna ja usein laitan meikin alle seerumin aamulla. Molemmat Laveran seerumit imeytyvät hyvin nopeasti, koostumukset ovat kevyet ja molemmat tuotteet kosteuttavat. Kuivaihoisen kannattaa kuitenkin lisätä seerumin päälle kosteusvoidetta tai käyttää tavallista seerumia ja seerumiöljyä vuorotellen ihon kunnon mukaan, vaikka seerumi on jo itsessään tehotuote. Seerumia kannattaa harkita varsinkin silloin, jos iho kaipaa jotain erityistä kuten kiinteytymistä, kosteutusta tai jos toiveena on kirkkaampi iho.

Lavera_luonnonkosmetiikka_voiteet

Jos ihosi taas kaipaa kosteuttavampaa seerumia tai ihon punoitusta hillitsevää seerumia, niin suosittelen tutustumaan Cattier Parisin Redensifying Serum Oiliin ja Gentle Soothing Serumiin*.

Laveran kiinteyttävän seerumin plussat ja miinukset;

+ Iho on huomattavasti kirkkaampi ja eloisampi, kaunis hehku.
+ Kosteuttaa sopivasti kesäaikaan, talvella todennäköisesti laittaisin kosteusvoiteen päälle.
+ Koostumus silkkinen, helposti levittyvä.
+ Iho tuntuu ja näyttää kimmoisalta, eli tuote pitää lupauksensa kiinteyttämisestä / ihon napakoittamisesta.
+ Todella hyvä meikin alle!
+ Ihana hentoinen tuoksu.

- Pidän hieman enemmän tuosta aiemmin käyttämästäni Hydro Effect Serumista*, mutta se voi johtua siitä, että tämän postauksen kiinteyttävä seerumi on tarkoitettu hieman minua vanhemmille eli tästä on enemmän tehoa ja hyötyä yli kolmekymppisille.

En ole ihan varma, onko tämä vielä hieman liian tuhti minulle, kun ihossani ei ole vielä pahemmin juonteita tai ryppyjä - aion kyllä silti käyttää seerumin loppuun, sillä iho hehkuu ihan eri tavalla seerumia käyttäessä. Mikäli ihossasi ei ole paljoa juonteita tai veltostumisen merkkejä, niin suosittelen tuota Hydro Effectiä, muussa tapauksessa kiinteyttävä seerumi on parempi.

Lavera_kiinteyttava_ihonhoitosarja


Turvotusta vähentävä silmänympärysvoide


Laveran silmänympärysvoiteen* levitysosa on patentoitu, enkä sitä ihmettele yhtään testattuani tätä silmänympärysvoidetta. Olen yleensä käyttänyt kylmiä lusikoita silmänalusten turvotuksen laskemiseen huonosti nukutun yön jälkeen, mutta tämä metallinen levitin ajaa täysin saman asian. Varsinkin, jos silmänympärysvoidetta säilyttää jääkaapissa! Applikaattorilla on helppo levittää voidetta silmienympäryksille ja samalla voi nauttia viileästä tunteesta kasvoilla. Silmänympärysvoide sisältää hyaluronihappoa ja karanjaöljyä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Lavera_tuotesarja_yli_30_vuotiaille

Plussat ja miinukset;

+ Silkkinen koostumus, helppo levittää metallisella levitysosalla.
+ Annostelu helppoa, pieni määrä riittää.
+ Poistaa alaluomelta turvotusta ja silmänaluset ovat vaaleammat säännöllisellä käytöllä.
+ Kosteuttaa tehokkaasti ja aktivoi omaa kollageenin tuotantoa.
+ Ennen tätä näytti, että minulle alkaa tulla silmän alle ryppyä tai juonnetta, mutta siitä ei ole enää tietoakaan.
+ Ei miinuksia, tätä ostan jatkossakin! Tämä on itseasiassa uudistunut versio aiemmasta silmänympärysvoiteestani, entistä parempi ja edelleen käytössä.

(+ Liukuu hyvin, jos hieroo silmien ympäryksiä hellästi sisänurkasta ohimoille tai alhaalta ulkokautta silmien ympäri. Jostain luin, että tästä voisi olla apua tummille silmänalusille ja olen nyt pari viikkoa tätä kokeillut applikaattorilla levittämisen jälkeen, tuntuu ainakin vähän auttavan. Tärkeintä on kuitenkin juoda tarpeeksi vettä päivän aikana ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa sille sopivilla tuotteilla.)


Kauas ollaan tultu siitä, kun käytin pelkästään Nivean perusvoidetta, halvinta puuteria, ripsaria ja kajalia. Iho voi hyvin ja on ihana käyttää hemmottelevia tuotteita arjessakin, se on sellainen pieni hemmotteluhetki, kuten saunominen tai vaahtokylpykin. Käyttämäni kosmetiikan määrä on kasvanut, mutta myös laatu on ihan eri kuin ennen ja tiedän nykyään paremmin mitä ihoni kaipaa. Seerumista ja silmänympärysvoiteesta on molemmista tullut vakiotuotteita, joita käytän ihonhoidossani nykyään.

Palaan pian kuulumisten merkeissä, joudumme nimittäin aikaistamaan keittiön remonttia ja täällä on lattioiden purkaminen hyvässä vauhdissa. Mukavaa viikonloppua teille, palaan viikonlopun aikana blogin pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)