keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Pieniä seikkailuja, metsien murinoita ja keskeytyneet asukuvaukset

Heipä hei! Tällä suunnalla otettiin eilen asukuvia metsän keskellä sijaitsevilla kallioilla, mutta asukuvaamiset jäivät vähän puolitiehen. Seuraavat kuvat taidetaan ottaa turvallisesti ihan tässä kotipihassa, sillä eilinen kuvausreissu keskeytyi, kun metsästä alkoi kuulua karhumaista murinaa. Murinan lähestyessä arveltiin, että paras lähteä takaisin autolle, varsinkin kun lapsi oli mukana ja ääni alkoi kuulua vähän liian läheltä. Oli karhu tai ei - samoilla kohdilla viime vuonna karhu hyppäsi mieheni auton eteen ja moni paikan lähellä asuva asiakaskin on kertonut heidän pelloillaan tai pihoillaan vierailleesta karhusta.

Outfit_wetlook_skirt

Pitsipaita - Kaiio
Wetlook- hame - Noir Handmade / Leeloo
Käsilaukku - Furla
Korkokengät - Minna Parikka

Furla_Candy_laukku

Asu_wetlook_hameella_leeloo

Kaikkea sitä, eipä ole ennen tullut asujen kuvaamista keskeytettyä tästä syystä. Yleensä muut olosuhteet ja oma / kuvaajan fiilis ovat vaikuttaneet asukuvaamisen lopettamiseen, mutta tuollaista murinaa ei aiemmin kuvatessa olla kuultu. Sanoinkin eilen Antille, että äänet kuullostivat kyllä pelottavan samalta kuin tässä Iltalehden julkaisemassa videossa. Terkut vaan täältä maalta!

Tämä todella kapea wetlook- hame ei ehkä ollut paras valinta kallioille kiipeämistä varten, korkokengistä puhumattakaan, mutta ylös päästiin silti naurun säestämänä. Olisi ehkä kannattanut päättää kuvauspaikka ennakkoon ja varautua ottamaan myös matalat kengät mukaan. Takaisin autolle kipittäessä ei kyllä naurattanut, ainakaan ennen kuin auton ovet saatiin kiinni. Kallioilta alaspäin kulkiessa kävi kyllä mielessä, että mahtaako lapsi muistaa mitä pitää tehdä karhun tullessa vastaan ja mietin mahdollisuutta siihen, miten nopeasti näissä kuteissa pääsisi autolle hankalakulkuista maastoa pitkin lapsi kainalossa... Turhaa miettimistä, mutta näin jälkikäteen vähän naurattaa koko tilanne.

Tätä hametta en ole oikein nyt kesällä voinut käyttää, sillä pinnoitettu hame on todella hiostava lämpimillä säillä. Tuuliselle ja viileälle kelille hame on kuitenkin loistava, asu on ihan eri tavalla näyttävä tällaisen hameen kanssa. Rakastan hameen takaosaa, jota koristaa tuplanyöritykset ja vahva vetoketju.

High_heels_pink_Furla_Candy

Hame on niin näyttävä, että valitsin arkipäivään tavallisen paidan pitsillä vähän tasapainottamaan hameen upeita yksityiskohtia. Näin jälkikäteen ajateltuna joku muu paita olisi voinut olla parempi, mutta sentään asusteista tulee väriä asuun! Viime päivinä olen joutunut vähän miettimään kenkävalintoja, sillä viikonloppuna unohdin laittaa helteisenä päivänä silkkisuihketta jalkoihin, joten silloiset korkokengät hiersivät jalan sisäsivua hieman. Minna Parikan Celestet ovat onneksi muotoutuneet jalkoihin paremmin kuin Nikitat, joten niillä mentiin tällä kertaa. Väri sopii pienoisesta värierosta huolimatta Furlan Candy- laukkuun.

Korkokengat_asu_yksityiskohdat

Kuten kuvien määrästä näkyy, meille tuli hieman kiire. Näillä mennään tällä kertaa ja perjantaina mennään Tanjan kanssa taas kuvaamaan sekä viettämään iltaa yhdessä - mukavaa vaihtelua tähän arkeen. Ollaan myös vähän eri maisemissa kuvaamassa, näiden kuvien maisemissa on sattunut yhtä sun toista ja talvella olen jäänyt jumiinkin samaan paikkaan, mutta naapuri onneksi tuli apuun.

Vaihtelu virkistää ja innolla odotan, mitä kaikkea kuvataan viikonloppuna! Viime päivinä on tullut huonoja uutisia useammaltakin läheiseltä, joten piristävälle tekemiselle on tarvettakin. Mutta, minäpä palaan pian taas blogin puolelle - mukavaa viikkoa ja varokaa karhuja! :)

Kynahame_asu_inspiraatio

8 kommenttia:

 1. Apua :'D en kyllä myöskään keksi, mikä muu tuo olisi voinut olla kun karhu. Aika hurjaa, itse olen törmännyt metsässä vain hirveen vasoineen, onneksi lähtivät karkuun eikä emo käynyt päälle.
  Kuvista sentään kauniita, hame on todella imarteleva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :`D Ei tosiaan tule muutakaan mieleen, joka ääntelisi tuolla tavalla. Susia, ilveksiä ja kettuja täällä on, mutta mikään niistä ei kuullosta tuolta. Meillä on joskus vasa eksynyt tähän kotipihalle, mutta pelästyi miuta kun lähin postia hakemaan. :) Aika hyvin hirvet väistää kuitenkin, monesti on tullut vastaan autoillessa. Kiitos paljon, ei kovin montaa kuvaa tullut ja ei ihan parhaimmasta päästä kaikki ole, mutta sentään postauksen verran. :D Kiitos! <3

   Poista
 2. Huh, olipas jännittävä kokemus 😬
  Muistan kans joskus kun vielä asuin omakotitalossa ja lähdin metsään koiran kanssa heittelemään keppiä, oltiin ties kuinka kauan heitelty kun yhkkiä aivan selkäni takaa lähtee hirvi rymistelemään kauemmaksi metsään. Kyllä pelästyin ja totesin koiralleni että nyt taidetaan lähteä kotia kohden :D peuroja myös joskus lapsuudessa tuli nähtyä aivan muutaman metrin etäisyydeltä kun osuttiin samalle polun varrelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sanoppa muuta! :O Täällä on silleen aika rauhallista ja tuo paikka varsinkin on sellainen paikka / nähtävyys mitä läheskään kaikki eivät tiedä. :) Rauhallinen paikka, kun on suojaisaa paikkaa, vettä ja näin pois päin. Vähän hirvitti kyllä, et jos sattuu vastaan tulemaan, et muistaako lapsi leikkiä kuollutta ja olla hengittämättä, jos karhu nuuhkisi. :O :S Peuroja olen myös nähnyt täällä, mutta kaikkein suloisimpia ovat varmaan olleet aamuyöllä paalien luona leikkineet pikkuketut. <3 Voin kuvitella tuon siun säikähdyksen, melko lähellä on ollut tuo hirvi. :D :D Ikimuistoisia metsäretkiä. ;)

   Poista
 3. Hui hirveetä, mä oisin ollut ihan paniikissa varmaan! :D Toki tuo on ihan perus maalla, mekin kun kesällä käydään aina Raatteessa mökkeilemässä, niin siellä on karhut ihan perus. Toivon etten koskaan itse törmää tai kuule siellä ollessa niitä :') Siinä on vielä Petobongaus ihan lähellä, että kyllä on mökin pihassa ennenkin niitä nähty :D Lomalla taas sinne mennään, jaiks :D

  Aivan ihana asu ja kokemuksesta huolimatta ootte onneksi saanut muutamat hyvät kuvat asusta ja sait postauksen aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ei :D Tuli kyllä meillekin kiire, kun alkoi olla vähän liian lähellä. :D ;) Joo, monissa paikoissa karhuja näkeekin, täällä ei aiemmin nähty niin paljoa, mut pari vuotta sitten karhu(t) repi paaleja täällä aika isolta alueelta ja ilmeisesti osa on jääny asustelemaan tuonne suojaisaan paikkaan. Vai liekkö ohikulkumatkalla, mistäpä näitä tietää. :) Upeita kuviahan noista on monet luontokuvaajat saaneet. :O :) Jaiks, toivottavasti ei kuulu tai näe karhuja siellä, onneksi aikuiset muistaa yleensä mitä pitää tehdä kun lapsesta asti on muistutettu. :D

   Kiitos paljon! <3 Meillä on tänään kuvauspäivä edessä Tanjan kanssa ja saadaan varmasti hyviä kuvia taas. ^^

   Poista
 4. hui kauheeta mä oisin lähteny varmaan juosten karkuun heti kun olisin kuullut sieltä metsästä pienimmänkin murahduksen :'D Ps. Tosi nätti tuo hame ja kiva asu muutenkin ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo! :D Tuolla hameella ei kyllä hirveästi juostu kallioilta alas. :D Kiitos paljon, tää hame on ihana, vaikka ei kesäkeleille olekaan ihan sopivin. ^^ <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)