perjantai 28. kesäkuuta 2019

Linkkaa blogisi tai oma suosikkiblogisi!

Pari postausta takaperin kerroinkin teille, että kaipaan uutta luettavaa. Monet muoti- ja tyylipainotteiset blogit ovat lopettaneet, siirtyneet Instagrammaajiksi tai päivitystahti on omaan makuuni liian hidas. Olisi ihana saada päivitystä lukulistalle, sillä blogien lukeminen rentouttaa ja inspiroi.

Kasvokuva_kukkien_keskella_vihreat_silmat

Toppi - Zara
Kaulakoru - Kalevala Koru
Rannekoru - Coruu*

Kuvat; Tanja Räty

*Saatu blogin kautta.

Linkitä siis blogisi tai lempiblogisi kommenttikenttään lyhyen esittelyn kanssa! Eniten etsin tällä hetkellä tyyli- ja muotiblogeja, jotka päivittyisivät useammin kuin kerran kuukaudessa. Valitsen linkattujen blogien joukosta parhaimmat ja jaan vinkit myös teille lukijoille - varmasti siellä ruutujen takana on muutama muukin, jotka kaipaavat uutta lukemista! Vähiten minua kiinnostaa perhelifestyle ja eläinblogit, muuten luen suht monipuolisesti eri aiheisia blogeja eli saa linkittää muitakin kuin tyyli- ja muotiblogeja.

Silikonikorut_Coruu_Suomi

Lahikuva_tyyliblogi

Jatketaan siis kommenttikentän puolella blogivinkkien parissa ja ihanaa viikonloppua teille!

14 kommenttia:

 1. Hei! Muutin kuukausi sitten Vietnamiin ja elämä on ollut kyllä yhtä ryttyytystä, mutta hauskaa sellaista. Muodista en tiedä, mutta tyyli on vapaa ja vauhdikas.

  Unnaleks
  https://www.rantapallo.fi/unnaleks/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Unnaleks! :) Oi vitsit, kuullostaapa siistiltä - vapaa ja vauhdikas varsinkin! ;) Käyn lukemassa, kiitos kun linkitit blogisi.

   Poista
 2. Oma blogi:

  http://www.jennijulia.com/

  Lifestyle painotteinen blogi, jonne julkaisen sisältöä viikottain. Lifestylen lisäksi muita aiheita on mm. matkustus, ruoka, valokuvausopinnot, syvällisemmät ajatukset sekä ekologisemman elämäntavan harjoittelu :) Kyseessä ei siis ole muotiblogi, mutta toki kuvia asuista löytyy postauksissa, haha :D

  Omat muotiblogi lempparit, jonne tulee aktiivisesti sisältöä:

  jonnaleppanen.com
  annikaollila.fi
  roosamononen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos kun linkkasit blogisi! ^^ :) Aiheet kuullostavat mielenkiintoisilta ja osa näistä onkin myös omaa sydäntäni lähellä. Käyn tutustumassa blogiisi ja pitääpä tsekata myös siun suosikit - osa noista onkin jo tuttuja tavallaan, mutta en ole näistä vielä mihinkään "koukuttunut", että kävisin aktiivisesti lukemassa. :)

   Poista
 3. Hei! Ihana kuvauspaikka, kukkien kehystämänä :)
  Bloggaan muodista, tyylistä ja muista naisen elämän jutuista, kuten meikeistä, myös matkajuttuja ja hyvää ruokaakin joskus näkyy. Toivottavasti löydät täältä jotain sinua kiinnostavaa! Bloggaustahti on noin kerran viikossa. Toiveena olis ehtiä enemmänkin, mutta mihin se aika vierähtää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos paljon, tämän kukkapuun bongasin kotiin ajaessa Joensuusta, lähdettiin kaverin kanssa viikkoa myöhemmin kuvaamaan tänne. Kukkien kehystämät kuvat ovat siistejä, ovat niin herkkiä ja nättejä! :) Siun blogi kuullostaa myös mielenkiintoiselta, mie käyn tutustumassa ja haluan myös kiittää, että kävit vinkkaamassa täällä. ^^

   Poista
 4. https://www.lalalilja.fi

  Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua ja Tampere-vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkivinkistä, miepä käyn tutustumassa tarkemmin - blogisi sisältö kuullostaa hyvältä! ^^

   Poista
 5. Perhearkea,plussamuotia, kosmetiikkasuosituksia ja helppoja ruokareseptejä :)


  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Minnea, kiitos linkkaamisesta ja miepä käyn tutustumassa blogiisi paremmin. ^^ :)

   Poista
 6. https://nouw.com/jennahola

  ^ Tyyli ja lifestyleblogi, jossa heitetään itseään myös likoon, eikä juttuja oteta liian vakavasti. Kevään opinnot imaisi mennessä, jonka takia blogihiljaisuus ylsi tähän kevääseen, mutta nyt taas uusin tarmoin ja tarinoin porskutellaan eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä - miepä käyn tutustumassa siun blogiin, blogin tunnelma kuullostaa kyllä hyvältä. :)

   Poista
  2. mahotonreissaaja.blogspot.com, oma esteettömän matksilun blogini

   Poista
 7. mahotonreissaaja.blogspot.com, oma esteettämän matkailun blogini

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)