lauantai 1. kesäkuuta 2019

Inspiraation lähteenä talviasu - Päivän asu jokirannasta

Muistatteko tämän asun, joka oli päälläni Kuopion reissun tyttöjen illassa? Mietin, että voisin tehdä tästä kesäisemmän version ja tämä uusi asu saatiinkin kuvattua Tanjan kanssa tällä viikolla. Nahkahame ja pitsihuitula ovat tässä asussa täysin samat, mutta poolopaita vaihtui napapaidaksi ja laukku sirommaksi. Sirot talviset nilkkurit vaihtuivat saappaisiin, joissa on hieman paksumpi korko. Vielä voi saappaita käyttää, ennen kuin kelit ovat liian lämpimät! Sattumalta myös kaulakoru on täysin sama kuin talvisessa versiossa, tätä en miettinytkään koruja valitessani.

Kesamuoti_2019_nahkahame

Toppi - Zara
Nahkahame - Rokita
Pitsihuitula - Rokita
Saappaat - Dame Rose (Italiasta)
Laukku - Marimekko
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Kaulakoru - Kalevala Koru

*Saatu blogin kautta.

Kuvat; Tanja Räty

Kesamuoti_2019_kotimainen_muoti

Tyyliblogi_asu_nahkahameella

Tässä kesäisemmässä versiossa pidän erityisesti siitä, että minihameen ja saappaiden väliin jää ihoa näkyviin eli kokonaisuus on hieman kevyempi. Tässä olisi toiminut jokin muukin toppi, mutta toinen harkitsemani oli vielä pesussa, joten valitsin tämän. Musta yläosa oli kuitenkin mielessä, kun kokonaisuus näyttää paremmalta pitsihuitulan tullessa esiin tumman asun kanssa. Tästä pitsihuitulasta pidän todella paljon, väri on kaunis ja kyllähän tämä tuo niin erilaista ilmettä asuun kuin asuun. Varsinkin mustien minimekkojen kanssa tämä on ihana!

Mustat_saappaat_asu

Kesa_asu_inspiraatio

Joensuu_bloggaaja

Kävimme Tanjan kanssa ennen kuvaamista Saimattaren aamupalalla toisella puolella jokea, suosittelen! Kerron teille ensi viikolla enemmän tästä uudesta Joensuun keskustassa sijaitsevasta majoitus- ja ravintolalaivasta, jonka mukana olen kulkenut tekstiilien osalta alkuvuodesta asti. Saimattaren yläterassilla mietimme kuvauspaikkoja ja aamiaiskaverini sitten ehdotti, että mennään kuvaamaan tuohon toiselle puolelle jokea ja sinnehän tie vei! Asukokonaisuus sopii väreiltään myös ympäristöön, mutta enemmän huomio kiinnittyi siihen, miten kauniita kuvauspaikkoja alkaa olla Joensuun keskustan liepeilläkin. Varsinkin tämä paikka ja kirsikkakuja ovat todella kuvauksellisia, jälkimmäisessä kävin kuvaamassa auringonlaskua eräänä iltana. Muutenkin on todella hyvä juttu, että kaupunki kehittyy ja muuttuu, eikä jää kehityksestä jälkeen.

Marimekko_Alisa_laukku

Tyylibloggaaja_blogi_joensuu

Joensuu_Suvantosilta_paivan_asu

Kuvatessamme meille sattui myös sorsapari tulemaan kaveriksi kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, olivat varmaan leipää vailla - kumpikaan ei arastellut yhtään. Oli mukavaa käydä kuvaamassa ajan kanssa ja kiva oli miettiä kuvauspaikkoja yhdessä Tanjan kanssa. Tulee vähän erilaista taustaa kun täällä maalla kuvatessa, vaikka toki täälläkin on kauniita kuvauspaikkoja. :) Jos teillä on kuvauspaikoista vinkkejä Joensuun, Polvijärven ja Viinijärven alueella, niin jaa kaunis paikka tuolla kommenttikentässä!

Kesamuoti_2019_Joensuu

Ihanaa viikonloppua teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)