keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Sateisen päivän asua Minna Parikan yksisarviskengillä

Tällä suunnalla on tuullut ja sadellut, joten jotkut asuista ovat olleet sen mukaisia - mutta Minna Parikan kengät yksisarvisilla pelastavat harmaankin päivän! Kirkkaanvärisillä asusteilla saa asuun vähän väriä, minulla kun tuppaa valtaosa vaatteista olemaan joko mustia tai tummansinisiä. Jonkin verran väriä löytyy myös ja haaveissa siintääkin sähkönsininen kellohame sekä vaaleanliila hame juhlaan. Jälkimmäiseen kävin jo kankaat ostamassa, mutta toiveissa olisi vielä löytää sähkönsinistä kangasta toiseen arkihameeseen.

Marimekko_Alisa_laukku

Asukuvat_portailla

Nahkatakki - Ellos
Toppi - Lindex
Wetlook-hame - Noir Handmade / Leeloo
Korkokengät - Minna Parikka
Olkalaukku - Marimekko
Kaulakoru - kirppislöytö, brändistä ei tietoa
Aurinkolasit - Instrumentarium*

*Saatu blogin kautta.

Kuvat; Tanja Räty

Minna_Parikka_Celeste_ponikengat

Minusta oli aika mielenkiintoista katsoa miten erilaiset tunnelmaltaan tämän postauksen kuvat ovat verrattuna edelliseen postaukseen, jossa vastaan blogihaasteen kysymyksiin. Sää on aivan erilainen, kuvaajina oli eri henkilöt ja fiilis on erilainen kuvissa myös. Molemmissa on kuitenkin jotain mikä viehättää ja oli mukavaa, kun Tanja kokeili näiden kuvien kanssa muutamia eri kuvakulmia. Olemme menossa huomenna kuvaamaan pitkän kaavan kautta eli jätä kommenttia toiveistasi, jos haluat nähdä blogissa tai Instagramissa (vivianmslb) jotain tiettyä!

Asu_nahkatakilla

Asu_wetlook_hameella_Joensuu

Hame_nyorityksella_Marimekon_laukku

Viime aikoina olen käyttänyt tätä Marimekon Alisa- laukkua, joka on yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Tykkään todella paljon tämän kiinnitysmagneetista, joka napsahtaa napakasti kiinni heti kun lasket läpän alas. Väri on myös niin söpö!

Mintunväristä nahkatakkia en suunnitellut yhdistäväni tähän asuun, mutta se oli autossa valmiina ja kaupungissa viima oli niin hyytävä, että takki oli pakko ottaa päälle. Pastellisävy on sinänsä helppo, kun neutraalina värinä se passaa minkä kanssa vain. Tässä asussa kengät ja wetlook- hame taitavat varastaa huomion.

Paivan_asu_Joensuu

Minna_Parikka_Celeste_pinkki

Minna_Parikka_kengat_yksisarvisella

Tyyli_muoti_2019

Nämä Parikan Celestet olivat hyvä valinta sateiselle päivälle, kun kiiltonahka ei ota vesisateesta itseensä ja varpaat pysyvät kuivina. Muutenkin kirkas väri ilahdutti sekä minua että muita, eihän näille voi olla hymyilemättä! Nämä ovat ehkä toisiksi käytetyimmät Parikkani, näiden lisäksi käytän todella usein Pfeiffereitä ja autolla ajaessa sekä töissä käytän Minna Parikan ballerinoja. Uusimmasta mallistosta ei oikein mikään pari puhuttele minua, mutta onhan minulla noita aiempien vuosien Parikoita ihan mukavasti kenkähyllyllä. Vanhemmat mallit viehättävät enemmän, mutta saa nähdä millaisia kenkiä syksyn ja talven mallistossa nähdään!

Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille, palataan pian ja heitähän sisältötoiveita kommentteihin!

Marimekko_alisa_vaaleanvihrea

Korkokengat_Minna_Parikan_Celeste_neonpink

Selkatatuointi_pitkat_hiukset

2 kommenttia:

  1. Kuvista ei onneksi huomaa sitä hyytävää tuulta ja tihkusadetta. :D Kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ei muuten huomaa! :) Eilen oli kerranki hyvä keli kun kuvattiin. :DDD Kiitos!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)